Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Pokud můžeš, tak udělej výpis jednotky 09 a posli mi to a já se na to podívám 

MRoom mi poslal kompletni vypis pro H7 svetla a nasel jsem 30 kodu z cca 700 spatne.

Origo VCDS budu mit u sebe do konce tydne, tak pak dam vedet jak jsem dopadl. Zatim diky.

Tak uspesne vyreseno, pomohlo vse nastavit jako ve vypisu z auta s origo H7 svetly.

Myslim si, ze muj problem byl v tom, ze jsem v puvodnich H4 svetlech mel LED denni sviceni a LED parkovacky a upravoval jsem diky tomu kodovani at nesviti chyba praskle zarovky.

Diky vsem za pomoc, dalo mi zo celkem zabrat.

Upraveno od Kamil07

@Kamil07 tedkom muzes napsat cele kodovani na zmenu sveltometu z H4 na H7 🙂

Podle me navod od Wirera je funkcni, protoze vsem funguje.

Ja jsem mel dodatecne upravy H4, ktere se bily s nastavenim H7.

Tady je komplet vypis pro H7 svetla, treba to taky nekomu nekdy pomuze.

Ja bych to bez toho asi nerozchodil, i kdyz jsem tusil, ze to bude mit nejakou spojitost s predchozim nastavenim.

Light Configuration H7.TXT

Ahoj, chtěl jsem včera otestovat z návodu od Wirera odezvu na plynový pedál, ale i po zadání Bezpečnostního kódu mi to neuloží kódování a vyhodí error Request out of range. Zkoušel jsem hledat na cizích fórech, ale nikde se neodkazovali přímo na tohle konkrétní kódování, nikde s ním neměli problém a všichni si ho docela pochvalovali. Nevíte, kde by mohla být chyba?

Popř. ještě, nezkoušel jste někdo místo toho tohle?

--> 44 Steering Assist Modul

--> Adaptation
--> Driving Profile Switchover

--> Direct; controlled over time

Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale pokud by to byla alternativa, mohlo by to být fajn.

Díky.

Upraveno od danielt1

Pedal s volantom nema nic spolocne

Upraveno od wirer

Taky mi to přišlo zvláštní, ale našel jsem docela dost návodů na fórech i na YT, kde to řešili a docela si to pochvalovali, tak mě zajímalo, jestli s tím někdo tady nemá zkušenost.

Ide o to, ze pleties 2 veci:

- ABS - pedal

- Steering assist - volant

Na to som narazal. Pedal bez DSG neviem ci pocitis, hlavne na F3 bez "extra vykonu". Volant si mozes menit nezavisle od toho, ten mam meneny tiez

Poradí někdo prosím, zda lze a případně jak nakódovat Apple Car Play, když tam z výroby není? 

Pokud ho tve auto umi, tak ve Skodovce za cca 5 500,- Kc.

Pokud ho neumi, tak pomuze firma NSF Car, levne to le neni 🙁

Umí to, ale z výroby to tam není. Ve Škodovce 5500 - to vím. Ale mám VCP i VCDS ofiko koupené, tak se ptám, zda to lze dokódovat. Protože v servisu je to stejně on-line díl.

Upraveno od rychlostzabiji

Ještě ti chybí ty soubory dat co se tam musí dohrát.

A lze alespoň S/S vypnout? Přes volty nebo jinak? Je to už totiž 2021 rok.

Nie, nove auta bezne nevypnes. VCDS urcite nie, VCP ani ODIS nemam

W dniu 13.08.2021 o 10:28, danielt1 napisał:

Ahoj, chtěl jsem včera otestovat z návodu od Wirera odezvu na plynový pedál, ale i po zadání Bezpečnostního kódu mi to neuloží kódování a vyhodí error Request out of range. Zkoušel jsem hledat na cizích fórech, ale nikde se neodkazovali přímo na tohle konkrétní kódování, nikde s ním neměli problém a všichni si ho docela pochvalovali. Nevíte, kde by mohla být chyba?

Popř. ještě, nezkoušel jste někdo místo toho tohle?

--> 44 Steering Assist Modul

--> Adaptation
--> Driving Profile Switchover

--> Direct; controlled over time

Ještě jsem neměl čas to vyzkoušet, ale pokud by to byla alternativa, mohlo by to být fajn.

Díky.

Lze kódovat pomocí Charity nebo VCDS

Power steering default mode

DRIVING PROFILE SELECTION / COMFORT / AUTOMATIC / *DYNAMIC* / DEFAULT

Throttle response behavior

GRADUAL, CONTROLLED BY TIME / *DIRECT, CONTROLLED BY THRESHOLD*

(Carista 6.2)

https://youtu.be/9ryZps0JWiI

Upraveno od Langusta 2018
Uaktualnienie

• 4 týdny později...

Ahoj, urcite se to tu opakovalo uz nekolikrat, tak se predem omlouvam. Prolistoval jsem asi 30 stran a nenasel jsem, jak pres VCDS aktivovat zadni svetla pri DRL. Jedna se o Fabii 5/2018. Mohl byste nekdo postnout funkcni navod ? Diky

V 16. 8. 2021 na 17:45, wirer napsal:

Nie, nove auta bezne nevypnes. VCDS urcite nie, VCP ani ODIS nemam

Co berete jako nová auta? Ačkoli jsem už několikrát četl, že to už vypnout nejde, na F3 2019 jsem neměl problém pomocí napěťové metody a funguje to bez problému už přes rok.

před 1 hodinou, jan.machalik napsal:

Ahoj, urcite se to tu opakovalo uz nekolikrat, tak se predem omlouvam. Prolistoval jsem asi 30 stran a nenasel jsem, jak pres VCDS aktivovat zadni svetla pri DRL. Jedna se o Fabii 5/2018. Mohl byste nekdo postnout funkcni navod ? Diky

Pokud čerpáš z posledního dokumentu od wirera, je to na straně 93 :)

Upraveno od danielt1

Dá se nějak vypnout ta "chytrá" funkce, že když otočím kolečkem teploty na manuální klimě na studený vzduch aby se mi automaticky nezapla klima a vnitřní okruh ventilace? Tydle "pomocníky" opravdu miluju.

před 1 hodinou, klubo napsal:

Dá se nějak vypnout ta "chytrá" funkce, že když otočím kolečkem teploty na manuální klimě na studený vzduch aby se mi automaticky nezapla klima a vnitřní okruh ventilace? Tydle "pomocníky" opravdu miluju.

tadle funkce me taky s..e

automaticky sa zapne len v uplne krajnej polohe. staci nechat trochu vyssie. btw, nakodovat ani zmenit sa do neda

5 godzin temu, jan.machalik napisał:

Koukni k meho vlakna. Je tamhle cely postup https://forum.skodahome.cz/topic/137279-granatowa-fabcia/page/34/#comments

Diky TOMUS, vyzkousim :)

@jan.machalik ok :kol-47:  dej si 25 nebo 30% na misto tech 20%. Bude ti lip svitit a rozdil nezi brzdou bude 🙂

Upraveno od TOMUS

Ja bych teda osobne nastavil ty brzdovy svetla na stejny hodnoty jako je to z vyroby kdyz mas rozsviceny zadni svetla. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.