thomas680 Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Zdravim vyskytl se dalsi problem po pretesneni olejoveho chladice se mi stale ztraci olej. Pod autem uz neni nic vidět. Chladici voda je take cista. Olej sem dolil kousek nad střed merky a po ujeti cca 500 km mi zahlasilo ze musim dolejvat dolil sem tak 3 decky. Nevíte kam by mohl tolik mizet? Ze by si ho bralo turbo? U turba je videt je mala kapka u sroubu jinak nic. 1.9 tdi pd 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Zkus se podívat do intercooleru. Tohle je podle mě hodně velkej úbytek, mě bere turbo taky ale po výměně oleje a při dolití na max. sem koukal po 2tkm a na měrce chybí tak 2mm. Před tím přetěsněním to ubejvalo míň? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 23. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 tak před přetěsněním to kapalo na zem tak sem myslel že je to tím. to sem přetěsnil dolil olej a beze změny. to se mi zda divné. jelikož to teklo docela dost. na ten IC se kouknu a dam vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.