Přejít na obsah

El. zásuvka v kufru Rapida.


SITMIR

Doporučené příspěvky

Vážení kolegové. Potřeboval bych poradit jak dostat do kufru 12V pro napájení zásuvky. např. pro chladící box a podobně. Zásuvka by měla být trvale pod napětím tzn. i po vytažení klíčku tak jako zásuvka na středové konzoli. Tahat proud od pojistkové skříně mi přijde dost krkolomé. Nenapadá někoho nějaké řešení ? Předem díky za nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dodelanou zasuvku 12V v kufru R. Jelikoz jsem nenasel jine reseni - tak od pojistkove skrine mam natahnuty drat (+12V) pres dalsi pojistku a pod plastama jsem ji dostal az do kufru. Kostru jsem vzal z jednoho sroubu (firemniho) - je jich tam docela dost. Samotnou zasuvku jsem domontoval svisle k prehradce za zadnim podbehem. Zasuvka je porad pod proudem.

Pokud jde o pripojeni dratu ke stavajici zasuvce - tak to neni nejlepsi reseni. Chce to demontovat stredovy panel, a pak stejne je treba natahnout drat. Jen kudy? Pod kobercem sem nechtel - tak by mel jit zpet pod palubovku, vedle pojistek, ... Proto jsem vzal napajeni z pojistkove skrine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...