ADAMzPRAHY Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Tak u mě měly po těch deštích premiéru (docela pořádnou) levé zadní dveře. Pravé zadní tentokrát nic, asi už tam drží odtlačené těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza hlach Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Tak jsem dnes ráno taky vypouštěl levé zadní dveře, pěkně v nich šplouchalo. Měl jsem tam tak 3 decky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 len? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Pred mesiacom som aj ja vypúšťal vodu zo zadných pravých dverí po umývaní. Včerajšia kontrola dverí po dažďoch dopadla super. Dvere suché ani kvapka vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tak já musím uznat, že co jsem to odminula vypustil, tak zatím nešplouchá. Ale když tu čtu o tom zastříhnutí, tak spíš přemýšlím, že bych to těsnění vrtnul nějakým vrtáčkem, aby byla díra jen v odvodňovacím otvoru. Nějak bych nerad později zjistil, že jsem ostříhnutím odtěsnil dveře.. ..třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 vystříhnutí znamená v podstatě pouze toto http://forum.skodahome.cz/topic/127459-voda-ve-dveřích/?p=1914325 Tak to upraví i v autorizáku (jako mě i jiným) a jediné v čem je rozdíl, že ta voda lépe odtéká (já s tím neměl problémy ani před tím), ale na prazích po otevření zadních dveří vidím že to odtéká mnohem lépe a že se ty dírky za čas neucpou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 to já bych možná radší aby to neodtejkalo, protože na bílé barvě mám takhle pod každýma dveřma 4 špinavý pruhy co stékají po prahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 tak to musis utesnit seshora :-D .... mne to od vypusteni taky tak nejak odtejka ale vubec tomu neverim....a dneska taky super...auto suchy (v noci prselo), stahnu okynko, vytahnu a cely mokry :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 to je vodní myčka automatická, cvrnkneš do dveří trochu okeny a budeš mít okna jako zrcadla šistá 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Zprvu jsem myslel, že MR 2014 se voda ve dveřích nebude týkat ale včera přesně podle předchozích diskusích na fóru k tomuto tématu poprvé zjištěna voda v pravých zadních dveřích. Po jejím vypuštění jsem přistoupil k úpravě těsnění u všech dveří a odtokových otvorů. Tak a bude klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 ja doporucuju zajet na reklamaci...nejde totiz jen o ostrihnuti tesneni...rikali mi ze je tam nejak z vyroby nahromadenej vosk takze ho vyskrabavaj nebo co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jo je to tak i s tim voskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano286 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 Vcera som s tym bol v servise a uplne bez problemov spravili aj druhe dvere aj ked som mal problem iba s jednymi. Teraz som sa chcel pozriet ci to uz niekto riesil a vidim ze celkom velka diskusia k tomu Trvalo im to asi 20 min. takze v pohode. Katastrofa ze v dnesnej dobe tecie do auta, ale s pristupom som bol uplne spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 No vidíš, ale ,musíš se tam dobelhat sám a žádat nápravu, místo toho aby na to byla svolávačka. Ostatně jako vždy se vším u Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuriss Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ahojte, chcel by som upozorniť na skutočnosť, že vypustenie vody zo zadných pravých dverí pravdepodobne nestačí a je tam ďalší problém. Min týždeň u mňa rovnaký scenár "akvárko" vo dverách, prišiel som do servisu, pán rukou uvoľnil gumu na spodku dverí, vytieklo kopec vody a vraj to už bude ok a netreba to riešiť. Voda z dverí síce už odteká, ale cez víkend som vysával auto a z miesta podlahového koberca pri zadných pravých dverách som povysával asi 5l vody (ešteže som vysával priemyselným vysávačom). Na dotyk ten koberec mokrý nie je, ale nechcem vidieť čo je pod ním. Dnes som auto niesol do servisu tak uvidíme, ale určite bude potrebné vyhodiť sedadlo, zdvihnúť koberec a poriadne to tam vysušiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 To jses prvni. Bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuriss Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 jj som prvý, ale chcel som poukázať na to, že je dosť pravdepodobné že nebudem jediný. Podľa mňa ako bola tá voda vo dverách, tak to pomaličky pretekalo do vnútra kabíny a nikto si to ani nemusel všimnúť. Vzhľadom na to, že koberec nie je položený priamo na podlahe, ale mal by byť na takých dosť hrubých molitanoch tak je prakticky nemožné zistiť, že je pod ním kopec vody. Nebyť hlúpej náhody s vysávačom, ani si to nevšimnem. Na dotyk ten koberec pod gumenou rohožou nebol mokrý. Ale je možné, že som fakt jediný a u mňa je ešte aj nejaký iný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Jaký máš měsíc a rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) Min týždeň u mňa rovnaký scenár "akvárko" vo dverách, prišiel som do servisu, pán rukou uvoľnil gumu na spodku dverí, vytieklo kopec vody a vraj to už bude ok a netreba to riešiť. tak tohle nechápu...jak tohle v servisu můžou říct, že to takto stačí...mají jasnou informaci od ŠA jak se těsnění má upravit a co se má udělat s přebytečným voskem... By mě zajímalo jestli ta voda souvisí s hromaděním vody ve dveřích nebo je to úplně jiný problém..... Editováno: 23. Září 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklisko Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 (editace) No mě by zase zajímalo,jestli mlžení čelního skla u rapidů náhodou nesouvisí s hromaděním vody ve dveřích resp.na podlaze...... Editováno: 23. Září 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Mlzeni skla je vseobecny problem novych aut, proste moc tesnej a nevymezily se tam jeste ty spravne vule :-) U otcova noveho vozu ze zacatku take mlzeni, ale casem si to sedlo ( no spise naopak - rozklizilo...), vytvorily se spravne tolerance mezi dily a v poho, uz se okno nemlzi. Drive i po 60km jizdy - sychrave pocasi stacilo- jsem nemohl dat ofuk primo na spolujezdce, ale musel jsem dat alespon castecne na okno, ted v poho... V OI mam vodu vzadu jako fest a na mlzeni to vliv nema, nebo to alespon nepostrehnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Pustim Climatronic a je po mlzeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakula Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 to jako climatronic sice jo, ale tim resis dusledek, ne pricinu ;-) No uvidime, do 2 tydnu bude novy SB doma, porovnam mlzeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Kdyz vsechna okna umyjes Clinem s alkoholem a ta okna odmastis, pak se take nemlzi nejaky cas. Mne se mlzi jen za deste popr. rano pri odhezdu pri takovem pocasi jake je nyni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 s tim clinem je to pravda...nemlzi se tak 2-3 tejdny....climatronic pak nepomaha...kdyz to nechas dojit daleko tak jen max ofuk predniho skla na chvili pomuze... :-D sere me to ale je pravda ze v prvnim roce to bylo horsi... jinak za deste se to mlzi vsude...ale tohle je neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.