Květen 19, 20232 r niekedy zalezi pravdepodobne i na kvalite hudobneho suboru. zatial som ale nikdy nemal problem na ziadnom aute. mozno som len dostatocne hluchy :D
Květen 20, 20232 r Pustam to z Apple Music . Doteraz nic take nerobile zacalo to az teraz pośledni dobu . Na druhom aute som to zatial nespozoroval .
Květen 24, 20232 r dnes som zistil ze ked vypnem v menu radia virtual subwoofer tak to nerobi a hra normalne . a ked zapnem virtual subwoofer tak je tam chrapcanie
Červenec 16, 20241 r Zdravím, navazuji na poslední příspěvek před cca dvěma roky. Rozhodl jsem se nainstalovat panel s auxem. Vše jsem zapojil dle návodu ze sady, s tím že usb funguje, aux nejspíše ne. V návodu se dále píše, že se má podržet tlačítko Setup a následně by se mělo dokonfigurovat. Bohužel to se mi nepodařilo. Chápu to spravně, že je třeba jej dokódovat? Nelze nějak dohrát? Děkuji. Upraveno Červenec 16, 20241 r od Skoda_
Červenec 17, 20241 r @milanxx Mám facelift fabii, r.v. 2021. Bohužel rádio je swing bez BT. (6V0 035 867 K) Do faceliftu se aux už nedával..
Červenec 17, 20241 r Aha. Ok. Takže kablik z auxu do konektoru a musí se dokodovat. Schéma by mělo byt tady v sekci manualy A koukám že to má dab.
Srpen 22, 20241 r V 9. 8. 2020 na 11:15, Tragedie_v_JZD napsal: Zdravím, Ve fabii máme 6V0 035 871H , ale bez smartlinku (pri pokusu o spusteni smartlinku to odkazuje na prodejce). Chtel bych tam pritelkyni nacpat car play - je mozne u tohoto swingu v servisu aktivovat smarlink s carplay (za prislusny obulus... vim to to u nekterych aut a radii slo .. ale nevim, jestli v tom to pripade). Diky Zdravím, Je to v podstatě přesně 4 roky, co jsem drahý polovičce do auta koupil tuhle legraci. 4 roky to fungovalo perfektně (bylo to koupené a aktivované normálně přes škodovku v servisu). Ale teď to přestalo zrazu fungovat, auto se tváří jako že carplay vůbec nemá. Ty 4 roky nemusí (ale můžou) bejt náhoda - když se to aktivovalo, není (nebylo) tam omezení na 4 roky? Jakože kvůli licenci apod? Díky
Srpen 22, 20241 r Ahoj. Vlez do nastavení najdi tovární nastavení a naroluj na smartlink a dej reset.
Srpen 30, 20241 r Ahojte.Nakolko som sa stal novym majitelom Skoda Fabia 3 FL tak riesim jednu vec a to ako spojazdnit apple carplay , radio mam Swing plus ale ponuka mi to len android auto a Miror link ale apple carplay nie co sa s tym da robit? PS: chcel som skusit zresetovat smartlink ale neponuka mi to v nastaveni.
Srpen 31, 20241 r Měl by pomoci restart jak psal @milanxx několik příspěvku výše. Popřípadě nahraj fotky, možná jsi jen ve “špatném nastavení”.
Srpen 31, 20241 r Ok pojdem skusit restart a ked nepomoze ta popripade pofotim . update: tak ze skusil som ho restartovat a bez zmeny stale to ponuka len tie 2 moznosti android auto a mirror link. Upraveno Srpen 31, 20241 r od Topic2
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.