Srpen 15, 201510 r ahojte, chcem sa opytat akym sposobom cistite zadnu cast sedadiel z paketu Dynamic napr. od kopancov. Toto povazujem ako velke minus oproti predoslemu autu, kde zadna cast sedadiel bola do 3/4 z kozenky. pozeral som na nete aj rozne chranice, avsak vsetko su robene na upevnenie pod opierku hlavy, rozmyslal som nalepit nejaku priehladnu foliu, skusal niekto nieco podobne?
Srpen 15, 201510 r My tam máme kvůli dětem něco co se jmenuje "Diono stuff'n scuff" a můžu doporučit. Teda na jedné sedačce, na druhé je jiná varianta od téhož výrobce, s kapsami, omylem zabalená do téhož obalu, a ta stojí za prd. Ta první je širší a na obvodu má drát, který tomu dává tvar. Sedačku po okopání od prcka nanejvýš vykartáčujeme. Dokud je sucho, tak to snášíme dobře, v zimě se ještě uvidí. Rozhodně bych tam ale nic nelepil, je to auto a má to sloužit (a během toho pěkně vypadat). Přinejhorším to nechám jednou za čas vypucovat nějakou firmu co čistí interiéry, zas taková darda to není.
Leden 1, 20169 r http://www.autosortiment.sk/index.cfm?module=Catalog&page=product&productID=7875&CategoryID=6991&RealCategoryID=7265 astriekajte, nechajte krátko pôsobiť a rozotrite handričkou mavaju to na pumpach aj od inych vyrobcov je to fajn
Září 24, 20177 r Nevíte někdo s jistotou, zda sedák sedaček z dynamicu je opravdu delší než u standardních, případně jaká je délka sedáku?
Září 24, 20177 r Ahoj Klucí, zkoušel jsem Monte Carlo sedadla ve Fabii III a Rapidu. Divil jsem se, připadali mi ve FIII pohodlnější... Tak zvaže, co si tam dát :-). Docela by mě zajímalo, jestli mojí domněnku někdo potvrdí?
Září 25, 20177 r jo, také mi přišla sedadla z Fabie monte carla lepší. Ale záleží na postavě a pocitech dotyčného. Někomu zase můžou přijít horší. Já osobně bych nedal sedadla ani z monte carla Rapidu a ani z Fabie, protože jsou mega hnusný...
Září 25, 20177 r no, já dynamic koupil, protože to je 100x lepší jak ta lavice v základu. Proto jsem měl podmínku, že další nové auto musí mít sportovnější/lepší sedačky. Naštěstí za poslední 3 roky, se automobilky naučili montovat i do základu lépe tvarovaný sedačky...
Září 25, 20177 r No nevím.. .. ve fabii I se mi zdají základní sedačky lepší než v rapidu. Jinak jsem dal také dynamic. Na má záda po úrazu lepší.....
Září 26, 20177 r Kdyz jsem tenkrat videl normalni sedaky tak by tam byla snad lepsi zidle z ikei. Jinak nema 87kg a 185cm a sedi se mi vnich dobre. Aspon v tom nelitam jak nudle v bande na normalnich sedackach ;-)
Září 27, 20177 r Ja som chcel tiez sportovne sedacky ale nakoniec som ich nemohol dat do DRIVE edicii. Ale som velmi spokojny aj zo zakladom. Su fakt velmi dobre tvarovane a jedine co mi vadilo na sportovnych bolo vystupovanie ...
Srpen 17, 20196 r Přemýšlím že bych u Rapida udělal poslední větší úpravu a to přidal vyhřívání sedaček. Jen přemýšlím jestli dodělat do stávajících nebo koupit sedadla s vyhříváním z paketů Dynamic. Na kratší trasy mi ty běžné vyhovují, ale mám lehce přes 190cm a mají krátký sedák a na moji bolavou bederní páteř žádnou podporu, takže víc jak dvě hodiny za volantem je pro mě utrpení, jsou v tomhle směru tyhle lepší ? Hlavně co se týče podpory zad ? Upraveno Srpen 17, 20196 r od Malarkey
Srpen 18, 20196 r Pokud vím, u Dynamic sedaček byly stížnosti na nenastavitelnou hlavovou opěrku a problém s tím spojený zejména právě pro vyšší osoby. Ale tohle Ti nikdo neřekne, musíš si do toho sednout sám.
Leden 14, 20205 r Dobrý deň náhodou neviete niekto či je rozdiel medzi zadnými sedačkami rapid Monte carlo a u klasickej rapid? Rozdiel v rozmeroch alebo v tvare. Ďakujem Upraveno Leden 14, 20205 r od Andrej82
Leden 14, 20205 r Jestli Ti jde o toto, tak pasovat rozměrově budou. Dokonce není rozdíl mezi spaceback/siftback
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.