Xp3 Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 motor wapkou neumyvam len klasicky poutieram mokrou nadrrou a myslim ze to je v pohode aj motor vyzera cisto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ahoj...nevím proč se bojíte wapky...???Všechny el.konektory mají těsnění,samozřejmě že tlake 10 atmosfér nenacpu na el. části z 10cm...opláchnu ho ze vzdálenosti cca 50cm a pohoda...donedávna jsem měl starou káru,kde nebyly zdaleka tak dokonale utěsněné konektory atd...a motor jsem myl aspon 5x a nic se nestalo...tak u Fábky se toho taky nebojím....používám ruzné přípravky na mytí motoru..pak to pořádně opláchnu aby zbytky nezustaly na plastech,hadicích a na laku.Pak je vše O.K. Myju motor od běžných nečistot a prachu...pokud je zasviněný od oleje,tak nejlepší mytí je nové těsnění na onom místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti Jo bude potřeba ho vyměnit, a potom vyčisti benzínem nebo ředidlem expanyku, propláchnout sustém a nalej new kapalinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Našel jsem na netu fotku z autobazaru. Nádherně a pečlivě vyšudlaný motor, který ale bohužel nedokáže zakrýt totálně zajebanou expanzku To o sebelépe vymydleném motoru hovoří za vše: těsnění pod hlavou je v řiti Jo bude potřeba ho vyměnit, a potom vyčisti benzínem nebo ředidlem expanyku, propláchnout sustém a nalej new kapalinu. Já jsem na tyto věci puntičkář, expanzku bych vyhodil a koupil novou. Ještě předtím bych celý systém řádně propláchnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Noja myju auto docela casto z venku, zasadne rucne. Interier cca kazdy mesic 1x a to je sluzebni, ale travim v nem cely dena na stavbach je dost bince, bahna a prachu, tak chci mit utulno!! Cose tyce motoru, tak na garancce to delaji automaticky a neptaji se, ale udelajito jen tak nahrubo predpokladam ze vapkou. No a 1x rocne to hodim do www.autostepan.cz necham tam litra auto je jak nove, opravdu jak nove, musim rici ze zasnu jak si zde vyhraji! Dokonce meni i orezle sroubky, popr. ruzne sponky nebo odpadle plastove cidliky z platu atd. Auto jeopravdu jako nove!!! No a to mu staci a me taky. http://www.autostepan.cz/fotogalerie.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Noja myju auto docela casto z venku, zasadne rucne. Interier cca kazdy mesic 1x a to je sluzebni, ale travim v nem cely dena na stavbach je dost bince, bahna a prachu, tak chci mit utulno!! Cose tyce motoru, tak na garancce to delaji automaticky a neptaji se, ale udelajito jen tak nahrubo predpokladam ze vapkou. No a 1x rocne to hodim do www.autostepan.cz necham tam litra auto je jak nove, opravdu jak nove, musim rici ze zasnu jak si zde vyhraji! Dokonce meni i orezle sroubky, popr. ruzne sponky nebo odpadle plastove cidliky z platu atd. Auto jeopravdu jako nove!!! No a to mu staci a me taky.http://www.autostepan.cz/fotogalerie.php ty vole to cumim jak vycistili tie motory....ja by som tiez rad vycistil motor na svojej fabke...ma nabehanych stotisic a este nebol cisteny....rozmyslal som nad vapkou a potom dako poutierat handrou este blok motora a hadicky atd...plastove casti som chcel tiez len tak poutierat....neviete ze az ako detailne to robia firmy? btw neviete o dakej firme v bratislave co to robi? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.