boban1108 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Prosím, za co se omlouvat? Jsem rád že od tebe taky slyším názor z druhé strany, tedy od prodejce. Ale abychom si rozuměli, ta nabídka byla, že auto bude skutečně nakonfigurováno podle mých představ, až budu hotové, budu s ním jezdit jen já (parkovat doma atd.), jenom že bude vedeno jako předváděcí a asi 3 měsíce zapsán v techničáku jako majitel autosalon (předpokládám). A na to nabídli 16%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Já ale nejsem prodejce aut a ani ničeho jiného :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 (editace) Ja jsem dostal 14% z ceny kterou jsem si poskladal na internetu primo na SA webu. A zimni gumy k tomu Editováno: 23. Listopad 2014, autor: skodovak99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Proč by ti někdo měl úročit peníze, když jsi jdeš něco kupovat a cenu za kterou si vůz kupuješ víš ještě předáním zálohy? Ta cena přeci není pohyblivá během čekání na vůz. Cena je taková nebo jinaká a hotovo. Proč by někdo měl úročit tvoje peníze za který dostaneš to co si kupuješ? A třeba - proč by neúročil? v případě dražších aut to může být třeba 100 klacků, které má ten servis k dispozici třeba 5 měsíců. Když tohle vynásobíš třeba dvacítkou podobných zákazniků s podobnou čekačkou, už přijmy servisu, pokud to má v bance, mohou z úroký být .. nikoli zanedbatelné Jiný, opačný příklad - např. u Pražské Plynárenské , pokud jsi na konci období v přeplatku, je tento úročen a vrátí ti o pár drobných víc, než by skutečně měli :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 23. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2014 Já platil před 11 lety na O1 a ted na O3 shodně zálohu 20tis u dvou různých prodejců s tím, že pokud auto neodeberu, tak si prodejce zálohu nechá, dokud auto neprodá. Jinak já jsem 16% na nově nakonfigurovanou O3 dostal, ale z důvodu že zaměstnavatel je velkoodběratel Škodovek a musel jsem auto koupit u dealera u kterého firma kupuje. Co jsem tak zjišťoval, tak toto dnes má od ŠA spousty firem pro své zaměstnance. Co jsem chodil rok po dealerech, dělal testovací jízdy a bavil se o nabídkách, tak nejmíň mi nabídli slevu 7,5% a nejvíc 9%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tak to máš dobrý, že Tvůj zaměstnavatel nakupuje vozy přímo. Můj bere od Lease Planu, takže takových výhod nepožívám a u dealera, kde nakupuji já to bylo teprve šesté auto...takže takovou slevu ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Já jsem dostal taky 16% , poslal jsem několika prodejcům meilem konfiguraci poskládanou na netu a požadoval nabídku, ....pak jsem jen vybral nejlepší. Někde se to tu řešilo podrobně a v mám vlákně je i faktura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Ja jsem to poslal nejdrive vsem ostatnim mimo mesto kde jsem to kupoval a pak jsem zasel do toho naseho jedineho a ukazal jim maily, kde videli nabidky Nebylo cesty zpet pro ne, jestli chteli podepsat smlouvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Tak to tedy klobou dolů,když čtu o jakých slevách se tady bavíte... Má osobní zkušenost západní čechy: Octavia 4%... Rapid 0%....Golf Variant 0% (při zmíňce o výši slevy u jiného dealera se se mnou okamžitě přestali bavit)... i30 tam ani na nějaké jednání o ceně nedošlo pro absolutní nezájem mi něco prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Já jsem dosáhl na 13,2% (na IČO) a byl to max. co se podařilo (zkoušel jsem 4 salony). K tomu zdarma koberce a zástěrky. Při své záloze, kterou jsme dal, nabídl salon dalších -25% na pískování skel (WIN kod) a Construct Vario (alespoň něco málo kvůli xenonům). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 Vidím, že se tu probírají už i slevy, tak jsem v tomto smyslu upravil název vlákna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkyz Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 chcem sa spytat kde vam ponukli take zlavy lebo mne max.8,5% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Od ledna zase došlo ke změnám, z pohledu možnosti získaných slev ve většině případů k horšímu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Nová pravidla od automobilky pro prodejce ? Vím, že už několikrát to měnili k horšímu... asi mají moc objednávek, sen každého výrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já jsem před objednáním komunikoval s asi 10 prodejci v různých regionech ČR a nabízená sleva se pohybovala od 6 do 11% s tím, že informace o 7% marži se mi dostalo od několika prodejců. Nicméně ten "vyvolený" po konzultaci na 10% šel, i když jeho původní nabídka tak vysoká nebyla.Co se zálohy týká, vedli jsme o tom debatu a prodejce se bez dalších podrobností vyjádřil tak, že i kdybych auto neodebral, tak si stejně zálohu nemůže ponechat, takže záloha 0 Kč.Co mne na tom procesu objednávání a hlavně čekání vadí nejvíc je, že prodejce není schopen garantovat termín dodání. Kolega kupoval Volvo a termín si sami stanovili včetně sankcí za jeho nedodržení a u Škodovky jsem se naopak setkal s tím, že se mi jeden z prodejců snažil vnutit to, že když vůz nedodají v termínu 3 měsíců, mohou upravit cenu podle aktuálního ceníku ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gumofka Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Objednával jsem přes ALD OIII kombi L&K 183PS DSG a měl jsem nabídku od dvou dealerů - jedna byla 16%, druhá 16,9%. Objednáno v KT36/2014, dodáno 23.1.2015 Před čtyřmi lety jsem dostal 17% na Yetiho (na něj jsem čekal skoro 6 měsíců). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sklac Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Zalohu za autom som platil 2000euro, co mi pride uplne normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elektrikar Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 (editace) Zdravím . Jak jsem si pročetl toto vlákno, tak ani nevím, jestli jsem si měl vybrat jiné a tam umístit můj dotaz. Rád bych koupit nové (něbo předváděcí - nevím co je lepší) autíčko a to OIII nebo OII (starší - oprava). Mám na to cca 300t. otázka, ale zní, jestli dát (...po složení zálohy např 20t. ) celou částku ceny vozu a nebo vzít auto na splátky/úvěr,/půjčku (nevím jak se to přesně jmenuje) a po dobu např. 4 let splácet opravdu minimum např. 500Kč. Dozvěděl jsem se totiž, že když kupuješ nové auto a zaplatíš vše , tak to vyjde dráže, než , když máš s nimi sjednané smlouvy, jako zákonné pojištění, havarijní poj. a snad i nějaké další smlouvy (asi o tom, že to budu servisovat u nich a já nevím co ještě). Takže doufám, že toto nerozhodí chod v tomto vlákně a že mi sem odpovíte. PS: ještě musím prodat starou OI a pak koupím nové. :-) Editováno: 25. Únor 2015, autor: elektrikar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2015 Sdílet Vloženo 25. Únor 2015 Jen poznámka - OII jako předváděčku těžko někde koupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ramses Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Jinak já jsem 16% na nově nakonfigurovanou O3 dostal, ale z důvodu že zaměstnavatel je velkoodběratel Škodovek a musel jsem auto koupit u dealera u kterého firma kupuje. Co jsem tak zjišťoval, tak toto dnes má od ŠA spousty firem pro své zaměstnance. Co jsem chodil rok po dealerech, dělal testovací jízdy a bavil se o nabídkách, tak nejmíň mi nabídli slevu 7,5% a nejvíc 9%. Mohu potvrdit zrovna můj případ, jedna z mých zaměstnaneckých výhod je možnost koupit modely Škoda s určitou % slevou díky tomu, že firma u nich kupuje celou firemní flotilu aut. Auto si mohu libovolně nakonfigurovat dle svého výběru, bude psáno na mě, mohu platit buď v hotovosti, nebo využít např. nějakého financování, prostě jako standardní zákazník, jen dostanu díky zaměstnavateli % slevu. Fabia III 11,5%, Rapid 15%, Octavia 16%, Superb 17%. Schválně jsem si zkoušel poslat nabídky i k jiným dealerům a nebyla šance se na to dostat, takže pokud zase budu něco kupovat tak volba je jasná, bez práce se dostanu k velmi slušné slevě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Tedy moje zkušenost je, že po obeslání všech prodejců v srpnu 2014 se ozvali slovy 3 a všichni napsali že sleva až při osobním jednání. Nakonec jsem sehnal slevu 10% s termínem 42KT (O3 1.4 103kW DSG) když ostatní říkali že rok 2015. Nejlepší byl jeden prodejce kde jsem si domluvil předváděcí jízdu a při příjezdu mi řekli že teď auto nemaj ale že není problém si jej půjčit na víkend, že to je lepší. No problém by to nebyl kdyby bylo vlné, pořád měli nějaké předvádščky. U korejců mi rovnou řekli že to moc žere a že to není nic moc auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 (editace) Jak tak ctu, tak max. bylo 16% nebo se podařilo někomu víc? Uvazuju o Scoutu, ale ne za takovy ceny ..... Nikomu se nepodarilo 20%? Editováno: 28. Duben 2015, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 tak teď jsem to poprvé spočítal na procenta a sleva na Scoutu byla cca 13,7%.to jen tak, abych taky přispěl....jasně, že bych byl radši za víc ,ale tak každá koruna dobrá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 20% bylo mysleno jako sleva, co jsem tak pochopil, tak zaloha se nevybira a nebo v minimalni vysi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.