Listopad 28, 20222 r viz zkontrolujte tato nastavení Start/Stop pokusem deaktivovat zprávy v glukometru Nezapomeňte vytvořit záložní kopie Upraveno Listopad 28, 20222 r od Langusta 2018 uaktualnienie
Listopad 29, 20222 r Tak jsem to zkoušel a zatím neúspěšně. Zamotal jsem se do toho a už nevím co tam v té 19 bylo původně. Myslím, že v těch dvou možných nastaveních bylo v každé nastaveno jinak. Každopádně vždy když někde zastavím vyskočí hláška na maxidotu. Jediné co jsem poznal hned byla změna v ř.j. motoru kde bylo aktivní a pokud jsem dal neaktivní , hláška začala skákat ihned a v intervalech stále dokola, to by bylo úplně na bednu. Nevím jestli k tomu budeš ještě něco vědět. Děkuju
Listopad 29, 20222 r V 28. 11. 2022 na 16:23, Langusta 2018 napsal: ... Nezapomeňte vytvořit záložní kopie ... Pokud používáš VCDS, tak to si dělá logy, tedy podle toho dohledat co tam bylo původně a potom když tak změnit.
Listopad 30, 20222 r Tak moc děkuju nakonec to fakt pomohlo. Kdybych nebyl dýdžej, tak jsem si udělal zápis co kde bylo a asi stačilo otočit. Dnes už to ani nehleslo. Takže rada viz výše byla super. Díky
Prosinec 27, 20222 r Zdravím dnes som menil zadne žiarovky stretávacie t10 za led vypisuje mi to chybu neviete niekto ako to nakodovať dakujem
Prosinec 27, 20222 r jednotka 09 – adaptacie: Leuchte23SL HLC7-Dimming_AB_23 zmeniť na požadovanú hodnotu svietivosti (v %) Leuchte24SL HRA69-Dimming_AB_24 zmeniť na požadovanú hodnotu svietivosti (v %) v pripade potreby upravit: Leuchte23SL HLC7-Type_Of_Load_23 zmeniť na allgemeine LED openloaddiagnose Leuchte24SL HRA69-Type_Of_Load_24 zmeniť na allgemeine LED openloaddiagnose
Leden 22, 20232 r skušal niekto cez obeleven aktivovat asistent rozjazdu do kopca ked to neni v menu aplikacii one click ? . potrebujem vediet ktore hodnoty zmenit aby som to aktivoval .
Leden 22, 20232 r Určitě to půjde přes dlouhé kódování/adaptace. Návod na VCDS zde je, pohledej, v OBD11 to bude potom stejné.
Leden 22, 20232 r před 44 minutami, m.a.r.e.k napsal: skušal niekto cez obeleven aktivovat asistent rozjazdu do kopca ked to neni v menu aplikacii one click ? . potrebujem vediet ktore hodnoty zmenit aby som to aktivoval . však pro F3 je v aplikaci na one click aktivace asistenta rozjedu...
Leden 22, 20232 r ja mam model 2019 facelift a ked pozeram aj na origo stranke podoporovane modely tak 2015az 2018 tam to je a 2018-2021 tak tam to nieje . a ani po pripojeni k autu
Leden 22, 20232 r m.a.r.e.k > mě aktivovat na Rapidu 2019 údajně nelze, zkoušeli to i lidi co se tím zabývají. Už se to tad taky někde řešilo.
Leden 22, 20232 r tak to jsem vůbec netušil, že by mohl být rozdíl před FL a po FL..je pravda, že já zkoušel tu apku na F3 před FL a tam to je..ale že by byl problém po FL jsem tedy nečekal....
Leden 22, 20232 r U faceliftu je jiných a nových jednotek vic v zavislosti na výbavě se uz je co se tyce elektroniky blíž scale/oktavce, (prechazelo se na mqb komunikaci) než rapidu (pq) rozjezd nebude v bcm ale spis v ABS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.