Přejít na obsah

čistota

tondas2

Doporučené příspěvky

Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku :o:o:o

To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti :o:o:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj...nevím proč se bojíte wapky...???Všechny el.konektory mají těsnění,samozřejmě že tlake 10 atmosfér nenacpu na el. části z 10cm...opláchnu ho ze vzdálenosti cca 50cm a pohoda...donedávna jsem měl starou káru,kde nebyly zdaleka tak dokonale utěsněné konektory atd...a motor jsem myl aspon 5x a nic se nestalo...tak u Fábky se toho taky nebojím....používám ruzné přípravky na mytí motoru..pak to pořádně opláchnu aby zbytky nezustaly na plastech,hadicích a na laku.Pak je vše O.K.

Myju motor od běžných nečistot a prachu...pokud je zasviněný od oleje,tak nejlepší mytí je nové těsnění na onom místě... ;)

Odkaz ke komentáři

Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku :o:o:o

To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti :o:o:o

Jo bude potřeba ho vyměnit, a potom vyčisti benzínem nebo ředidlem expanyku, propláchnout sustém a nalej new kapalinu.

Odkaz ke komentáři

Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku  :o  :o  :o

To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti  :o  :o  :o

Jo bude potřeba ho vyměnit, a potom vyčisti benzínem nebo ředidlem expanyku, propláchnout sustém a nalej new kapalinu.

Já jsem na tyto věci puntičkář, expanzku bych vyhodil a koupil novou. Ještě předtím bych celý systém řádně propláchnul.

Odkaz ke komentáři

Noja myju auto docela casto z venku, zasadne rucne. Interier cca kazdy mesic 1x a to je sluzebni, ale travim v nem cely dena na stavbach je dost bince, bahna a prachu, tak chci mit utulno!! Cose tyce motoru, tak na garancce to delaji automaticky a neptaji se, ale udelajito jen tak nahrubo predpokladam ze vapkou. No a 1x rocne to hodim do www.autostepan.cz necham tam litra auto je jak nove, opravdu jak nove, musim rici ze zasnu jak si zde vyhraji! Dokonce meni i orezle sroubky, popr. ruzne sponky nebo odpadle plastove cidliky z platu atd. Auto jeopravdu jako nove!!! No a to mu staci a me taky.

http://www.autostepan.cz/fotogalerie.php

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
Noja myju auto docela casto z venku, zasadne rucne. Interier cca kazdy mesic 1x a to je sluzebni, ale travim v nem cely dena na stavbach je dost bince, bahna a prachu, tak chci mit utulno!! Cose tyce motoru, tak na garancce to delaji automaticky a neptaji se, ale udelajito jen tak nahrubo predpokladam ze vapkou. No a 1x rocne to hodim do www.autostepan.cz necham tam litra auto je jak nove, opravdu jak nove, musim rici ze zasnu jak si zde vyhraji! Dokonce meni i orezle sroubky, popr. ruzne sponky nebo odpadle plastove cidliky z platu atd. Auto jeopravdu jako nove!!! No a to mu staci a me taky.

http://www.autostepan.cz/fotogalerie.php

ty vole to cumim jak vycistili tie motory....ja by som tiez rad vycistil motor na svojej fabke...ma nabehanych stotisic a este nebol cisteny....rozmyslal som nad vapkou a potom dako poutierat handrou este blok motora a hadicky atd...plastove casti som chcel tiez len tak poutierat....neviete ze az ako detailne to robia firmy? btw neviete o dakej firme v bratislave co to robi? diky

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...