tomes001 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 Budíky z Fabie předface, mají mezi palivoměrem a teplotou možnost kontrolky tempomatu. Je tu někdo, komu funguje? Když jsem si předělával podsvícení, dodělal jsem chybějící kontrolky, tedy ty co má elegance. Zkusil jsem i tu na tempomat, včetně odporu. Jen asi bez kódování nebo přehrátí softwaru nepojede(zatím teda nesvítí) Budíky mám 6Y1919880D Řešil tohle už někdo? Nebo na Fabii tato možnost nikdy nefungovala? Face už ji nemá.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 7. Březen 2014 Sdílet Vloženo 7. Březen 2014 To by mě také zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 kontrolka tempomatu v F1 z výroby nikdy nefungovala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosse tdi Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 To je škoda... Jde to sice i bez ní, ale kdyby tam byla, tak proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 možná lepší než jak to mělo nějakou dobu polo, tam snad ta kontrolka svítila, když byl přepínač tempomatu na ON (v té poloze ho mám já furt) Ale myslím, že to hodně záhy zrušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Ale kdyby někdo vykoumal, jak to zprovoznit... nebylo by to špatné. Sám totiž tomu nerozumím a docela by se mi to i líbilo, kdyby to ukazovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 taky jsem už nad tím bádal, kontrolku tam mám, tempomat dodělanej a nesvítí...:-( fousy od kontrolky nejsou ani vyvedený na ten zelený datový konektor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 a svítit nebude, musel by se upravit i soft budílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.