Přejít na obsah

Faja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    63
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Faja

  1. Čau, no u mne to je pravdepodobne totéž a je to tehdy kdyz prevodovka neni ani v tahu ani v brzdem zkratka takove solichani... a zacne to piskat. Dle mne je to typicky priznak ze nejaky kokot jezdil bez oleje v prevodce. Pokud ti to dela malo, zkus koupit specialni olej s nejakym plnivem do prevodovek, vymen ho a pokud ti to dela malo, mozna ti to pomuze. Kluci v dilne mi rikali, ze to jeste muzou byt poloosy prave v miste kde jsou umisteny v prevodovce, ale nerozumim tomu tak numim popsat odborne. Nicmene u mne je takovy stav ze cekam az se pojebe uplne a pak se vymeni prevodka a poloosy a nejake kraviny na naprave a bum bac mam nove auto ))), teda jeste by tochtelo novy lak hihi. No je to sluzebacek, tak ... ale zase nedamna nej dopustit v patek a sobotu jsem jel ostrava nemecko a zpet na dve nadrze ve trech lidech prumerna rychlost velika:o)! Zkratka spotreba UZASNA!!!!!!
  2. Dekuji!!!!! POMOHLO!!!!! DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKY!
  3. Asi Tepoprosim o upresneni, nejak se mi nedari, co jak mam mackat? Zkratka nevyjizdi mi samy okna, vyjedou jen tak ze musim drzet ovladac po celou dobu co chci aby se to hybalo:o((( A ne a ne to dostat do puvodniho stavu.
  4. No jo, ale mam zaslepene zamky :-(
  5. Chalpi poradte, vcera jsem vzal autoz garancky a dneska mi nejde druha poloha u stahovaciho okna ridice. Okno spolujezdce vyjede na polohu 2 cele, ale u ridice to ted funguje stejne jako kdyz ovladate okno spolujezdce od spolujezdce. Zkousel jsem vymenit ovladaci prvek z druhe fabie a vysledek stejny cili v cudlikach vedverich to neni. Nevite co stim?
  6. Taky mam na jedne strane vzadu prachovku v hajzlu, leze z toho takovy svinstvo, jako by se ta prachovka rozpadala. Plastovy kryt lita nahoru a dolu jen tak...(
  7. Faja

    nefunkcni ABS a ASR

    Aha,dekuji za vycerpavajici odpoved. Diky
  8. Faja

    nefunkcni ABS a ASR

    No mi nesviti nic,ale ASR mi asi nejde, kdyz dam poradnykouř, tak kola prokluzujou jako hrom, je to normalni?
  9. Zdravím Vás! Jediná otázka, mám rádio typ Panasonic CQ-C1321NE a Sony CD Changer CDX-T67 (CDX-T68X nevim přesně ale je to v celku jedno) a otázka zní jak to propojit?? Zkrátka se jedná o to, že rádio nemá BUS vstup jako mělo původní rádio SONY k výše zmíněnému changeu. Dík za každý tip. Škoda to vyhodit.
  10. To jsi mne nepotesil, s tou spotrebou je taky asi otazka jek jedes ne? Ja teda TDi nikdy nemel, tak ted to prubuju tzv. rozjezdy pro hvezdy, ale prumerkaje tak kolem 7,5-8l tak nevim
  11. Zdravim Vás! Tak jsemvymenil Fabcu1,4 16V za TDi, starší, ale co už je to služební tak to prdím, ale... 1) spotreba přisvižné jízdě kolem 8mi l, j to normal? V Octaviii PD jsem mel max 5,5. 2) přijízdě na rychlost č.4 se při konstatních otáčkách ozývá divný pískot z motoru, jak uberu nebo přidám tak je ticho. 3) V kolika kmjevhodnevymenit rozvody? A ted mimomísu: a) Samovolne sevypíná,nebo nejde zapnout vnitřní cirkulace vzduchu, a když otocimklicem do pohotovostni polohy,jako byneco drhlo a pak ok, asi nejaka klapka. jak rozebrat madlo dveří provýmenuspínače oken c) hnijou 5te dvere u oknka je to reklamovatelne, kdyz je serviska ale auto je z roku 03? (zaruka na karoserii) Díky za odpovedi.
  12. Jak rikam ve svem predchozim prispevku, mam sluzebni fabcu,jezdim dene cca 200-300km a to OV-Bilovec-Fulnek-Vitkov-NJ-Koprivnice-OV-pojizdkypo OV a deni prumerna spotreba je od 5,2 kdyz si davam bacha po max 5,9l/100km. Kdyz to honim, tak kolem 6,2. A posledne coz jsem taky nechapal byla cesta OV-Brno-OV-Bilovec-Fulnek-Vitkov-NJ-OV a naplnou nadrz pred odjezdem do brna jsem ujel presne nejakych 845km a hlasilo se hladove oko coz je solidni. Tankuji do samovolneho vypnuti pistole,u OMV,ESSO,Benzina, jinde ne.
  13. Po delsi dobe odepisuji,Fabka 1,4 16v 55kW - Plna a cesta OVA-Brno-OVA-ruzne pojezdy v OVA-Bilovec-Fulnek-Vitkov-OVA-N.Jicin-Fulnek-tankovani do plna, dojezd ukazoval 40km na nadrz najeto 845km. Jsu spokojeny. Pro upresnenijetosluzebak, taknemam duvod jezdit slusne,ale zase nejezdim jak hovado.
  14. OK, diky za prispevky! Gumu tedy hrotit nebudu, ale stejnemitam nedali tu pacicku u ridice na parkovaci hodiny, takze tu tam chci,lak opravit taky chcu, a perlicka nakonec, poridil jsemsi nove Dunlopky a po mesici koukam a maji plosky, jakokdyz jsou v hajzlu tlumice. V UNICaru v Ostravekde servisuji mirekli ze je to gumama a ze nemajifunkcni stolici natlumice, tak jsem skaknul na stolici ke kamosovi a hle,po 51tkmauto stare presne rok a mesic vsechny tlumice v hajzlu. Ve stredu tam jdu a pak vam napisu co jsem zmohl. Zatim se mejte Martin
  15. Sakra takco jim mam rictat tam tu gumu daji? To budou muset presklit ne? Docela me sere ze to tam nedali, sice do auta netece, ale i tak kdyz to tam ma byt tak to tam ma byt. Zajimaloby mne co si nauctovali pojistovne. Asi si to overim a bude.
  16. Zdravím Vás všechny! Chci se poptat, prasklo mi přední sklo, na pojistku jsem ho nechal vymenit ale krom toho že mi dojebali lak kolem celeho okna tak mi tam nedali tugumu co je vidět na horni hrně předního okna a tvrdí že se to tam při výměněn nedává, myslíte že mají pravdu? Je tam ted mezera jak cyp... Dik za nazory
  17. V utery poklice origosky z fabky! Nicmene se to opakuje kazdyrok, takze uz je ani nekupuju a auto nemyju, jen na dovolenou.
  18. Jojo presne tak, v tomto narode ziji hovada a zlodeji! Utery tento tyden jsem prezul na letni a dokonale umyl auto na letni provoz,druhy den rano, objete klicem dokola a ukradene poklice!!! Kurvy jedny. Ostrava
  19. Tak jsem to zkousel opeta vysledek: Tankovanl jsem kdyz PPukazovalo dojezd 30km do prvniho cvaknuti pistole. Vynuloval vse a pcukazovalo dojezd 720km Po ujetych 120km PC ukazovalo dojezd 840km Ted mam najeto 724 a pc ukazuje 110km dojezd. Hladove oko zacne pistet pri dojezdu 90km a tech 90 v klidu najedu. Z toho plyne ze na nadrz najedu okolo 800km Jedim sam, mam lezni gumy, plny kufr naradi, asi 40kg.
  20. Houmr: Ver mi je to tak, dene nalitam okolo 300km v usecich cca po 30km, od stavby ke stavbe.
  21. Ja tankuji vzdy do plne a to v momente kdy zacne piskat ze ma hlad. Po te ujedu obvykle tak 40km a hup na pumpu. Nevim kolik zustava v nadrzi ale vzdy tankuji kolem 42-43 litru. Nuluji vzdy pri natankovani a pocitadlo obvykle ukazuje 720-750km. Auti je sluzebak takze jezdim jak se da, obcasse da i Ostrava - Tichá za 25min )). Prumernou mam obvykle tak 5,4-5,8.
  22. Faja

    1.4 16V klepe

    no tak to budeasi onoco tma klepe.
  23. Faja

    1.4 16V klepe

    Mi bylo jednim znalym technicky zdatnym clovekem receno, ze tyto 16V motory maji hydraulicky stavitelne nejake stavitka, ktere vymezuji vule ve ventilech, nebo tak neco, nedokazu to popsat presne,no a ty vule se pry vymezi po te co se do obehu tech stavitech dostane olej z motoru, ale to nejakou dobu trva a to pry je ta doba kdy to v podstate jde kov na kov, resp. je to ice mastne,ale malo. Mito dela jen kdyz je dost zima teplotypod 4 stupne a jeste kdyz je vlhko, ale to jen muj subjektivni dojem s tou vlhkosti. Je fakt ze HTP je mene hlucne,ale jamam zase lepsi zvuk a vubec to jede lepe )))!
  24. Faja

    1.4 16V klepe

    No ja mam sluzebaka, tak to moc neresim, ikdyz u nas ve firme panuje nalada ze o auti se starame jako o vlastni a sef nam v tom duveruje a nastesti neresi soukrome jizdy, zkracene nepotrebuji vlastni auto. Je fakt ze v auti travim cely den, tak se o nej staram jak o vlastni, lepe se pak pracuje! Budu to pozorovat a pak napisu. Zatim mam vypozorovano,ze to dela predevsim kdyz je chladno a ted jak uz je celkem teplo, tak to delalo jak rikam, kdyz jsem mel benzin z hodne stare benziny, kde urcite neodkaluji nadrze a maji maly obrat.
  25. Faja

    1.4 16V klepe

    No musim rict ze se mi ted podarilo natankovat na nejake staricke Bezine a pozoroval jsem daleko silnejsi klapani po ranu, nez jindy. Kdyz se dari a je akce treba u Essa tak tankuji jen tam, nebo OMV popr. Shell. Uprimne ale na to klapani prdim, stejne, co stim nadelame??? Nic ))
×
×
  • Vytvořit nový...