pechino Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Nazdar všichni, měnil někdo z vás už přední tlumiče? Jaký jste koupili? Co stála výměna? Trošku mi začaly téct, tak to budu muset řešit. Editováno: 24. Červen 2014, autor: Pawouk To je zase názeve tématu...lehce oslintané tlumiče. Příště prosím řádné pojmenování. Název jsem upravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 môžeš dať foto tých tlmičov?? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Kolik máš najeto a jaký je to rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Na tachaci 81tkm, realne tak 150tkm. Ted jsem to mel na rozvodech u rolbare. Rv 2010/9 Foto dodam zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 24. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Neni to bohuzel moc videt, chtelo by to na zvedak Editováno: 24. Červen 2014, autor: pechino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Vloženo 25. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Mam moznost tlumice Fuchs za 2300/ks nebo kayaba za 1500/ks Co si o tom myslite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 že nič ako origo by som tam nedal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Tak já vyměnil komplet všechny 4 tlumiče za Sachs. Mel jsem najeto 260tis a puvodni tlumiče.Přední fungovali jak nový..pístnice po stlaceni hned vyjela jen zadni už neměli moc plynu tak pistnice už nevyjížděla,ale odpor furt měli. Po výměně nepocituju žadnej rozdil mozna o 10% lepší jinak nic. Tzn. že originalni tlumiče vydrží opravdu moc. Ani jeden po těch km netekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 keby nedáš sachs spoznáš aj rozdiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.