octfa Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 fabia 2011, prestalo jit ovladani a po mereni vim ze nejde ani vyhrivani zrcatek - leveho i praveho vse zkouseno pri nastartovanem motoru , elektriku od ovladace po sloupek jsme promeril a vypada vse OK zitra mi prijde novy vypinac - ovladani do dveri tak jeste vyzkousim ale moc tomu neverim ( ani nevim jestli to prestalo fungovat najednou nebo postupne ) nekdo nejake napady? pripadne co presne kde promerit ? diagnostika taky nic a v merenych hodnotach sem nic o zrcatkach nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Je ještě záruka???tak přes záruku...někde jsem tu četl že tohle se bohužel stane a měnilo se na záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Mrkni na průchodku ve dveřích. Zlomené káble. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Tiež by som vsadil na prechodku vo dverách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jak sem psal, elektriku mam promerenou az ke sloupku a od sloupku az tam nekde k RJ sem se taky dival a neni nic videt za vsechny kabely jsem poradne tahal jestli neni nejaka vada "skryta" a nikde nic vi nekdo nejake barvy dratu ktere nejcasteji odchazely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/111864-kabel%C3%A1%C5%BE-vo-dver%C3%A1ch-a-jej-l%C3%A1mavos%C5%A5/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 2. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 jo to sem cetl uz rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 4. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 tak nakonec to byl ten vadny vypinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.