rogerer Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 (editace) Pískot Nevíte někdo co to? Vypl jsem rádio a slyším nepříjemnej pískot...vypnu ventilátor a furt to píská Teď mě napadá že by to mohla být sahara, měl jsem chvíli před tím klimu...zkoušel jsem to po pěti minutách i s klimou (po vypnutí motoru) a už nic nepískalo..tak nevím Jinak teda hroznej klapot ten šicí stroj Editováno: 26. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 to je vpohodě, dělá mi to taky, někde už jsem to psal, tuším někam do sekce FII, prej to dělá vodní pumpa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 no ja nevim, procetl jsem ten topic a servisy jim tu vodni pumpu menej v zaruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Zajeď do servisu a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 ani nahodou dokud to nebude piskat pernamentne tak nikam nejedu nikoho presvedcovat a okradat se o cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Jak myslíš. Odtahových služeb je dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) tak slysel jsem to zatim jen jednou a kdybych nevypnul radio tak vubec .... kdo muze predpokladat ze novy auto po 11tis km potrebuje vymenit vodni pumpu? Navic jsem se nikde nedocetl ze je ten zvuk nebezpecnej Editováno: 29. Květen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Zvuk jistě není nebezpečný. Třeba je to "vlastnost". Už se to objevilo i na 1.4 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 pokud to nesignalizuje to, že za chvili se zadře/rozpadne nebo shoří pumpa tak mi je to jedno dokud to nezačne být častější a otravný....vzhledem k tomu, že jsem informace o pískání vodní pumpy u 1.4 TSI nasel na googlu na nejakych forech uz z roku 2010 tak to bude asi vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Mne ju preventívne dnes menia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 preventivně měnit = kurv.t zbytečně auto. mění se to, co nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Ona funguje len píska, vraj malo maziva v ložisku.... A potom behaj na tom a trpni že sa niekde po.erie.... To radšej výmena na zaruku. Dnes vymenené a zatial je ciho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 a tobe to piskalo uz pernamentne nebo taky jen jednou za cas? Ja to slysel zatim pouze jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaney Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 Nez jsem viděl na krytu motoru TSi, myslel jsem podle toho zvuku ve videu, že máš TDi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 1. Červen 2014 Sdílet Vloženo 1. Červen 2014 Mne to piskalo hlavne ked som chodil dlhšie trasy. Potom 2 týždne klud a potom znovu. Potom už viacej piskalo ako nie. Piskalo to od cca 15 tis km. Teraz menene pri 21 tis. Zatial klud ale mam len cca 80km od výmeny...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomoun Vloženo 8. Červen 2014 Sdílet Vloženo 8. Červen 2014 Mě auto začalo dělat jakoby o něco o něco dřelo viz video. Dělá to jen někdy, většinou když se motoru trochu naloží, ale není to pravidlem. Nejede to od rozvodu, ale jakoby z motoru. Nesetkal jste se s tím už někdo? http://youtu.be/g2unk3JmqZU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 12. Červen 2014 Sdílet Vloženo 12. Červen 2014 tak tohle jsem ještě u TSI neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Mě auto začalo dělat jakoby o něco o něco dřelo viz video. Dělá to jen někdy, většinou když se motoru trochu naloží, ale není to pravidlem. Nejede to od rozvodu, ale jakoby z motoru. Nesetkal jste se s tím už někdo? http://youtu.be/g2unk3JmqZU Mě dělá motor to samé, pozoruji to už cca půl roku. Byl jsem s tím v servisu, ale jako naschvál tam to nedělalo. Chlapi nevíte co by to mohlo být....dík za jakoukoliv informaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 moj rapid tedy motor děla ty same zvuky zatim najeto 26tkm a jezdi normalně takže tak , navic tyhle TSI vyluzuji zvuky jak chcipajicí kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 tak jsem to taky natočil. píská mně to už pořád po zahřátí chl. kapaliny na provozní teplotu. teď jsem jezdil delší trasy kolem 200km a po nich to dělá víc nahlas. stačí nepatrně přidat plyn a zvuk je pryč. chl. kapalinu mám na rysce min. na tom druhým videu je to jasně patrný, jak po spadnutí na volnoběh začne ten pískot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Čerpadlo. Presne toto mi robil aj moj room. Po ohriati a len na volnobeh. Vymenia ti ho v záruke. U mna od vtedy ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Tak to je asi na servis! navíc máš jasnou a zřetelnou nahrávku. Pak dej vědět. Vypadá to, že už je to na více kusech. Mě se to teda po odvzdušnění ztratilo a zatím se to neozvalo, ale co není může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 to jsem četl s tím odvzušněním, tak jsem vypl motor, opatrně odšrouboval, něco málo vyšlo, ale pořád stejný. moc se mně do výměny nechce, záruku mám ještě 3 roky. na prohlídku pojedu tak za 2 měsíce, tak to možná zmíním. mně jinak na autě nic nevadí, ale tohle je jediná věc, která už mi trochu hlodá v hlavě, nerad bych, aby to nějak totálně kleklo, protože by se to stalo určitě v situaci, kdy se to nejmíň hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Presne tak, servis a za 4 hodiny Ti to urobia, aspon u mna to tak bolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 tohle se mi stalo jen jednou v tom květnu, od tý doby nic.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.