Publikováno Červenec 23, 201411 r Zdravím , mám problém že se mi na pravém předním kole začala celkem dost krutým způsobem sjíždět vnější strany penu. Auto při jízdě netáhne do strany , žáadný jiný problém . Díky za rady
Červenec 24, 201411 r udělej si geometrii já to měl na každé straně o 6° a sjetá byla jen jedna guma a netáhlo to
Říjen 10, 201410 r jo na geometrii jsou taky fachnami dnes jsem tam byl jelikož se mi taky sjíždí ale obě vnější strany na předních kol a pán mi řekl že nic nenašel geometrie je v pořádku a když jsem se ho ptal jestli neví čím by to mohlo být že jsem tu schválně na tu geometrii a on ale vy ste se před tím neptal fakt prdel nemyslíte tudíž jsem vyhodil prachy a nic
Říjen 11, 201410 r kurňa to sa nedá vložiť to foto normálne? ..kto má dávať ten ntb stále na kant? veď je pekne vidieť na protokole,že to malo väčšiu zbiehavosť a teraz to máš nastavené...
Říjen 11, 201410 r to mobil takže teda by to mělo ted být v pořádku a kola by se tedy neměli sjíždět ?
Říjen 11, 201410 r minulej rok se mi sjíždělo jenom jedno letos už dvě tak za chvíli bude zimní sezona a budou tam 15 a ty se mi nesjíždí jenom alu 16
Říjen 11, 201410 r Nepomohlo by pomaleji do zatáček? Znám lidi co umí ojezdit i "písmena na boku" pneu. :-)
Říjen 11, 201410 r No max obcasne rozjezdy odhrabnutim ale to by se nesjeli jenkm kraje a do zatáček tak přiměřene [emoji6]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.