tapert Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 ahojte, chcem sa opytat akym sposobom cistite zadnu cast sedadiel z paketu Dynamic napr. od kopancov. Toto povazujem ako velke minus oproti predoslemu autu, kde zadna cast sedadiel bola do 3/4 z kozenky. pozeral som na nete aj rozne chranice, avsak vsetko su robene na upevnenie pod opierku hlavy, rozmyslal som nalepit nejaku priehladnu foliu, skusal niekto nieco podobne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 15. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2015 My tam máme kvůli dětem něco co se jmenuje "Diono stuff'n scuff" a můžu doporučit. Teda na jedné sedačce, na druhé je jiná varianta od téhož výrobce, s kapsami, omylem zabalená do téhož obalu, a ta stojí za prd. Ta první je širší a na obvodu má drát, který tomu dává tvar. Sedačku po okopání od prcka nanejvýš vykartáčujeme. Dokud je sucho, tak to snášíme dobře, v zimě se ještě uvidí. Rozhodně bych tam ale nic nelepil, je to auto a má to sloužit (a během toho pěkně vypadat). Přinejhorším to nechám jednou za čas vypucovat nějakou firmu co čistí interiéry, zas taková darda to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 http://www.autosortiment.sk/index.cfm?module=Catalog&page=product&productID=7875&CategoryID=6991&RealCategoryID=7265 astriekajte, nechajte krátko pôsobiť a rozotrite handričkou mavaju to na pumpach aj od inych vyrobcov je to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Nevíte někdo s jistotou, zda sedák sedaček z dynamicu je opravdu delší než u standardních, případně jaká je délka sedáku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Ahoj Klucí, zkoušel jsem Monte Carlo sedadla ve Fabii III a Rapidu. Divil jsem se, připadali mi ve FIII pohodlnější... Tak zvaže, co si tam dát :-). Docela by mě zajímalo, jestli mojí domněnku někdo potvrdí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 jo, také mi přišla sedadla z Fabie monte carla lepší. Ale záleží na postavě a pocitech dotyčného. Někomu zase můžou přijít horší. Já osobně bych nedal sedadla ani z monte carla Rapidu a ani z Fabie, protože jsou mega hnusný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Tyto tvarovaná sedadla jsou holt na konfekcni postavu. 87kg a 185cm..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 no, já dynamic koupil, protože to je 100x lepší jak ta lavice v základu. Proto jsem měl podmínku, že další nové auto musí mít sportovnější/lepší sedačky. Naštěstí za poslední 3 roky, se automobilky naučili montovat i do základu lépe tvarovaný sedačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 No nevím.. .. ve fabii I se mi zdají základní sedačky lepší než v rapidu. Jinak jsem dal také dynamic. Na má záda po úrazu lepší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Kdyz jsem tenkrat videl normalni sedaky tak by tam byla snad lepsi zidle z ikei. Jinak nema 87kg a 185cm a sedi se mi vnich dobre. Aspon v tom nelitam jak nudle v bande na normalnich sedackach ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasKE Vloženo 27. Září 2017 Sdílet Vloženo 27. Září 2017 Ja som chcel tiez sportovne sedacky ale nakoniec som ich nemohol dat do DRIVE edicii. Ale som velmi spokojny aj zo zakladom. Su fakt velmi dobre tvarovane a jedine co mi vadilo na sportovnych bolo vystupovanie ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 (editace) Přemýšlím že bych u Rapida udělal poslední větší úpravu a to přidal vyhřívání sedaček. Jen přemýšlím jestli dodělat do stávajících nebo koupit sedadla s vyhříváním z paketů Dynamic. Na kratší trasy mi ty běžné vyhovují, ale mám lehce přes 190cm a mají krátký sedák a na moji bolavou bederní páteř žádnou podporu, takže víc jak dvě hodiny za volantem je pro mě utrpení, jsou v tomhle směru tyhle lepší ? Hlavně co se týče podpory zad ? Editováno: 17. Srpen 2019, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 Pokud vím, u Dynamic sedaček byly stížnosti na nenastavitelnou hlavovou opěrku a problém s tím spojený zejména právě pro vyšší osoby. Ale tohle Ti nikdo neřekne, musíš si do toho sednout sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej82 Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 (editace) Dobrý deň náhodou neviete niekto či je rozdiel medzi zadnými sedačkami rapid Monte carlo a u klasickej rapid? Rozdiel v rozmeroch alebo v tvare. Ďakujem Editováno: 14. leden 2020, autor: Andrej82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Jestli Ti jde o toto, tak pasovat rozměrově budou. Dokonce není rozdíl mezi spaceback/siftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.