Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jestli tedy nekecají, tak až na kosmetické vady hlavně na kufru to není špatný kup.

Akorát se vždycky musím smát té grafice na origo navigaci. Je to grafika jak z roku 1989, kdy jsme hráli hru Super Mario

http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15098413?goFrom=list

Upraveno od SUP1

Mě to nepřijde jak dobrej kup

Je to vrak ale spousta lidi si to může vzít i za hotový.Dobrej krok od bazaru

Jj kdyby dal supa dohromady nevyplatilo by se mu to

Ano, supa jsem dal pryč, ale ode mě odcházel v pořádku tak jak jste ho znali. Jen měl jiné zadní sklo a poškrábaný lak na kapotě a na levých dveřích. Důvod, proč šel pryč byl zcela jiný.

• Autor

Jsem nechtěl být za debila a ptát se, proč by se mu to nevyplatilo, když jsem ve Tvém vlákně nenalezl žádné zásadní poruchy.

Tak mi bylo aspoň odpovězeno, jak jsem si to myslel...

Co si tak vzpominam, bavili jsme se o tom, ze uz jsi do nej nechtel investovat, kdybys mel supa vratit tam, kde byl (zadni okno s antenou za ranec apod) :) ale jinak urcite odchazel v poradku. Jinak je dost, ze ses vratil na forum!

Ano, zadní okno ranec, lak ranec, před rozvodama a pneumatiky. Ty mi taky někdo zničil. A bydlet na Vysočině hned vedle klubu kam se chodí opíjet mládež a mít takto upravené auto na pražské SPZ byl děs.

Teď používám pašíka na pelhřimovské SPZ a je klid.

Je to síla.Aby jsi mohl v klidu spát tak musíš mít havarijko.To taky něco stojí a když ti někdo něco zničí tak solíš peníze za spoluúčast.Pak ti pojistku zvadnou a je to.Je to miláček co stojí hodně peněz.

a to nebol ten isty ??

Upraveno od Laam

• Autor

A co máš na mysli?

• Autor

Ahááá, nějak mi neutkvěl v paměti :kol-32:

• Autor

Oni jsou oba pěkný, ten druhý má i důležitý servis (spojka a rozvody) a zajímalo by mě to hybridní turbo

Mě by zajímalo jak to funguje když ještě nebyl na úpravě jednotky. Podle mě si s tím základní nastavení jednotky neví moc rady. Těžko říct, ale ten druhej je fakt pěknej.

• Autor

Ty kráso, ta cena je fakt přehnaná

Hooodne přehnaná.

Na bazosu prodaval borec 2,8 manual nebouranej atd ovsem bez papiru za 22tis :D mel jsem co delat abych to nevzal, ale smrdelo to corkou :)

ja by som bral ľavý svetlomet, ten mam z vnutra mierne zažltlý :kol-28:  lišty tiež... sedadla a svetly inroš sa predá sam :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.