mino2 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Neboj dočkáš sa .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 18. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 nedočkám, moje auto je ve 100% kondici a nic se tam už nepodělá :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Čo si kupil niečo ine ako škodu? Ale dost už, spat k teme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik274 Vloženo 18. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2014 Mě auto začalo dělat jakoby o něco o něco dřelo viz video. Dělá to jen někdy, většinou když se motoru trochu naloží, ale není to pravidlem. Nejede to od rozvodu, ale jakoby z motoru. Nesetkal jste se s tím už někdo? http://youtu.be/g2unk3JmqZU Napojil jsem se na toto vlákno a mám stejný problém. V současné době mám najeto 6 000 km. Myslím, že se zvuk nezvětšuje, ale vadí to. Nevím co bych řekl v servisu. Mám také obavy, že to tam ten zvuk neudělá. Už jsem byl v servisu jednou s kontrolkami airbagu. To opravili, ale nechci je prudit. Ještě někde byly natočeny zvuky, ale nemůžu teď najít ten odkaz. Na mém vláknu někdo psal o ventilátorech, ale nevím, co by to bylo za ventilátor v kabině. Beru, že je ventilátor topení a chladič rádia, ale ten zvuk se mění s přidáním plynu!!! Přikládám odkaz za vlákno se zvukem. http://forum.skodahome.cz/topic/129122-nep%C5%99irozen%C3%BD-zvuk-%C5%A1ust%C4%9Bn%C3%AD-z-palubov%C3%A9-desky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefran Vloženo 21. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2014 Je to vadny kompresor klimatizacie nutna vymena,mal som ten sami problem.Opravene v zaruke na 4300km Skoda Rapid 1,2tsi 77kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 (editace) Tak dnes jsem dal autu trochu čoud v kopcích a pískání se opět na volnoběh ozvalo, když jsem nechal vychladnout turbo. S citem jsem pootevřel nádobku, hladina se mírně zvedla, vyšlo trochu vzduchu a zvuk přestal. Od té doby zase nic, zajímavý Takže budoucnost ukáže. Pawouk: asi bych téma spojil s http://forum.skodahome.cz/topic/128242-p%C3%ADsk%C3%A1n%C3%AD-na-volnob%C4%9Bh-12-tsi/ autor prvního příspěvku bych řekl, že řeší to samé Editováno: 22. Srpen 2014, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 22. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2014 Mně to píská už pořád, někdy víc a jindy míň, ale nemám odvahu otevřít za chodu nádobku u teplýho motoru. Zkusil po ujetí 5km vypnout motor, pak jsem ji otevřel a jenom slabě vyšlo trochu vzduchu. Nastartoval jsem a žádná změna. Co tak zjišťuju, tak to dělá na hodně motorech, by mě zajímalo, jestli je to jen otravnej zvuk, nebo se něco začíná sypat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Taky se mě do toho nechtělo, dělat se to nemá. Člověk má asi pořád v očích, co udělá víčko zavařený 120, když pustí tlak Ale já to jenom lehce pootevřel a jak vyšel vzduch tak už jsem nepokračoval. Okamžitě to přestalo pískat. Od tý doby zase nic a to jsem auto nijak nešetřil. Možná to bude to vodní čerpadlo, ale nějak se mě tomu nechce věřit. Aby se něco neměnilo hokus pokus. Když píská ložisko, tak vydává trochu hrubší zvuk. Tohle mě spíš přijde jako když jemně píská dětská píšťalka. Takže to přisuzuju odvzdušňovacímu ventilku (pokud tam teda nějakej je), který při určitým tlaku proudící vzduch změní ve zvuk. Něco jako píšťalka. Ale to je jen moje teorie Možná je to jenom prvopočátek něčeho a čas ukáže. Řešit to budu, až se to začne objevovat vícekrát a v servisu to budu moct ukázat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Taky bych si nerad nechal menit neco co neni potreba. Ta pumpa jako samotna se mi taky nezda. Spis nejaka prkotina, ktera nema vliv na funkci. Jsou tam dva chladici okruhy, dva termostaty a spolecna nadobka, tak to prisuzuju slozitejsi soustave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 no, ač nerad, tak se taky musím přidat, pokud nastartuju studený motor, je slyšet něco jako ložisko, pravidelný to není jako vaše pískání. Pokud se motor ohřeje na provozní teplotu, zmizí to... Zkusím to nahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 včera jsem dolil trochu destilky, protože jsem byl na MIN a potom jsem promackal hadicu od chladiče, aby to pěkně probublalo. dneska nepískám a hladinu mám na MAX u teplýho motoru, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 1. Září 2014 Sdílet Vloženo 1. Září 2014 (editace) mě už to zase začalo pískat, takže zkusim vodu mám taky na min. edit: dolito na max. a už zase nepíská, hmm tak už fakt nevim Editováno: 3. Září 2014, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 tak to píská zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 3. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2014 pokud vám to píská trvale tak bych hned pelášil do servisu...mně to pískalo jen kdysi jednou chvilinku jak jsem posílal video od ty doby klid tak ani nevim co bych v servisu vysvětloval :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 (editace) Tak se přidávám k pískačům, bude to ta pumpa? Změny charakteru šicího stroje si nevšímejte, je to dáno tím, jak jsem s mikrofonem "chodil" po motoru sem tam. recording20141011210145.wav Editováno: 11. Říjen 2014, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Zvuk toho pískání je určitě stejný. Takže pokud jde ze strany jak je vodní pumpa je to určitě ono. Při výměně oleje jsem je v servisu na to upozornil, takže to rovnou vyměnili. Od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Ano ano, ze strany jak jsou řemenice, hned v pondělí se optám v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 mně už to píská fakt pořád, nechám to vyměnit, ale v servisu řrkli, práca na 2 - 3 hodiny, ale protože je to na záruku, tak tak auto musí být 2 dny, tak na to se můžu. tak teď budu hledat servis, kde si to cestou z práce poslechnou, objednají pumpu a na druhej den vymění, když budu v práci a cestou si auto vyzvednu, doufám, že to tak půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Jaktože to tam v případě opravy na záruku musí být 2 dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 jo, jeden den, aby to omrknuli a napsali do škodovky a pak čekají na odpověď a svolení, jestli můžou něco měnit a taky čekají na ten díl, kterej přijde druhej den. na to se ale můžu vykašlat. myslím, že když zajedu jinam, tak to normálně poslechne, objedná a druhej den vymění, snad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 13. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 on to muze poslat na schvaleni do skodovky, ale nechapu proc by tam po tu dobu muselo auto stat, nehlede na fakt, ze jelikoz dil,pokud nebude skladem, bude schopen stejne obejdnat az dostane pozehnani od centraly, tak se to o to jeste vic zdrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 24. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Mne se to od ty doby nestalo:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Jedu v pondělí do servis a jak na potvoru to ted pri ochazeni prestalo uplne piskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Mi to písko-bzučí jak o život vždy po ohřátí motoru. Objednali mě až za 3 týdny, prý pneu-šílenství teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) Mi kromě neustálého pískání pumpy na volnoběh po ohřátí kapaliny na provozní teplotu také motor po studeném startu vydává skřípavé zvuky v rychlejším rytmu hodin. Nedaří se mi to nějak rozumně zachytit, ale trochu to tam slyšet je. Když stojím u auta, tak to je vyloženě jak jezdit nehtama po tabuli brrr, trvá to tak 30 - 50 sekund, než to přestane. Budu muset v noci parknout někde blízko servisu a ráno jim to ukázat. Snad to není rozvod, ale jen další projev té pumpy. Editováno: 26. Listopad 2014, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.