Publikováno Duben 17, 201411 r Ahoj, dostal jsem od rodičů fabii a je k ní jenom jeden klíč a takové divné dálkové ovládání (viz foto).. Chtěl bych si dodělat klíč a když už tak asi zrovna vystřelovák.. Zajímalo by mě jestli je ten centrál co mám teda na autě originál škoda (protože na té kulaté dálce je snad logo škodovky - je odřené tak si nejsem jistý) a případně jestli teda stačí koupit nějakej ten vystřelovák a spárovat to nebo jestli si musím koupit celou jinou jednotku nebo jak to je.. (popř jaký MHZ musí ten vystřelovák mít?) VAG mám a dokonce jsem si koupil i ty skleněný imobilizerovy tycinky do klice abych ten druhej klic mohl sparovat. Díky za každou radu Upraveno Duben 19, 201411 r od Uhlíř Petr
Duben 19, 201411 r Autor už, omlouvám se, nevšimnul jsem si že po nahrání musím ještě kliknout na připojit
Duben 19, 201411 r Tak to máš META system,dříve to autorizovaný servis montoval . Na tohle ti ale vystřelováky chodit určitě nebudou. Vymontuj to,mrkni na komfortku máš ji vespod palubní desky nad plyn. pedálem. Číslo a písmeno. Pak podle toho kup jen vystřelováky,nebo i komfortku. Je jich na bazoši dost a nejsou drahé. Ale však jsi o tom přečti,je tady o tom psané spousta. Upraveno Duben 19, 201411 r od Mirek 835
Duben 20, 201411 r Autor takže pokud bych měl nejakou XY komfortku tak ji jen odmontuju a koupim vystrelovaky a nemusim kupovat dalsi jednotku? to by bylo fajn
Duben 20, 201411 r Podle mého je to ovladač ke Škoda originálnímu příslušenství BKA400002 Autoalarm s dálkovým ovládáním.
Duben 20, 201411 r Autor BKA400002 joo presne to je ono aj tu skrinku tam mam dole pod volantem.. jen tu houkacku jsem uz musel ustrihnout protoze mi obcas zacalo auto pred barakem v noci houkat kdyz kolem me projek kamion.. (ted uz jen blika)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.