McMatej Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Mně uniká smysl té tajné značky (tečky). To jako když tam při další výměně tajná značka nebude, tak je problém a přijdeš o záruku? A když jí tam neudělají tak přijdeš taky o záruku? To by měli moc jednoduché, tomu nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 určitě ti nic nedokážou, ale aspoň se snaží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 to by mě taky zajímalo, jak by to probíhalo, kdybych so olej měnil sám. já má zkušenost z autorizáky Škoda a Seat a je to jak srovnat školní jídelnu a restauraci s mišelinskou hvězdou. ve škodovce dycky jak ohraná deska, nezájem, sto dalších lidí ve frontě. v u Seatu je to jiná liga, nikde nikdy, dycky su tam sám, protože Seaty nikdo nekupuje, personál ochotnej a nadšenej, že se může někomu věnovat, nadstandart. začíná to přijímacím technikem, následně slečna nabízí občerstvení, možnost být u auta celou dobu a nakonec přijde přímo mechanik co na autě dělal a všechno se mnou konzultuje. a navíc ještě přihodí nějakej bonus navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 někdo tady řikal něco o tom, že ten šroub je zapatlaný barvou... A o tom si uz pocul ze olej z motora sa da aj vytiahnut??? Takze srob na olejovej vani moze mat aj blombu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 vormene, ale tak to funguje i v některých autorizákách škody, ale musíš vybírat. a sory jestli mě daj čokoládu nebo kafé mě je fakt víš kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Běžte už do pr... s nějakými tajnými značkami.Žádné nejsou a nebyly.Jsem s klukama z autorizáku skoro denně anikdo nic takového neví. Zas řečičky jedné babičky a jak už bylo řečeno,olej se dá i vycucem vytáhnout,také to tak u nás děláme 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 A o tom si uz pocul ze olej z motora sa da aj vytiahnut??? Takze srob na olejovej vani moze mat aj blombu budeš se divit ale počul... btw: olej tahá jenom prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Bezname přečti si prosím tě pořádně návod.Přijde tam norma 504.00 507.00,značku si vyber sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 olej tahá jenom prase jo???nezlob se,ale hovno víš.Až budeš mít svůj servis,budeš mluvit jinak.Vysvětlovat ti proč,to tady opravdu nebudu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 No,musí se to umět,když to někdo umí(třeba já:-) ),tak z toho motoru u některých aut vytáhneš víc než vypustíš šroubem.Je to ale poněkud zdlouhavější činost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 budeš se divit ale počul... btw: olej tahá jenom prase... :kol-44: :kol-24: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Samozřejmě záleží na motoru a hlavně jak psal Standa na tom, kdo to dělá. Smart ze začátku neměl vůbec vypouštěcí šroub a poté ho opět přidali, proč asi... Je to všechno jenom o přístupu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 já na čokoládu v servisu ser.u,nikdy si nic stejně nedávám, ale jde o celkovej přístup a když jsme u toho oleje, tak mně ho vypustil a pak ještě odsával zespodu hadičkou což jsem ještě nikde v servisu neviděl. tím netvrdím, že žádnej škoda servis není dobrej. ale prostě škodovek je hodně a kvantita převažuje nad kvalitou v drtivé většině případů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 A ještě k tomu jsme v čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 Bezname přečti si prosím tě pořádně návod.Přijde tam norma 504.00 507.00,značku si vyber sám. Ake jednoduche. Esteze sa clovek spyta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezname Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 kup si castrol 5W-30... Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Červen 2014 Sdílet Vloženo 28. Červen 2014 to jsou fakt strašný medy (některý) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 vyťahoval som olej a vytiahol som rovnako ako pri vypustení , vysaješ aj priestor olejového filtra , nemusíš sa srať s deklami , hlavne na jednotke octavii 4x4 s asi 17kg spodným plechom a hrdzavými skrutkami je to parádna robota ... potom nakoniec zistíš že nejaký dobrák strhol predtým vypušťák / bežná vec pri týchto starinách ktoré "servisuje" kde kdo ... a máš vymaľované ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 plech je v pohodě, podložíš si to něčím a utahuješ ráčnou... spíš v plastu mě zůstal šroub... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 V pohodě je,když mažeš šrouby,bohužel jsou takymechanici co to nedělají a pak je to peklo a z výměny oleje je prace na půl dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) Takže dnes jsem byl na výměně oleje v CB auto Tábor.Nikdo nic neřešil,olej jsem měl vlastní Yacco 5W30 s technickým listem,který si nechali,výpusťák mění při každé výměně.Na zakázce a faktuře poznamenáno že jsem měl olej vlastní+druh a značka.Proběhla v rámci záruky drobná úprava kabelového svazku k mlhovkám.Potvrzena záruka mobility,auto umyto a vyčištěno,cena 1027Kč. Byl jsem maximálně spokojen.Ještě připomínám,že jsem si olej měnil během těch 21000 dvakrát. Editováno: 30. Červen 2014, autor: standavfr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Ak máte možnosť, mimo interval mente olej doma. Je rozdiel platiť len za samotný olej 2-3x toľko, k tomu drahší ešte filter a cena práca. Za ušetrené peniaze sa dá olej vymeniť ešte raz, a zmeniť interval výmeny oleja z 15 na 10 tisíc km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) e1 origo filtr je LEVNĚJŠÍ než aftermarket.A jestli vám můžu radit,tak tam jinej nedávejte,pár jsem jich měl v ruce a jsou vesměs nepoužitelný. Editováno: 1. Červenec 2014, autor: standavfr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 originální filtr na 1.2 TSi vyrábí mann nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 e1 origo filtr je LEVNĚJŠÍ než aftermarket.A jestli vám můžu radit,tak tam jinej nedávejte,pár jsem jich měl v ruce a jsou vesměs nepoužitelný. Ja som nikde nepísal o aftermatker filtroch, len o tom, že kúpiť tieto veci (aj origo) napr. cez internet je lacnejšie. Ale keď už je reč o aftermarket filtroch, tak zase je trochu prehnané tvrdiť že sú drahšie ako origo. Aftermarket filtre sú určite lacnejšie ako origo, ale treba kupovať osvedčené značky ako MANN alebo Bosch a nie nejaké poľské a čínske šmejdy. A kým je auto v záruke, je lepšie sa aftermarketu vyhnúť aby servis nefrflal v prípade nejakej poruchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.