Hravec Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) V 16. 6. 2014 na 15:35, Hravec napsal: určitě jedu, dojeďte, řeknu i Lukymu na focení.... http://www.agrotecrally.cz/divaci zde je vše... viděl bych to na sobotu dopoledne... zde malé lákadlo z roku 2012 ... musím se pochlubit, tu značku zákaz vjezdu jsem jim přinesl já.... do servisu dojeli, ale ze servisu už bohužel na trať nevyjeli :-) + pár fotek z minulých let (foceno mobilem) Editováno: 16. Červen 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Kolegové, byl by zájem přijet na stejné místo tj. Restaurace "U Tří Věžiček" http://trivezicky.cz/restaurace na sraz Octávií všech generací v sobotu 18.10 ? Zrušeno !!! Editováno: 3. Září 2014, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Já se hlásím dobrovolně (mohl bych vzít i pilota z kinder auta) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 ja mam smenu zrovna ale myslim ze bych mohl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 souhlas.... jsem pro, dobře tam vaří.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 (editace) Omlouvám se, ale zřejmě jsem nevybral vhodný termín - zatím se kryje s termínem 6."Clintova" srazu Octávií u Prahy.... Takže to nechávám otevřené.... Editováno: 29. Srpen 2014, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 No Hravec zase na oplátku přisviští s kumpánama k nám do Krušárny Nevidím v tom problém, rádi moraváky opět uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 tady ve Slovinsku jezdí super autovlak, to naimlementovat do ČD, tak jsme u vás coby dup (takový malý překladatelský oříšek) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.