Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jj kdyby dal supa dohromady nevyplatilo by se mu to

Ano, supa jsem dal pryč, ale ode mě odcházel v pořádku tak jak jste ho znali. Jen měl jiné zadní sklo a poškrábaný lak na kapotě a na levých dveřích. Důvod, proč šel pryč byl zcela jiný.

Vloženo

Jsem nechtěl být za debila a ptát se, proč by se mu to nevyplatilo, když jsem ve Tvém vlákně nenalezl žádné zásadní poruchy.

Tak mi bylo aspoň odpovězeno, jak jsem si to myslel...

Vloženo

Co si tak vzpominam, bavili jsme se o tom, ze uz jsi do nej nechtel investovat, kdybys mel supa vratit tam, kde byl (zadni okno s antenou za ranec apod) :) ale jinak urcite odchazel v poradku. Jinak je dost, ze ses vratil na forum!

Vloženo

Ano, zadní okno ranec, lak ranec, před rozvodama a pneumatiky. Ty mi taky někdo zničil. A bydlet na Vysočině hned vedle klubu kam se chodí opíjet mládež a mít takto upravené auto na pražské SPZ byl děs.

Teď používám pašíka na pelhřimovské SPZ a je klid.

Vloženo

Je to síla.Aby jsi mohl v klidu spát tak musíš mít havarijko.To taky něco stojí a když ti někdo něco zničí tak solíš peníze za spoluúčast.Pak ti pojistku zvadnou a je to.Je to miláček co stojí hodně peněz.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...