Přejít na obsah

Pozná servis domácí výměnu oleje

hruskin

Doporučené příspěvky

to by mě taky zajímalo, jak by to probíhalo, kdybych so olej měnil sám. já má zkušenost z autorizáky Škoda a Seat a je to jak srovnat školní jídelnu a restauraci s mišelinskou hvězdou. ve škodovce dycky jak ohraná deska, nezájem, sto dalších lidí ve frontě. v u Seatu je to jiná liga, nikde nikdy, dycky su tam sám, protože Seaty nikdo nekupuje, personál ochotnej a nadšenej, že se může někomu věnovat, nadstandart. začíná to přijímacím technikem, následně slečna nabízí občerstvení, možnost být u auta celou dobu a nakonec přijde přímo mechanik co na autě dělal a všechno se mnou konzultuje. a navíc ještě přihodí nějakej bonus navíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Běžte už do pr... s nějakými tajnými značkami.Žádné nejsou a nebyly.Jsem s klukama z autorizáku skoro denně anikdo nic takového neví.

Zas řečičky jedné babičky a jak už bylo řečeno,olej se dá i vycucem vytáhnout,také to tak u nás děláme

Odkaz ke komentáři

já na čokoládu v servisu ser.u,nikdy si nic stejně nedávám, ale jde o celkovej přístup a když jsme u toho oleje, tak mně ho vypustil a pak ještě odsával zespodu hadičkou což jsem ještě nikde v servisu neviděl. tím netvrdím, že žádnej škoda servis není dobrej. ale prostě škodovek je hodně a kvantita převažuje nad kvalitou v drtivé většině případů.

Odkaz ke komentáři

vyťahoval som olej a vytiahol som rovnako ako pri vypustení , vysaješ aj priestor olejového filtra , nemusíš sa srať s deklami , hlavne na jednotke octavii 4x4 s asi 17kg spodným plechom a hrdzavými skrutkami je to parádna robota ... potom nakoniec zistíš že nejaký dobrák strhol predtým vypušťák / bežná vec pri týchto starinách ktoré "servisuje" kde kdo ... a máš vymaľované ... 

Odkaz ke komentáři

Takže dnes jsem byl na výměně oleje v CB auto Tábor.Nikdo nic neřešil,olej jsem měl vlastní Yacco 5W30 s technickým listem,který si nechali,výpusťák mění při každé výměně.Na zakázce a faktuře poznamenáno že jsem měl olej vlastní+druh a značka.Proběhla v rámci záruky drobná úprava kabelového svazku k mlhovkám.Potvrzena záruka mobility,auto umyto a vyčištěno,cena 1027Kč.

Byl jsem maximálně spokojen.Ještě připomínám,že jsem si olej měnil během těch 21000 dvakrát.

Editováno: , autor: standavfr
Odkaz ke komentáři

Ak máte možnosť, mimo interval mente olej doma. Je rozdiel platiť len za samotný olej 2-3x toľko, k tomu drahší ešte filter a cena práca. Za ušetrené peniaze sa dá olej vymeniť ešte raz, a zmeniť interval výmeny oleja z 15 na 10 tisíc km.

Odkaz ke komentáři

e1 origo filtr je LEVNĚJŠÍ než aftermarket.A jestli vám můžu radit,tak tam jinej nedávejte,pár jsem jich měl v ruce a jsou vesměs nepoužitelný.

Ja som nikde nepísal o aftermatker filtroch, len o tom, že kúpiť tieto veci (aj origo) napr. cez internet je lacnejšie.

Ale keď už je reč o aftermarket filtroch, tak zase je trochu prehnané tvrdiť že sú drahšie ako origo. Aftermarket filtre sú určite lacnejšie ako origo, ale treba kupovať osvedčené značky ako MANN alebo Bosch a nie nejaké poľské a čínske šmejdy.

A kým je auto v záruke, je lepšie sa aftermarketu vyhnúť aby servis nefrflal v prípade nejakej poruchy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...