Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

skusil som napisat vyrobcovi diagnostiky obd11 ci by bolo mozne to doplnit do tych aplikacii one click tak uvidime .

@m.a.r.e.k a s VCDS diagnostikou nikoho neznáš ? tam údajně není problém s aktivací..

tak vedel by som niekoho ale chcem si to spravit cez tu co mam ja a ked sa to nebude dat necham to tak a budem bez toho 

OBD11 by měl umět i dlouhé kódování/adaptace, tak by neměl být problém (ale řešení OBD11 asi tak uplně není náplní tohoto tématu).

ak to tu prekaza kludne  moze admin moje prispevky zmazat . Diky vsetkym za rady ale dalej si to uz poriesim inde 

HHC jde aktivovat na kazdem F3 i Rapidu, ale musis na to mit potrebne vybaveni no.. postačí VCDS. 

Znova, můj Rapid 2019/Style+ nelze. Hledal jsem i zde u F3. Už o tom tady byly hádky, něco zkrz jednotku ABS, je asi víc verzí. HHC jsem už oželel, chtěl jsem to jen kvůli budoucí instalaci tažného na vlek pro motorky, protože bydlím v kopcích. A byl jsem s tím u několika lidí co se tím zabývají s patřičným vybavením a ne jen amatérsky 😀. Tečka.

Znova... i Tvuj rapid jde 🙂 Tečka. 

Jediny co nejde, tak nastavit naklon, od kdy ma HHC reagovat. Ale aktivovat jde na kazdem rapidu bez ohledu na jednotku 

Vie mi niekto pozriet aka min a max rychlost su nastavene na prisvecovanie hmloviek do zakrut fabia 3 ? 

Upraveno od m.a.r.e.k

Minimum myslím 0 a max 45 z výroby.

z vyroby je nastaveno na 40 km/h maximum a 0 minimum a při stání při zapnutém blinkru. Jinak jde nastavit az na rychlost 70km/h 

Zkoušel jsem to u Pola (stejná elektrika jako FIII) zvednout, ale i když Carista ukazuje hodnotu 65, tak stejně mlhovky nejdou nad defaultní rychlost.

Podívejte se, jestli to funguje přes Car Scanner

Na obd11 jde nakodovat corner plus uhel volantu pri kterem na se zapnut mlhovka a rychlost zapnuti/vypnuti a rychlost vozidla

dakujem je to tak 0 min a 40 max. skisim sa stem niekedy pohrat 

Da se nastavit 70 km/h . To je celkem fajn 🙂

před 3 hodinami, TOMUS napsal:

Na obd11 jde nakodovat corner plus uhel volantu pri kterem na se zapnut mlhovka a rychlost zapnuti/vypnuti a rychlost vozidla

to same jde i pres vcds 

@kvetosm samozřejmně. Máš pravdu. @m.a.r.e.k psal že ma obd11, takže jtak mu odepsal že jde to nakodovat obd11 🙂

Realny ulozitelny maximum je 127km/h. Vyssiu rychlost VCDS odmietne ulozit

Hill hold control aktivoivane a funkčne . Ak niekto pouziva obd11 funkcia pridana aj do zoznamu one clik 

a jak se to tedy najednou v té aplikaci vzalo, když to tam nebylo ? náhoda nebo na tvůj dotaz ?

Bolo to na moj dotaz přidané. Este otazka je na 0-40km origo prisvecovanie do zakrut z vyroby nastavena aj scala 2020 a octavia 2016 ? 

Upraveno od m.a.r.e.k

Vsetky auta to maju ako standart na 40km/h,ak maju corner aktivny

Diky . 

Upraveno od m.a.r.e.k

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.