scholles Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 ale jde to odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Urcite to jde odstranit jemnymi smirgl papiry kdy od hrubejsiho po nejjemnejsi ( pod vodou nebo navlhcenym) se da docilit onoho vysledku. Ale bal bych se ze to dlouho nevydrzi, na plastu je ciry lak s UV filtrem ktery odstranite a pak to asi zloutne mnohem rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Mám stejné obavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juliaana Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 A není to třeba od ostřikovačů světel, když na teplej světlomet stříkne chladnější kapalina. Pokud to tedy nemaj i světla bez ostřiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2012 Mají, ale ne v takové míře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scholles Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 No vidíte. Kdo nezkusí nepozná,ale nic takového se s tím neděje. Někdo to někde vypustil z hlavy a žloutnutí se řeší všude . A toto poškození když budeš řešit brus papírem pod vodou,tak si nezapomeň vzít tak 14dní dovolené. Ale pravdou je,že to uděláš,to jo bez pochyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Mno kolega v práci má Boru a ty paraboly už měl opradu hodně zašlý (né popraskaný, ale hodně zežloutlý). Nechal si je rozleštit a vypadaly skoro jak nový, ale během měsíce mu to rapidně opět zežloutlo a měl to ještě horší než před tim a to o dost. Když sem to viděl, tak se mi ani nechtělo věřit, že sou to ty samý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scholles Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 (editace) Je otázka,co způsobuje to žloutnutí. Já se s tím nikdy nesetkal a to fakt neřeším co je to za světla. Ledaže by pak někdo použil na čištění nějaký sajrajt,fakt nevím,ale nikdy jsem to neviděl. Editováno: 20. Říjen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Mno ono se stačí kouknout na jakýkoliv auto, co má plastový paraboly a je starý víc jak 7 let, tak to maj zašlý všichni...Je to prostě degradace materiálu :-( Já už došel k názoru, že pomůže jen koupit nový, ale pač moje chrochta za tento rok spolikala opravdu hodně za servis, tak se mi už do týhle "kosmetiky" investoval 6000 fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Pánové nevím jestli to není blbost,ale žloutnutí parabol a plastových skel má ůdajně způsobovat nekvalitní autožárovky. Já mám auto dovezené z italie 9 let tam pobívalo a plasty na světlech jsou moc moc moc zachovalé. A určitě se neměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ty jsi dneska poslouchal Motožurnál, že? A víš kdo topovídal? Pán z Helly. Nic jiného bych od něj nečekal. Ten taky mj., říkal, že asijští výrobcí používají místo skla plast. To jsem málem upadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Ne uřčitě jsem Motožurnal neposlouchal a taky jsem psal,že je to možná blbost. Někde jsem to četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 No tak určitě se dají poškodit silnějšíma žárovkama, než tam patřej a věřim, že i nekvalitníma šuntama. Nicméně i když se k nim člověk bude chovat slušně, tak stejně začnou mléčnatět s věkem resp najetejma km. Pokud po 9 letech vypadaj jako nový, tak bych se vsadil, že sou už měněný, pač takový ty story, že to auto před tim vlastnili důchodci a že jen 9 let stálo v garáži už opravdu nežeru. Vždy to bude omlácený od šutrů a zašlý ze sluníčka...Věřim, že existuou firmy, co to dokážou rozleštit a pak překrýt novou ochranou vrstvou a né to jen doma zbastlit nějakou bruskou od Horsta...Jenže najít tu firmu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 A co tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Tak uřčitě ty moje světla měněné nejsou. Mrkal jsem na kod výroby. Ale je fakt,že mohly být leštěny někdy. Kamarád má 4 roky staré VW a světla zažloutlá a mléčná,že není pomalu vidět parabola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 mě poničila parabolu explozí nová žárovka Osram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Já myslel že u osramu nic takového nehrozí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.