Říjen 26, 20213 r před 13 hodinami, Malta napsal: pročti si to zde https://forum.skodahome.cz/topic/134632-10mpi-update-44kw-na-55kw/#comments a pak se rozhodni Ďakujem za info. Prečítal som a usúdil, že z 44kw RS nespravím:-))
Říjen 27, 20213 r přesně a za případné problémy na STK s emisema apod. to opravdu nestojí. Taky bych uvítal minimálně vyšší krouťák, ale kde není ani smrt nebere , tak je potřeba se s tím naučit žít
Prosinec 7, 20213 r Má tento typ motoru řazení zpátečky stále dozadu nebo došlo v průběhu výroby k inovaci? Někde jsem četl, že u dnešních motorů MPI má převodovka (MQ 100?) řazení stejně jako všechny ostatní škodovky, tedy dopředu.
Prosinec 7, 20213 r nene, je to stále dozadu, ke sjednocení došlo až u F IV, tedy u motoru MPi 59kW, kde je to stejně jako u TSI-ček
Září 6, 20223 r Zdravím mám otazecku. Mám motor 1.0 MPI 55kw . Zkoušel jsem kolik auto asi nejvíc jede. Jde mi o to , že auto by mělo jet až 170 km. Mi auto krásně táhne . Drží i do mírného kopce klidně 140. Ale po rovině či z mírného kopce jsem ( zkoušel co to dá ) a prostě ve 148 km jako když utne. Prostě se úplně zastaví zrychlování ( otáčky asi 4700 ) . Jako kdyby to začalo omezovat. Mám úplně základní verzi. Nevíte v čem je problém?
Září 6, 20223 r 7/2015 výbava active. Najeto 85000 Auto fakt šlape a táhne krásně. Normálně zrychluje a pak před 150 jako když utne. Nevím jak to popsat. Jako by tam byl nějaký omezovač.
Září 6, 20223 r Píše, že má základní verzi, tedy asi Active a ta taky měla omezovač rychlosti? Nevím to určitě, ale jsem toho mínění, že ten omezovač tam byl až od výbavy Ambition. Navíc omezovač rychlosti se dá vyřadit sešlápnutím plynu na doraz a ještě by mu tam musela svítit kontrolka zapnutého omezovače, čehož by si asi měl všimnout. Zakopaný pes bude pravděpodobně v něčem jiném. Upraveno Září 6, 20223 r od DušanV
Září 6, 20223 r Před hodinou, Jirka Menšík napsal: Zdravím mám otazecku. Mám motor 1.0 MPI 55kw . Zkoušel jsem kolik auto asi nejvíc jede. Jde mi o to , že auto by mělo jet až 170 km. Mi auto krásně táhne . Drží i do mírného kopce klidně 140. Ale po rovině či z mírného kopce jsem ( zkoušel co to dá ) a prostě ve 148 km jako když utne. Prostě se úplně zastaví zrychlování ( otáčky asi 4700 ) . Jako kdyby to začalo omezovat. Mám úplně základní verzi. Nevíte v čem je problém? Zkoušel jsi podřadit na nižší rychlostní stupeň, třeba na 4 a jít s otáčkami nahoru? Není problém u tohoto motoru točit klidně 6.000 otáček, těch 4.700 tedy nic moc, navíc když píšeš, že i z mírného kopce to přes ně nejde. Osobně po rovině mi to u tohoto motoru ukázalo na dálnici tachometrových 185 km/ hod, samozřejmě po hodně dlouhém zrychlování. Upraveno Září 6, 20223 r od DušanV
Září 6, 20223 r Teď jsem to zkoušel. Měl jsem možnost jen na okresce to pořádně protáhnout. Ale jen na trojku. Tak 6000 otáček a asi 115 km. Na čtyřku bych potřeboval dálnici.
Leden 14Led 14 Nevi prosim nekdo cislo, nebo odkaz na ty male gumy co je na nich narazen a drzi filtrbox? Myslim, ze tam jsou tri kousky. Nemohu to nejak najit, predem dekuji 🤓🙋♂️
Leden 15Led 15 že by toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/07c103226-panev-kuloveho-cepu-skoda-17151.html
Leden 15Led 15 Obávám se, že to není ono. Podle Etky to má být 07C 133 588M Takže tohle https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dily/07c133588M.html Upraveno Leden 15Led 15 od SROTTY
Leden 15Led 15 Jojo, je to pěkně drahé. Když jsem to sháněl před třemi roky poprvé, stálo to 120 Kč. A teď už chtějí přes 200.
Leden 15Led 15 Třeba tady je jiné jen písmeno, P místo M na konci a psané pro jiný model. Za mě to je stejný a použitelný. Průchodka Škoda 07C133588P
Leden 15Led 15 @Malta měl jsem dole filtrbox a po jedné průchodce zbyl jen kroužek. Tak aut už má něco nakrouceno (226tis.) a asi se klepáním průchodka rozpůlila a nebo jen někdo v minulosti špatně nasadil a skřípnul. Buď objednám, nebo se stavím u nás na ekolikvidaci co tam je v nabídce. 🙂
Leden 15Led 15 jasně rozumím. Tak to ty moje asi ještě drží, páč box sundává, při nejmenším, můj LPG servisák každých 25t km, aby mi vyměnil filtr plynné fáze a zatím i přes skoro 300t km na hrbu asi jsou cajk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.