Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dostal jsem od rodičů fabii a je k ní jenom jeden klíč a takové divné dálkové ovládání (viz foto).. Chtěl bych si dodělat klíč a když už tak asi zrovna vystřelovák..

Zajímalo by mě jestli je ten centrál co mám teda na autě originál škoda (protože na té kulaté dálce je snad logo škodovky - je odřené tak si nejsem jistý) a případně jestli teda stačí koupit nějakej ten vystřelovák a spárovat to nebo jestli si musím koupit celou jinou jednotku nebo jak to je.. (popř jaký MHZ musí ten vystřelovák mít?) VAG mám a dokonce jsem si koupil i ty skleněný imobilizerovy tycinky do klice abych ten druhej klic mohl sparovat.

Díky za každou radu

post-64624-0-60193300-1397936321_thumb.j

Upraveno od Uhlíř Petr

Musiš si jí představit :kol-28:

• Autor

už, omlouvám se, nevšimnul jsem si že po nahrání musím ještě kliknout na připojit :(

Tak to máš META system,dříve to autorizovaný servis montoval . Na tohle ti ale vystřelováky chodit určitě nebudou. Vymontuj to,mrkni na komfortku máš ji vespod palubní desky nad plyn. pedálem. Číslo a písmeno. Pak podle toho kup jen vystřelováky,nebo i komfortku. Je jich na bazoši dost a nejsou drahé. Ale však jsi o tom přečti,je tady o tom psané spousta.

Upraveno od Mirek 835

• Autor

takže pokud bych měl nejakou XY komfortku tak ji jen odmontuju a koupim vystrelovaky a nemusim kupovat dalsi jednotku? to by bylo fajn :)

Podle mého je to ovladač ke Škoda originálnímu příslušenství BKA400002 Autoalarm s dálkovým ovládáním.

• Autor

BKA400002  joo presne to je ono aj tu skrinku tam mam dole pod volantem.. jen tu houkacku jsem uz musel ustrihnout protoze mi obcas zacalo auto pred barakem v noci houkat kdyz kolem me projek kamion.. (ted uz jen blika)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.