Přejít na obsah

Nesvítí zadní světla


tomson1

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Zdravím,nedávno se rozvítila na maxidotu hláška - nesvítí pravé zadní obrysové světlo. Jedná se o ty malé žárovičky boční 3W horní a dolní svítí.Vyměnil a pořád nic ...podle zkoušečky tam nejde +   .....poradí někdo kam se kouknou (nějaká svorkovnice co rozvádí dráty levá - pravá strana ?  Na levé straně jde vše.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím, mám podobný problém, včera jsem si bohužel rozbil pravé zadní světlo. Zatím jsem to jenom přelepil, ale když jsem nastartoval, tak jsem zjistil, že mi nesvítí obě ty malé žárovky na obrysové světlo (W3W). Žárovky a pojistky jsou OK, konektory s kabeláží vypadají také OK. Dneska budu pátrat dál, nenapadá vás čím by to mohlo být. Jinak delší dobu už mi nesvítí žár. v kufru a jde pomalu zámek, ale to bude tím mikrospínačem ve dveřích, nebo by to mohlo mít souvislost?

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím, tak se přidal další problém. Po výměně rozbitého pravého zadního světla (kdy přestaly svítit ty 2 malé obrysovky) navíc přestaly svítit i ta pravá větší obrysovka nahoře (21W/4W) a hlavně pravé brzdové světlo. Blinkr, zpátečka je OK. Konektor vypadá OK. V levém světle je vše OK. Nevíte kde se to dělí na pravou a na levou stranu (předpokládám že jsou to 2 paralelní větve). Počítám, že pojistka je společná pro obě strany, tudíž je OK.

 

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

nevíte náhodou někdo co s tím? je to na obou stranách... přes skoušečku tam nejde žádný proud,,, žádnou chybu to nehlásí (jako např.: prasklá žárovka)... 

kdyby náhodou někdo věděl např: kodování zadních světel přes VAG (nemohl jsem nastavení zadních světel najít)...

post-95948-0-19455200-1442675509_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jdou nastavit i zadni. Taky se to nastavuje v % svitivosti. Zvlast pro mlhove svetlo a zvlast pro brzdove. Ty procenta se lisi. Brzdove ma z fabriky tusim 17 % a mlhove 13 %.

 

Nevim presne jaky byte, ale je to nekde v RJ centralni elektroniky.

Editováno: , autor: LucasCZE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj ..měnil jsem žárovky na zadních světlech ale kdyz jsem vytáhl plást se žárovkama a chtel i vyměnit obris.Tak mne přestali svítí úplně všechny kdyz jsem to odpojil a zapojil zpět ze zájezdu někam na pomoc svítí až na jednu ..tét zase přestali svítí světla na značku a hlásí mne mne chybu světel co s tim.děkují..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Dobrý den, mám problém, že nesvítí obě malé zadní levé obrysové žárovky. Již před nějakou dobou jsem si všiml že si svítili podle nálady ale auto nehlásilo žádnou chybu. Nyní nesvítí vůbec a auto již hlásí chybu a výměna žárovek nepomohla. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem děkuji za jakoukoli odpověď. :)

Oct 2 1.9 TDI BLS 2006

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...