Duben 2, 20232 r S velkou pravděpodobností to bude potřeba a v lepším případě jen samotné USB. Nejjistější je to rozebrat a podívat se, zda je konektor zelený a vedou do něj mimo klasického FAKRA konektoru ještě další dva napájecí kabely.
Listopad 28, 20231 r Zdravím, hledám někoho, kdo by uměl aktivovat SmartLink v Opavě a okolí. V servise za to chtějí opravdu ranec.
Prosinec 30, 20231 r zdravím, mám dotaz: jak propojit Iphone 15 pro max přes USB se Š OCT III (výbava style)? Podotýkám, že pod radiem je USB-A a na telefonu je USB-C. Apple nenabízí kabel USB-A a USB-C. Stávající kabel USB-A a USB-C, který jsem dosud používal k propojení infotaimentu s mobilem Samsung, na iphon 15 nefunfuje. Iphone totiž vyžaduje originální kabel, který ale v typu USB-A a USB-C Apple nevyrábí. Nevyrábí ani redukci. Prosím o odpovědi pouze od těch, kterým se to podařilo. Dekuju moc P.
Prosinec 31, 20231 r iPhone nevyžaduje originální kabel, ale iPhony 15 mají obecně problém s fungováním CarPlay přes kabel. Více info máš zde, doporučuji si pročíst i případně nějaké věci, co lidi zkusili: https://discussions.apple.com/thread/255154269 Jako první bych určitě doporučil si zkontrolovat, jestli máš telefon aktualizovaný, protože největší průser bude evidentně v SW telefonu (některým lidem to přestalo fungovat až po aktualizaci na některou verzi iOS). Zkontrolovat, jestli nemáš v infotainmentu uložené nějaké předchozí / jiné iPhony a zkusit je odstranit, případně ještě zkusit přejmenovat ten tvůj. Pokud nebude fungovat, potom můžeš zkusit kabely od Belkinu, který s Applem úzce spolupracuje a krom certifikací od Applu mívá i snad nejvíce podporované příslušenství mezi 3rd party výrobci. Můžeš zkusit (a případně vrátit, pokud nebude fungovat), tenhle obyč kabel: https://www.iwant.cz/Belkin-BOOST-Charge-USB-C-USB-A-kabel-1m-cerny-p64716 Případně potom další varianta, kterou Apple ale nabízí přímo na svém eshopu, je tento Belkin kabel (tam jen pozor, že ty věci chodí ze zahraničí a vrácení by tak bylo horší): https://www.apple.com/cz/shop/product/HQZQ2ZM/A/usb-a-usb-c-kabel-belkin-boost↑charge-pro-flex-1m Upraveno Prosinec 31, 20231 r od xmenadis
Leden 5, 20241 r tak problém s propojením byl skutečně kvůli kabelu. Carplay funguje dobře i s originálním nabíjecím kabelem od Samsungu. Ještě jednou díky.
Červenec 3, 20241 r On 11/28/2023 at 7:59 AM, MarekParek said: Zdravím, hledám někoho, kdo by uměl aktivovat SmartLink v Opavě a okolí. V servise za to chtějí opravdu ranec. Ahoj, prosimte muzu se zeptat jestli jsi to nejak vyresil pripadne ti to nekdo udelal ? Diky za info.
Červenec 11, 20241 r Zdar, podle mé rešerše a několika poptávek Swing+ nejde jinak než přes autorizák a oficiální kód. Proč, to nevím..
Leden 7Led 7 Ahoj všem, měl bych na vás dotaz. Mám aktivované Smart Link přes Patch v toolboxu, ale aktivoval se mi jenom Mirrolink a ten nejde připojit k mobilu (iPhone 15 Plus). A nenabízí mi nic jiného. Ani Android Auto, ani Apple CarPlay. někdo radu? Prosím Upraveno Leden 7Led 7 od AdamSeb12
Leden 8Led 8 Asi prvně co mně napadá: Verze MIB? Čili MR auta. Pokud je to MIB1, MR 2015 (asi), tak ten SmartLink neumí.
Leden 8Led 8 Nav, hlasové ovládání,… kde najdu mib označení? Resp. Jak ho poznám ? Upraveno Leden 8Led 8 od AdamSeb12
Leden 9Led 9 MIB1 je do cca 2015, bez SmartLink-u, mechanické tlačítka MIB2 je po 2015, ale pořád předFL, SmartLink, mechanické tlačítka MIB2,5 je poFL, velký celoskleněný displej, Ten přelom 2015 vím, že byl takhle u Columbusu na Superbu, jak to má Amundsen nevím. aspoň takhle jednoduše se to dá rychle poznat. Jinak podle čísla jednotek.
Leden 9Led 9 len pre pomoc, ja som mal O3 , vyrobene 2015 august, a to uz bol modelovy rok 2016. tym padom som uz mal moznost mirrorlink aj android autoa car play. vsetko fungovalo po officialnej aktivacii. v roku 2018 stala aktivacia v brnenskej predajni 5100kc.
Leden 10Led 10 @viktorb Mám přesně ten samý případ. MR 2016. Proto se ptám jestli je chyba u mě, nebo jestli se to prostě jenom někde podělalo, nebo to prostě nejde. Podle odkazu, který sem vkládal @wirermám MIB2 amundsen.
Leden 10Led 10 @Wojnar dle všech indicií mám MIB2. Jinak Smartlink už tam byl, ale byla tam všem známá hláška: …Kontaktujte svého prodejce… Upraveno Leden 10Led 10 od AdamSeb12
Leden 10Led 10 Já to četl pořádně, ale nechtělo se mi platit za po… CarPlay 6500,- do oktávky z Áček. Jo a jen do mě. Jinak ptal jsem se spíš pro to, že všichni tam mají AA a CP. Jenom mem se to neaktivovalo. Proto jsem se ptal jestli s tím má někdo zkušenost. 😂😂 Upraveno Leden 10Led 10 od AdamSeb12 Upřesnění
Leden 18Led 18 @Jeniczek Já mám 11/15 a mám už MIB2 Amundsena teď jsem to ještě ověřoval podle kódů na odkazu výš.
Únor 5Úno 5 Ahoj, tak se mi to s pomocí ODB eleven podařilo. V jednotce 5F (multimédia) jsem zapomněl aktivovat adaptace.
Duben 22Dub 22 Ahoj, muzete mi poradit, jestli jde do radia bez nav (swing+, Bolero) octavia 3 r. 2018 s aktivovanym smart link (AA, carplay) nejak doaktivovat polozku navigace (kompas) v maxidotu, aby ukazoval sipky dle navigace pres smartlink (napr. Waze)? Diky.
Duben 22Dub 22 Nejde, motas ruzne technologie dohromady, pro funkcni kompas je potreba mit u MIB2 infotaiment s navigaci, protoze jedine ta ma vsutp pro antenu GPS. Smartlink je uzavreny system, ze ktereho nejde prebirat gps.
Duben 22Dub 22 Asi odpovidas na neco, co nevis. V takovem pripade prosim nereaguj. Ptam se tech, co vi o cem mluvim.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.