Únor 4, 201312 r Stejně jsem se nedočetl jak vyndat bag. Mám 4 rameny a chci dat Kožený ten samy. Jak prosím vyndat bag? Díky moc za rady
Únor 4, 201312 r Otocit o 90 stupnu, zezadu do dirky plochy sroubovak, zapacit, to same jeste jednou po otoceni na druhou stranu.
Únor 21, 201312 r Mám octaviu II tour r.v. 2011 kde mam bolero, original HF sadu prepojenu s bolerom a ten jednoduchy palubný počítač (nie maxidot), chcel by som v nej vymeniť volant za multifunkčný (zistil som, že su dva modely - telefon a radio) tak aby mi fungovalo prijmanie a odmietnutie hovoru a taktiež prepinanie skladieb, radio staníc, ovladanie hlasitosti, prepinanie medzi mediami na radiu + taktiež by som chcel domontoavť tempomat. Je to v tejto kombinacii možné, ktorý volant budem potrebovať (radio, telefon) a čo ešte všetko k tomu - aby to fungovalo. Upraveno Únor 21, 201312 r od jozef janosik
Březen 7, 201312 r Ahoj lidi, nedával jste si někdo menší volant? myslím tím menší průměr věnce mám teď plast. čtyřramený a z finančních důvodů bych chtěl zachovat původní airbag nepasuje tam třeba z Fabie, Roomstera, RS-a, atd..........................
Duben 6, 201312 r Už tu ta otázka jednou zazněla, ale bez odpovědi, tak se zeptám ještě jednou. Jak velkym šroubem (torx) je volant přišroubovanej k ose? A ještě jestli koženej volant z Fabie I facelift pasuje do O2 předface? Vypadá stejně, tak bych řekl že stejnej bude.. Díky Upraveno Duben 6, 201312 r od Sharky487
Duben 11, 201312 r mám k dispozici podvolantovky index CH pro zprovoznění face volantu v předface voze cena této jednotky 2500kč volant a bag také k dispozici,nebo výmněna starého bagu za nový tip s doplatkem 1000kč. nebo podvolantovky pro předface MFvolant za cenu 1500-2000kč ... Ahoj, pokud potrebuju zprovoznit kozeny volant ze superb 2010 v moji octavia 2005, potrebuji k tomu podvolantovku s indexem CH a nebo muzu pouzit i nejakou jinaci? momentalne mam: Address 16: Steering wheel Labels: 1K0-953-549-MY8.lbl Part No SW: 1K0 953 549 F HW: 1K0 953 549 F Component: Lenksäulenmodul 021 0050 Coding: 0000012 Shop #: WSC 73430 790 00000 VCID: 356B3F0D5C5A571 No fault code found. Upraveno Duben 11, 201312 r od bretahrnek
Duben 13, 201312 r Kluci teď řeším výměnu volantu ve své OII 2005... Když koupím FL volant, dá se do něj vyměnit airbag z mého původního a koupit pouze krytku a volant, nebo ty airbagy do toho nového nejde napasovat...
Duben 14, 201312 r Kluci, kde je ta jednotka volantu? Chci měnit v OII 2005 obyčejnej 4-ramenej volant za ten samej ale s multifunkcí. potřebuju k tomu novej svazek a nejspíš i jednotku, ale nevím jakou tam teď mám, tak potřebuju vědět kde jí najdu abych se podíval...
Duben 15, 201312 r Ahoj, je pod volantem, jako by rovnoběžně s tím černým spodním plastem ji kryje a vedou do ní páčky
Duben 15, 201312 r Sundal jsem plast pod volantem (ten velký s přihrádkou pod spínačem světel) ale nic nevidím, dá se nějak sundat ten plast pod volantem? airbag odpojovat nechci jak se píše v příručce, nechci aby vystřelil a zase to vozit do servisu jen aby se mi podívali co mam za jednotku, to se mi platit nechce...
Duben 15, 201312 r stačí vyčíst diagnostikou! 5sec... a pokud jsi mf volant neměl tak na 99.9% nebude jednotka podporovat Upraveno Duben 15, 201312 r od Milhausek
Duben 15, 201312 r mám AF, takže nová jednotka... a ten elektrickej svazek co je třeba, ten je jenom jeden typ pro MF, nebo má taky víc označení? Jednotku potřebuju AG,AJ,AK nebo G, ale co ten kabel?
Duben 17, 201312 r Kluci moc prosím o radu, potřebuju vědět, jestli potřebuju mimo Volantu s MF a jednotky ještě něco dalšího - nějaký ten kabel nebo co to má být? Mám TMP a maxidot ale to na tom asi nezávisí myslím... chci to nechat o víkendu namontovat, tak aby mi něco nechybělo
Červen 10, 201312 r Ahoj, tak jsem to tu celé pročetl a jsem s toho Jarin... Chci měnit nekožený ne multifunkční volant na octavii II před FL za kožený volant taktéž bez multifunkce. Volant mám již obědnaný a airbag semnou vymění na vrakovišti..... potřebuji ještě něco ? třeba ten kabelový svazek.... bude stejný před fl s fl A poslední otázka co ta podvolantová jednotka nemusí se měnit když nemám ani nebudu mít multifunkci ? Bude troubit ? Díky
Červen 10, 201312 r Pokud měníš hloupý volant za hloupý (kůže - nekůže) tak je jenom prohodíš. Nic víc, nic míň. Kabelový svazek je potřeba pokud měníš / doděláváš MF volant. Pokud kecám tak mě prosím někdo opravte
Červen 10, 201312 r ikdyž budu dávat volant z faceliftu do před faceliftu jo ? já jsem to tam nahoře asi napsal blbě
Červen 13, 201312 r Tak jde to bez problému jen se přehodí kablík mezi airbagama a vše ok i troubí Příští level bude Multifunkce a tříramínko
Červen 17, 201312 r ja si myslim, ze by si mohl pouzit i svuj puvodni airbag, stacila by prehodit jen ta vrchni krytka nic vic
Červenec 10, 201312 r Takže mám 20r. niesom žiadny mechanik ani nič iného, stačí na to iba čas + skrutkovač + hviezdicový skrutkovač M12 Mal som 4-ramenný hnusný gumený volant (O2 predfl. interier z FL - rv. 08/2011) 1. otočiť volant o 90* do prava, vycvaknúť airbag 2. otočiť volant o 180* do lava, vycvaknúť airbag 3. vycvaknúť airbag a dať ho von ( vypnuté zapaľovanie ) 4. odskrutkovať skrutku v strede volantu ( so skrutkovačom hviezdičkovým M12 ) PS: Ta skrutka drží jak sviňa! 5. nasadil som nový kožený 4-ramenný volant 6. zaskrutkoval skrutku ako som len vládal , zacvakol a zapojil airbag HOTOVO - nový kožený volant + 60€- starý plastový som predal - 20€ - 30 minút práce Výsledok, parádny nový kožený volant za 40€
Září 5, 201312 r Zdravím, chtěl bych se zeptat ,mám OII 2006 před FL. Mám obyčejný gumový čtyřramený volant a chtěl bych dát tříramený z OII RS. Bude pasovat bez toho aby se muselo měnit ještě něco jiného? A pasoval by i volant z faceliftu? Vše bez multifunkce ,jen volant za volant. Díky. PS: Tak jsem se rady nedočkal, tak jsem to risknul. Koupil jsem na vrakárně Tříramený kožený s perforací z RS facelift. No a už je v autě, pasuje, je identický se starým. Upraveno Září 7, 201311 r od maba
Listopad 9, 201311 r Zdar Panove, sehnal jsem si multifunkcni volant na predface i s podvolantovkou, neni tu nekdo z Liberce a okoli kdo by mi to pomohl prehodit a hlavne nakodovat? Vag mam, potrebuju know how. Dik
Listopad 19, 201311 r Pokud mas vag zvladnes to sam vymena volantu je trivialni zalezitost a nakodovani podvolantovky take postupuj presne podle navodu ve visu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.