Publikováno Březen 16, 201015 r Ahoj, prasklo mi sklo na palubním ukazateli-tachometru. Dá se koupit zvlášť nebo musím koupit celý komplet včetně budíků. Dík za odpověď
Březen 16, 201015 r Autor Tak se dívám, že jsem to šoupnul do sekce OI-může to někd přesunout do OII. dík
Únor 25, 201411 r Dobrý den, po půl roce mě napadlo, že bych si vyměnil plexisklo na budíkách. Jednoho krásného dne jsem si totiž nuloval kilometry a asi jsem zatlačil na tlačítko natolik, že mi lehce naprasklo. Po půl roce ježdění se mi prasklina zvětšila a sahá skoro až k horní části. Zajímalo by mě, jestli je ta výměna nějak složitá, případně jestli to už někdo nedělal. Nejtěžší bude asi sehnat to plexi. Nemáte s tím někdo zkušenost, případně nevíte jak na to? PS: mám facelift Díky
Únor 25, 201411 r Problém bude sehnat za rozumnou cenu. Já si nechal měnit u před FL celý budíky a ty nový byly škrábnutý tak sme to prohodili z těch starejch, otázka pár vteřin, vycvaknout a zacvaknout. Ale budíky jsme měli venku což taky není žádná komplikace, jen nevím jak u FL ale podstatný rozdíl tam asi nebude. Ten kryt pro tebe nese označení: 1Z0 919 137 A pro model PR-9Q0, 9Q1 (bez Maxidotu) 1Z0 919 137 B pro model PR-9Q2 (s Maxidotem) Nevím jakej je v nich rozdíl vzhledově ale obojí stojí ve Škodovce podle Etky 1158,-kč http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SKODA-OCTAVIA-MK2-1Z-DASH-POD-REPLACEMENT-GLASS-1Z0919137-/321192080126 Má to bombastickej název: zakrytí skleněné, hmota umělá Upraveno Únor 25, 201411 r od šulda
Únor 25, 201411 r Hmmm, kus plexi za litr, by me zajimalo kolik ten samy plast musi stat treba na Audi.
Únor 25, 201411 r šulda: Díky za označení, asi bych to pod tím názvem nikdy nehladal. Nemáš někde návod jak vytáhnout ty budíky (nebo podle čeho si to dělal ty?) mike_k: Přestávám věřit, že Škoda Auto a všeobecně všechny automobily vydělávají na autech.... oni vydělávají na náhradních dílech
Únor 25, 201411 r mrkni do tématu o změně podsvícení budíků byl tam návod jak dát budíky ven. A v tématu o chromovejch rámečkách kolem přístrojů byl návod jak je kuchnout.
Únor 25, 201411 r Mě to vyndal ten co měnil i budíky, dělal to už x krát, takže to zvládá i poslepu, to umělohmotný sklo sem už měnil já. Osobně bych použil Elsu nebo DP, dobrej tip od Ludi
Únor 25, 201411 r ja by som sa do výmeny nepúšťal ak ste to nerobili , tie horné zácvaky držia až priveľmi a nešika to doláme ...
Únor 25, 201411 r Pokud máš na mysli při demontáži budíků tak to dělal starou platební kartou, úplně bez problému a při demontáži toho skleněnýho plastu, tak to sem dělal já a i to bylo bez problému. Ne se vším musí každý do servisu Upraveno Únor 25, 201411 r od šulda
Duben 22, 201411 r Zdravím, mě by spíš zajímalo, jestli se dá plexi u maxidotu (OII předFL) vyměnit za plexi od polodotu?
Květen 27, 201411 r a da sa vymenit plexo z FL budikov vymenit za plexo z predFL budikov? tiez kvoli skrabancom
Červen 6, 201411 r Neda, je to jine, koukni kde mas male rucicky na face Jinak vyndat je je uplna pohoda, ti 3 co je dolamali, tak jsou telata a zkouseli to pacit ... staci jak uz nekdo psal kreditka a jde to jak pomasle ...D
Červen 6, 201411 r No pockej, kde jsou male rucicky je prece jedno. To s plexi nema nic spolecneho.. Osobne si myslim, ze je to stejne. Ale radsi jsem to nepsal, jisty si totiz nejsem.
Červen 7, 201411 r Není to samozřejmě stejné Před FL 1Z0919137: FL 1Z0919137A-B: Upraveno Červen 7, 201411 r od šulda
Červen 7, 201411 r Aha, tak mate pravdu. Myslel jsem si, ze se da vymenit pouze plexi bez toho cerneho plastu. Takto je to jasne...
Listopad 11, 201410 r Tak jsem si schválně poptal výměnu v autorizovaným servisu a za plexi chtějí cca. 1100 Kč a za práci bez slevy (stáří vozu 4+) 800 Kč (se slevou 560 Kč). Na to, že popisujete, že to je práce cvak cvak krutý
Listopad 11, 201410 r Výměna celejch budíků, když mi jeden šikula dodělával MaxiDot, zabrala max. 20min
Listopad 26, 201410 r Tak už mám plexi i s tím černým plastem doma. V Porsche Olomouc za 1082 Kč (15% sleva na 4 roky staré auto). Taky jsem celou dobu myslel, že dostanu jenom to průhledné plexisklo a to se nacvakne a ono prd, ten díl obsahuje i ten černej plast. Škoda, že se nedá koupit jenom to průhledné plexi, protože by to určitě nestálo tolik.9.12. jsem objednanej k Vašovi do Prostějova, takže ještě nějakou chvilku budu jezdit s tím prasklým.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.