jokonr Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zahmlievaju sa vam okna? Mne tak ze mam az namrazu na celnom skle neviem v com to je poradite? mam superb 1.9 tdi 2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaRS Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Mrkni na kabinovej filtr a vyměň ho, mohl by to bejt zdroj mlžení okna:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 17. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) dik vyskusam ale pocas jazdy to nerobi len ked auto stoji rano idem donho Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 Zahmlievaju sa vam okna? Mne tak ze mam az namrazu na celnom skle neviem v com to je poradite? mam superb 1.9 tdi 2003 To mi dělala naposled Skudka 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 můžeš tam mít vlhko a to může být zapříčiněno tím že ti tam někde zatéká.Mi to tak dělá na feldě.Ale sup je v pohodě.Ťuk ťuk ťuk abych to nezakřikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 neni to sice uplně optimální rada, ale zase se tim zabije víc much... NEch si vyměnit čelní sklo za el. vyhřejvaný. Jednak tim možná odstraníš doovod zatejkání - může zatýkat kolem okna a druhak - a to zejména - je tekonc v zimě k nezaplacení. Nelítáš ráno kolem auta jako wemeno se škrabkou. Nastartuješ, zapneš, počkáš minutku-dvě , setřeš a jedeš... to celé samozřejmě, že máš pojištěný čelní sklo... pak se to dá zaříditi... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 To máš pravdu, moc optimální rada to není. A že jsi rovnou nenapsal - vyměň celý auto Že se to sráží a namrzá v zimě je normál. Jestli parkuješ venku, tak si na přední okno něco dej-deku, karton nebo noviny. Sice to vypadá hnusně, ale splňuje to účel... Nebo prodávají plachty na auta, ale nevím kde parkuješ (jestli za plotem či nikoliv) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hics Vloženo 19. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2009 celý auto nééééé.... je na měm i foora dobrejch vecí... v porovnani s kupou jinejch aut, se kterjma sem mel co do cineni je tohle vazne dobry kocar. kdo si chce uzit zamlzeny wokinka, at si poridi mondeo... tam je to v cene zajezdu. U supa to taky klidne muze byt drobna netesnost v radiatoru topeni, zatykani kolem okna... tech variant je fura... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 mno tak u mě to samé, ale na předním okně pomohl použití spreje na rozmražování oken...vytřít do sucha, pak postříkat a rozleštit...ale zadní mi dneska zevnitř opět zamrzlo...ale v autě je prostě vlhkost....na botách naneseš sníh, ten roztaje a tím to asi bude...taky stojím venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 tak sem na to přišel, měl jsem na reklamaci folie a asi nějakou přelepil a ve dveřích bude voda...kua, to mě štve, auto již po pár hodinách je zevnitř zamrzlé a už ani ten rozmrazovák nepomáhá Ať už je teplo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 (editace) mě se vždy zamlžjou okna když mám vlhko v autě, většinou v zimě když je na botách sních. Editováno: 19. Březen 2010, autor: marsiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 C3avte chalani teraz mi nastal taki problem napr ked vonku prsi tak sa mi strasne rychlo zahmlievaju okna a to komplet vsetky a neviem prist cim to moze bit vo vnutri vlhkost nema pretoze som ju akoto povedat vlhcovacom a vybratim celeho koberca odstranil tu vlhkost takneviem cim sa mi tak strasne mozu zahmlievat a druhy problem strasne slabomi fukaju fukare tak cchem vediet ci nebude nahodou problem u vrtule fukara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 co kabinovej filtr, kdy jsi ho měnil naposled a pak taková blbost, ale nemáš na klimě zaplej vnitřní okruh? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 filter som menil asik pred dvoma tyzdnami ked som menil olej a nie okruh som nemal zapnuty na klime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tak se podívej, jestli nemáš klapku vnitřního okruhu přidřenou. Na display svítí, že je otevřená, ale ve skutečnosti je zavřená, protože je přidřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 skusim ked budem mat cas pozriem cele ofukovanie klimatronik a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Hosi filter mam novy pod kobercekmi mam sucho ani kvapka vodyx a klapka sa mi pekne potvara aj zatvara a dneska som vytiahol asik ana polhodinku supika vonku apridem k nemu a tu cele celne sklo zahmlene komplet a uz nechapem cim to moze bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 myslis odstavene auto? alebo za jazdy sa zahmlieva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Ked mam odstavene tak sa komplet zahmlie prednesklo a niekedy mam ajproblem pocas jazdy aleto hlavneked je vonku sparno aprsi tak tototal mam problem zo sklom stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Nemenili ti okno? Kabinovej filtr mas novej? Editováno: 27. Říjen 2014, autor: michal2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 NIe nemenili mi okno mam povodne od vyroby a ano kabinovy filter je novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Za jízdy se okna se potí když je přepnuto na vnitřní okruh, takže bych zkontroloval jestli se opravdu vnitřní / venkovní okruh přepíná. Zaparkované auto jsem nechával odstavené s "foukáním" směrovaným na nohy a ráno okno nebylo zevnitř opocené. Ale těžko z toho něco usuzovat, protože normálně okno nebývá opocené každé ráno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 noneviem ani jacimtomozebitno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Před zimou normální. Za léto se tam zkondezuje dost vody. Jeslti máš v autě sucho a filtr nový, tak by se to mělo srovnat, delším topením... Ale můžeš vytažení vlkosti pomoci, a zabírá to, je to takový polštářek a budeš se divit, jak se dokáže nasáknout (odkaz pouze informativní, dá se to sehnat i za kilo): http://www.mujpramen.cz/produkty-odvlhcovac-do-auta-detail_890 Editováno: 27. Říjen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonsakjakub Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Noneviem uvidime ja som si minuly rok kupil toto a tiez to jesuper vytiahlo mi to zhruba za tyzden 1.5l vody z auta a bol som s timspokojny a uvidim damto aj teraznazimu auvidime co daco estevitiahne http://www.eva.cz/zbozi/26485/ceresit-stop-vlhkosti-450-g-odvlhcovac-vc-tablet/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.