vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 včera jsem dojel do garáže a při výstupu z auta bylo slyšet klepání na volnohěh...otevřel jsem motor ale tam to slyšet nebylo..ale když jsem klekl tak se to ozyvalo zespodu..ale nevím odkud..mám najeté 62 000..tož poraďte co by to mohlo být.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Ahoj co takhle mrknout na úchyt uložení tlumiče výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 ahoj...jsem včera zkoušel násadou od smetáku třepat z výfukem ale to klepání bylo stejné a neměnilo se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Těžko takhle spekulovat. Auto musí někam na rampu,nebo zvedák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 a HTP jaký??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) 47kw 12V..ale mám chip cimbu Editováno: 9. Březen 2014, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Môj motor má na voľnobehu zvuk ako traktor (ale počuť to len v garáži, resp. niekde, kde nie je hluk)... Celkom by ma to aj štvalo, avšak za ten zvuk môže plastový kryt na motore - konkrétne tá šedá časť, na ktorej je vyrazené škoda logo a nápis 12V. Nechápem, prečo to robili z dvoch kusov plastu, kedže medzi nimi môže vziknúť vôla a potom to vydáva rôzne nepríjemné zvuky... Editováno: 9. Březen 2014, autor: PaveloSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 včera jsem dojel do garáže a při výstupu z auta bylo slyšet klepání na volnohěh... skús vyšliapnuť spojku či sa ten zvuk nestratí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) proč nemám citovat...potom v tom je bordel a ten dotyčnej neví co má odpovědět.....a pak mě bylo smazáno to co jsem napsal... tak tam tu citaci vpravo dole nedávejte aby mě to nelákalo... taky mě ten kryt zlobil...ale nacpal sem mezi tu tabulku 12v a kryt kousky duše z kola a je to ok.. Editováno: 9. Březen 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Kolego, nastuduj si pravidla a nauč se správně odpovídat. Citovat přímo předcházející příspěvek se nepovoluje skoro na žádném internetovém foru. Hlavní důvod je přehlednost. A když odpovídáš na přímo předcházející příspěvek, tak je to snad každému jasné, na co se odpovídá. "Citovat" a "Odpovědět" je snad dostatečné rozlišení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 díky..už sem rači psát nebudu abych někohoi nenasral.....takže se citovat nesmí..a musí se napsat..: odpovídám na 14 příspěvek nad mým :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Hm, 14 jich tady ani není. Jestli nejsi schopen pochopit a dodržovat pravidla, tak máš holt smůlu. Nesmí se citovat PŘÍMO PŘEDCHÁZEJÍCÍ příspěvek. Co na tom nechápeš? Vždyť je to naprosto logické! Když budeš odpovídat na 14 příspěvek nad tvým, tak samozřejmě můžeš citovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) a proč mě byl smazán příspěvek k tomu mému tématu...měla být smazána jenom sitace...popsal jsem co se děje s autem a někdo mě to smazal....je to tu cenzorované za ty 2-3 roky co jsem tu nepsal?..a těch 14..jsem dal jako příklad Editováno: 9. Březen 2014, autor: vasnivykolista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 To se musíš obrátit na toho, kdo to smazal, tedy na Luďu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranicek Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 A nepřestane to náhodou klepat, když sešlápneš spojkový pedál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 to jsem ještě nezkoušel...a co by to znamenalo, kdyby to přestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranicek Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 Kdyby to po sešlápnutí spojky přestalo, tak to jasně klepe v převodovce, bývá to spojkové ložisko řešilo se to tu na fóru víckrát, třeba tu: http://forum.skodahome.cz/topic/16707-klep%C3%A1n%C3%AD-v-p%C5%99evodovce-12-htp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 tak mě to nedalo a šel jsem do garáže..nastartuju a všechno OK...nechal jsem to zahřát asi 15 minut..a klepání nikde..i spojku jsem zešlapoval...takže to dělalo jenom jak jsem dojel ze 100km dlouhé cesty...takže to bude asi ta převodovka či co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2014 Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 radšej sa venuj problému....tri svoje príspevky tu riešiš citácie (zbytočne) a neodpovedáš či si skúsil čo som ti napísal.... skús vyšliapnuť spojku či sa ten zvuk nestratí... ale už nemusíš,lebo ten dotaz tu máš 2x.... A nepřestane to náhodou klepat, když sešlápneš spojkový pedál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasnivykolista Vloženo 10. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2014 No dyť píšu před tebou že sem byl v garáži a nastartoval...a všechno ok ..a ten spojkovej pedál budu muset zkusit až to bude klepat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.