NoiseR Vloženo 6. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Zdravim vsechny, mate nekdo zkusennost s odstranenim bocnich dvernich list na Fabii? Menil jsem jedny dvere a nechce se mi kupovat celou sadu list, tak premyslim, ze ty zbyle tri spis sundam. Nezustavaji stopy? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt Vloženo 6. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Je to samolepka, tak to stačí nahřát třeba fénem a pak pomalu odtrhávat, ale proč sundavat...? Na starém foru byl někde inzerát, že někdo lišty pořád prodává, tak jukni tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Červenec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Je to samolepka, tak to stačí nahřát třeba fénem a pak pomalu odtrhávat, ale proč sundavat...? Na starém foru byl někde inzerát, že někdo lišty pořád prodává, tak jukni tam Mrknu tam, diky za info. Proc sundavat? Vic se mi to libi bez nich, i kdyz je fakt, ze kdyz si je prohlidnu a vidim ty vrypy, tak je otazka, jestli to riskovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt Vloženo 6. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Já je tam zase původně neměl a nechal jsem si je tam dodat, mně se to zase víc líbí s nima :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Červenec 2005 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Já je tam zase původně neměl a nechal jsem si je tam dodat, mně se to zase víc líbí s nima :-) Tak je to vzdycky. nic proti, ja radsi hladsi auto, i kdyz jak rikam, asi by moc dloho hladky bez list nevydrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sergej Vloženo 6. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 Dá sa to dať pekne dole, ak by zostalo trocha lepidla, to vyčistíš a nebude nič vidno, ale ja osobne by som radil dole NEDÁVAŤ. Podľa mňa je to auto krajšie s nimi (hlavné kombík) a funkciu to má nezastupiteľnú. Hlavne v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2005 já bych zase řekl SUNDAT! podle mě to hezčí bez nich, i na kombi! , ale na tohle má každej svůj názor!!(jako se zástěrkama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Prodava je kamos. Za 600 i s montazi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 A když se to sundá až po nějakém čase, nebude tam už náhodou pruh jiného odstínu laku? Nevím jestli na to ještě Fabie trpí, ale vzpomeňte si jak vypadal např. Wartburg, když se z něj po čase sloupla nálepka CS, jak tam měl tmavší ovál. Tak abys nakonec po odstranění nebyl zklamanej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 A když se to sundá až po nějakém čase, nebude tam už náhodou pruh jiného odstínu laku? Nevím jestli na to ještě Fabie trpí, ale vzpomeňte si jak vypadal např. Wartburg, když se z něj po čase sloupla nálepka CS, jak tam měl tmavší ovál. Tak abys nakonec po odstranění nebyl zklamanej... Fabie uz neni wartas Ma na sobe vrstvu ochranneho laku, lak vydrzi hodne, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 ja je daval dolu, slo to lehce kraje sem narizl nozikem a pak pomalu daval dolu, cim pomaleji tim lepe, aby zustalo na dverich co nejmene lepidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Cetl jsem, ze bocni listy jsou i na to, aby se auto od nich nahoru moc nespinilo.Ale nevim, co je na tom pravdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Mates: môžem len potvrdiť, dvere mám vždy zašpinené len po tie lišty. Nehovorím že nad nimi nie sú špinavé, sú, ale omnoho menej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Cetl jsem, ze bocni listy jsou i na to, aby se auto od nich nahoru moc nespinilo.Ale nevim, co je na tom pravdy... Souhlasím auto je nejvíce špinavé pod lištama. A jinak sundání je jednoduché, jak už zde bylo řečeno nahřát fenem a pomalu odtrhávat. Pokud ji chceš opět použít tak pozor na z ohýbání. Jinak jde opět přilepit na oboustraně lepící pásku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 ja jsem listy sundaval kamosovi z Oktavky,a museli jsme jakoby odriznout tu samolepku od listy kusem struny (ocelovy drat 0.2mm) a pak sla teprve paska z laku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lech Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Cetl jsem, ze bocni listy jsou i na to, aby se auto od nich nahoru moc nespinilo.Ale nevim, co je na tom pravdy... Mam listy i predni zasterky a standardni uzky 14' 175 kola, ale po jizde v desti je fabie zasvinena na stranach celkem stejnomerne po cely vejsce. Ty listy jsou tam spis kvuli debilum na parkovistich, ale i tak je to spatne umisteny, melo by to byt vyse. Protoze pred okrajem necich zadnich dveri (vykrojenych podle kola) vas to neochrani. Uplne nejlepsi je kdyz si nekdo vedle vasi fabie otevre zadni dvere na dotek a pak do toho nasedne. Utvori se pekny vertikalni vryp jak se auto i s dvermi po nasednuti/vysednuti properuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Já je dal dolů ( po srazu ), protože to podlě mě fakt vypadá líp. Práce to byla hrozná. Lišty šly dolů v poho, ale u sundání lepidla sem se pořádně zapotil. Ale stálo to za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Lech: po jizde v desti je snad zasvinene kazde auto, a muzes mit zasterky vsude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Souhlas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Harmm: Cítím s tebou také jsem měl tu čest je dávat pryč a to bylo nadávek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 a to jste panove jeste asi nedavali dolu lepidlo co zustane na karoserii po odlepeni cernych sloupku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mates Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 No to musi byt makacka. Me by spise zajimalo, jestli jde sundat z klik ta chromova nalepka od Milotecu bez poskozeni kliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2005 Rozhodne by som si tie listy nechal,ja ich tam mam a uz vela krat mi zachranili dvere(najma pri prudkom vetre).Len by mohlu byt trosku nizsie,asi na urovni naraznikov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2005 Ja jsem taky zastance list na bocich.. Vidim auto kolegy bez a jemi do place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Červenec 2005 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2005 No to musi byt makacka. Me by spise zajimalo, jestli jde sundat z klik ta chromova nalepka od Milotecu bez poskozeni kliky. Jde, já teď sundaval ty carbonové kryty a šlo to bez problémů. Pak jsem to pouze umyl benzínem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.