wirer Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 niekedy zalezi pravdepodobne i na kvalite hudobneho suboru. zatial som ale nikdy nemal problem na ziadnom aute. mozno som len dostatocne hluchy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 20. Květen 2023 Sdílet Vloženo 20. Květen 2023 Pustam to z Apple Music . Doteraz nic take nerobile zacalo to az teraz pośledni dobu . Na druhom aute som to zatial nespozoroval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 dnes som zistil ze ked vypnem v menu radia virtual subwoofer tak to nerobi a hra normalne . a ked zapnem virtual subwoofer tak je tam chrapcanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 A je to ve všech repro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 25. Květen 2023 Sdílet Vloženo 25. Květen 2023 ozyva sa to vo vsetkych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda_ Vloženo 16. Července Sdílet Vloženo 16. Července (editace) Zdravím, navazuji na poslední příspěvek před cca dvěma roky. Rozhodl jsem se nainstalovat panel s auxem. Vše jsem zapojil dle návodu ze sady, s tím že usb funguje, aux nejspíše ne. V návodu se dále píše, že se má podržet tlačítko Setup a následně by se mělo dokonfigurovat. Bohužel to se mi nepodařilo. Chápu to spravně, že je třeba jej dokódovat? Nelze nějak dohrát? Děkuji. Editováno: 16. Července, autor: Skoda_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července @Skoda_Jaký panel s auxem? Ten je u swingu vždy přece. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skoda_ Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července @milanxx Mám facelift fabii, r.v. 2021. Bohužel rádio je swing bez BT. (6V0 035 867 K) Do faceliftu se aux už nedával.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Července Sdílet Vloženo 17. Července Aha. Ok. Takže kablik z auxu do konektoru a musí se dokodovat. Schéma by mělo byt tady v sekci manualy A koukám že to má dab. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna V 9. 8. 2020 na 11:15, Tragedie_v_JZD napsal: Zdravím, Ve fabii máme 6V0 035 871H , ale bez smartlinku (pri pokusu o spusteni smartlinku to odkazuje na prodejce). Chtel bych tam pritelkyni nacpat car play - je mozne u tohoto swingu v servisu aktivovat smarlink s carplay (za prislusny obulus... vim to to u nekterych aut a radii slo .. ale nevim, jestli v tom to pripade). Diky Zdravím, Je to v podstatě přesně 4 roky, co jsem drahý polovičce do auta koupil tuhle legraci. 4 roky to fungovalo perfektně (bylo to koupené a aktivované normálně přes škodovku v servisu). Ale teď to přestalo zrazu fungovat, auto se tváří jako že carplay vůbec nemá. Ty 4 roky nemusí (ale můžou) bejt náhoda - když se to aktivovalo, není (nebylo) tam omezení na 4 roky? Jakože kvůli licenci apod? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Srpna Sdílet Vloženo 22. Srpna Ahoj. Vlez do nastavení najdi tovární nastavení a naroluj na smartlink a dej reset. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna @milanxx díky! uz zase funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topic2 Vloženo 30. Srpna Sdílet Vloženo 30. Srpna Ahojte.Nakolko som sa stal novym majitelom Skoda Fabia 3 FL tak riesim jednu vec a to ako spojazdnit apple carplay , radio mam Swing plus ale ponuka mi to len android auto a Miror link ale apple carplay nie co sa s tym da robit? PS: chcel som skusit zresetovat smartlink ale neponuka mi to v nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna Měl by pomoci restart jak psal @milanxx několik příspěvku výše. Popřípadě nahraj fotky, možná jsi jen ve “špatném nastavení”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topic2 Vloženo 31. Srpna Sdílet Vloženo 31. Srpna (editace) Ok pojdem skusit restart a ked nepomoze ta popripade pofotim . update: tak ze skusil som ho restartovat a bez zmeny stale to ponuka len tie 2 moznosti android auto a mirror link. Editováno: 31. Srpna, autor: Topic2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.