Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím , mám problém že se mi na pravém předním kole začala celkem dost krutým způsobem sjíždět vnější strany penu. Auto při jízdě netáhne do strany , žáadný jiný problém . Díky za rady

udělej si geometrii já to měl na každé straně o 6° a sjetá byla jen jedna guma a netáhlo to

• 4 týdny později...

jo jo určite to chce na geometriu

• 1 měsíc později...

jo na geometrii jsou taky fachnami dnes jsem tam byl jelikož se mi taky sjíždí ale obě vnější strany na předních kol a pán mi řekl že nic nenašel geometrie je v pořádku a když jsem se ho ptal jestli neví čím by to mohlo být že jsem tu schválně na tu geometrii a on ale vy ste se před tím neptal fakt prdel nemyslíte tudíž jsem vyhodil prachy a nic :D

veľká zbiehavosť ...máš protokol?

jj nějaký papír s čísly jsem dostal  :D

Tak zde je ten protokol

post-84439-0-70306100-1413047769_thumb.j

kurňa to sa nedá vložiť to foto normálne?  :kol-32:  ..kto má dávať ten ntb stále na kant?  :kol-28:  :kol-28:

veď je pekne vidieť na protokole,že to malo väčšiu zbiehavosť a teraz to máš nastavené...

to mobil  :( takže teda by to mělo ted být v pořádku a kola by se tedy neměli sjíždět ?

protokol odlož a pneumatiky priebežne sleduj ;)

minulej rok se mi sjíždělo jenom jedno letos už dvě  :D tak za chvíli bude zimní sezona a budou tam 15 a ty se mi nesjíždí jenom alu 16  :o

Nepomohlo by pomaleji do zatáček? Znám lidi co umí ojezdit i "písmena na boku" pneu. :-)

No max obcasne rozjezdy odhrabnutim ale to by se nesjeli jenkm kraje a do zatáček tak přiměřene [emoji6]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.