ski1961 Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 @Jindra2320 hele, tohle fakt není součástí tohodle vlákna a admin se asi začne za chvíli zlobit :-) přestěhuj se do tohodle vlákna a tam to zadej znovu jako problém... https://forum.skodahome.cz/topic/134715-smartlink-rapid/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ESkaba Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 Jak je to tedy s licencí smartlink+ jak se prodává na eshopu škoda, k čemu je dobrá, potřebuji jí k swingu+, nebo co mi odemkne na infotainmentu? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 před 14 hodinami, Jindra2320 napsal: Zdravím, porosil bych o radu. Dnes jsem v servisu zakoupil aktivační klíč na Smartlink do Rapidu a nachal zprovoznit. Koupil jsem nový datový kabel na propojení mobilu s autem a při propojení s mobilem Xiaomi redmi 5 plus se mi na displeji radia objeví: USB datový nosič nelze přečíst. Podotýkám, že AA mám nainstalován a na mobilu normálně běží. Poradí někdo? A podporuje telefon mirrorlink? Vím, že xiaomi to má jen na pár modelech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 @Woody pokud vím, tak on neřeší mirrorlink, ale AA(android auto), to je zcela něco jiného a na to nepotřebuje žádný tel. s mirrolinkem, ale jen telefon s androidem min. verze 5... @ESkaba je třeba znát, co je to smartlink..hodně se to plete s mirrorlinkem apod. Smartlink je funkce, kterí obsahuje tyto části Mirrorlink, apple carplay a android auto. Mirrorlink zrcadlí obsah telefonu na infotaimentu, ale na to je potřeba mít telefon, který mirrolink podporuje a těch moc není. Na android auto je potřeba mít telefon s androidem min. verze 5 a vlastně funguje jen na přenos navigace z mobilu do infotaimentu, v současné dobe bud navigace Waze nebo google map..a je třeba mít tu aplikaci AA nahranou v mobilu a pak propojením kabelem s mobilem se přenáší navigace na displej infotaimentu, apple car play je něco podobného jako AA, ale pro telefony Apple..aktivace této funkce stojí v AS cca 5.500,- a je třeba si to předem ověřit dle VIN, zdali je to ve vašem voze možné. Pořád si ale myslím, že jsme mimo téma a smartlink by se měl řešit v tématu, který je o smartlinku, už včera sem @Pawouk admin nakoukl a měl poznámku, tak jsem zvědavý, kdy to tady zatrhne. @ESkaba já chápu, že jsi nováček a ještě se tak neorientuješ, ale je třeba si pořádně přečíst pravidla fora a ty dodržovat a najít si vždy téma, kde se ta problematika probírá a pokud žádné nenajdeš, tak si můžeš sám nové téma založit, ale je chyba se ptát na něco někde, co s tím nesouvisí. Zdejší admin má oči všude a velmi tohle hlídá, možná to brzy sám poznáš :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macan32 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Ahoj pročítal jsem toto i ostatní vlákna a pochopil jsem jsem že, výměna Swing bez BT za Swing s BT možná je. Vím jaký Swing koupit + kabel s mikrofonem. Vyměnit a doinstalovat kabel zvládnu asi sám. Kontaktoval jsem asi 10 různých servisů a všude mi řekli, že mi nové rádio nenakódují. Nenašel jsem ale nikoho kromě uživatele wirer, kdo by tuto výměnu skutečně provedl a na Slovensko se mi jezdit nechce. Nemáte někdo kontakt na servis v ČR, který by toto nakódování radia, aby plně fungovalo s autem (tlačítka na volantu, maxi DOT, atd.) provedl? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 @macan32 ano, bohužel těch servisů, které to nové rádio dokáží nakodovat je asi minimum, nikomu se do toho nechce...kde to dělají a bylo tam i pár kluků s tímto je Autonova Brno, ale asi zprostředkovaně přes někoho, když se tam asi jen tak zavolá, tak asi taky odmítnou, ale to nevím určitě..a stejně v Brně ještě druhý servis Autocentrum K.E.I..myslím, že stejně tak přes někoho..o jiných nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 (editace) @macan32 Ano v Brně co vím tak minimálně 4 radia včetně mého. Oba servisy zvládají ochranu komponent. A ano obyčejný přímý kontakt nevede k úspěchu Víc přes zprávu. Editováno: 25. Únor 2020, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 @macan32 odkud jsi? V Praze je taky servis co to zvladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macan32 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 Jsem z Kolína, takže Praha by byla příjemnější, ale i tak stále Brno lepší než Slovensko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 @macan32 tak v Praze jeden servis aktivoval minimalne dve auta co mely driv swing za swing+.. takze myslim, ze swing s BT taky zvladnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macan32 Vloženo 25. Únor 2020 Sdílet Vloženo 25. Únor 2020 A mohl by jsi mi na ně dát kontakt? Je možné se tam na výměnu "normálně" objednat nebo je nutné mít nějakého "známého"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camfrlas Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Zdravím, potřeboval bych poradit. Mám Fabii III, v ní rádio Swing/Swing Plus a zajímalo by mě, jestli je způsob, jak propojit a přehrávat hudbu z iPod Shuffle 4. generace (dá se propojit jen skrz jack kabel). A k tomu ještě obecně, jaký kabel použít, abych propojil telefon s rádiem skrz jack kabel, ne jen přes BT. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 (editace) Swing Plus ve Fabii po FL bohužel jack nemá, leda ten kabel doplnit (nutná výměna plastu s USB konektorem před řadicí pákou, zapojit kabely a nakódovat). Editováno: 9. Březen 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 Zdar klucí. Chtěl bych poradit. Po zakoupení roční káry F3 jsem zjistil, že má sice super větší rádio, ale to co jsem chtěl (zrcadlení telefonu) , tak nejde. Funkce je zablokovaná a dočetl jsem se o 5000Kč. Stačil by mi jen mirorlink, nepotřebuji android auto, dá se nějak zapnout, aby to zdcadlilo jen telefon? Jedná se o Swing+. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) Ak ti tvoj Swing+ podporuje dodatočnú aktiváciu Smartlinku (tipujem, že je nutná koncovka J), aktivácia jedine cez servis. Za 5000kč budeš mať aktivovaný celý Smartlink = Mirrorlink, AndroidAuto, CarPlay... čerešničky si nemôžeš vyberať. //Smartlink naozaj funguje aj pri Hčkovom Swingu+.. Editováno: 22. Červen 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) Momentálně opravdu se objednat do servisu a zaplatit 5000. A Mirrorlink je v podstatě mrtev. Na novém founu už ho nezapněš. Editováno: 2. Červen 2020, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 (editace) @brrrrm koncovka "J" nesouvisí se smartlinkem, ale s podporou parkovací kamery. @octavia_66_tdi a ano, jak už se tady píše, jedině ofiko aktivovat v AS za cenu cca 5.500,- včetně práce a půjde ti jen celý smartlink. Editováno: 2. Červen 2020, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 @ski1961 jj, písal som, že to je môj tip. Čiastočne by to mohlo súvisieť... zatiaľ z mojich pozorovaní to akosi vychádza, že Smartlink beží iba na tých rádiách, ktoré majú videočip, čiže podporu parkovacej kamery. Alebo opačne, ak máš Smartlink, vieš dorobiť parkovaciu kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 @brrrrm tato souvislost asi neexistuje si myslím..protože už jsem viděl smartlink na swingu+ asi u dvou aut, které mají koncové písmeno"H" a měly aktivní smartlnik normálně..to "J" asi opravdu je jen pro zadní kameru, ale kdoví, jak to všechno je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Červen 2020 Sdílet Vloženo 2. Červen 2020 @ski1961 tak ok, táto súvislosť je skôr na Bolere asi.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Swing+ dokaze zobrazit aj RTA senzory (plus predne a zadne). Trajektoriu pri prednych senzoroch sa mi zobrazit nepodarilo, nakodovana je. Uz chybaju len bocne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 (editace) Nema niekto fotku/100% info ci Swing (klasicky z predFL) dokaze zobrazit predne senzory? Swing+ viem, daval som vyssie. Zaujima ma len Swing. Dik Edit: prislo mi na IG, cize je to mozne Editováno: 7. Srpen 2020, autor: wirer Vyriesene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Zdravím, Ve fabii máme 6V0 035 871H , ale bez smartlinku (pri pokusu o spusteni smartlinku to odkazuje na prodejce). Chtel bych tam pritelkyni nacpat car play - je mozne u tohoto swingu v servisu aktivovat smarlink s carplay (za prislusny obulus... vim to to u nekterych aut a radii slo .. ale nevim, jestli v tom to pripade). Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) jak jsem psal v sz. Radio od výroby v autě s hláškou kontaktujte prodejce jde aktivovat za cca 5000 v servise. Pokud se radio dostalo do auta po blues nebo starého swingu tak tam bude stejná hláška ale aktivace nepůjde. Editováno: 9. Srpen 2020, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.