Fajerak Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ten glycerín podle mne nemusí být špatný nápad,prubnu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 No, technický glycerín je dosť mastný, ak sa rozotrie po skle, nebude to vadiť pri výhľade ? Zvyknem potrieť sklo Jarou a mne celkom vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Vždyť píšu, že to může dělat duhy. Když se rozředí zimní kapalinou do ostřikovačů (přesně podle oka cca 1 : 20), tak to mastné není. Za pokus to stojí, v horším připadě to bude stejné jako s namrzlým oknem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Taky ho tam nesmíš dát kilo - ale jen jako příměs, v zimních kapalinách do ostřiků je ho tak maximálně 1-2%, aby se dobře rozpustil v další složce - metanolu nebo propanolu a po jejich odpaření na skle "mazal" stírátka a přitom zabránil tvorbě krystalků vody = "rozkvetení"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 V zimě většinou vycházím o pět minut dřív, protože je mi jasné, že bude sklo zamrzlé. Nějak to moc neřeším. Fabii prostě nastartuji, hodím topení na maximum a než si nastavím telefon, zapnu hudbu a další věci, tak mi led na okně trochu povolí (jsou to tak dvě minuty) a pak to jen rychle oškrábu. Víc to prostě neřeším. Sklo se mi většinou zevnitř nemlží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebedak Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Mě se osvědčila tepla voda . Poleju cele přední okno, to se trochu ohřeje a nenamrzá zevnitř od dechu. Nesmí bejt ale -20 , to už nepomůže asi nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Nove mam koupenou tu sprcku (cti folii stribrnou) na aute a nestezuju si. Prijdu, sprcku hodim pryc, objedu bocni skla, dozadu se jebne vyhrivani a odjizdim z parkoviste jako prvni. Pohoda. Nasazeni trva minutu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Boční skla škrabkou, přední pouze rozmrazovačem ve spreji, protože škrabkou se rády dělají viditelné škrábance a to na čelním opravdu nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Webasto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 6. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2016 Já mám na čelním fólii, jedno ráno jsem musel škrabkou a vůbec to nešlo krásně jak na F2, asi má F3 blbě tvarovaný sklo či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Pár dní dozadu som videl najlepšie riešenie na čelné sklo. Volá sa to "vyhrievané čelné sklo". Na kamošovej služobnej OIII bol ľad a sneh rozpustený za minútku, stačilo iba zotrieť. Za ten čas človek neobehne ani bočné okná. Ak raz budem mať dostatočný rozpočet pri kúpe nového auta, toto je vecička, ktorú určite chcem mať vo výbave aj s vyhrievaným volantom. Alebo to Webasto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 jj vyhřívané sklo na mondeu je moje oblíbená fičura, ale má také svoje ALE. A to, že postupem času a najetých kilometrů ty jemné drátky praskají a kvůli nim zůstávají zamrznuté mapy. Nutnost pojištění skla - nové je za víc jak dvacku - každý kamínek bez pojištění by byl na oprátku. Provedení s drátky (jak to má Ford) kazí výhled - dá se naučit na to nekoukat a nevnímat, ale stejně je to rušivý element. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 Drôty u O3 som vôbec nevnímal. Viem, že tam sú, lebo mi ich kamoš ešte pred pol rokom ukazoval, ale teraz ako sme cestovali nejakých 600 km, vôbec som ich neregistroval. A pozeral som cenník, u O3 pri výbave Style je príplatok 202 €. To je akceptovateľná suma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. leden 2017 Sdílet Vloženo 4. leden 2017 @Supermarine_Spitfire na Focuse som to mal podobne. Ale mna este aj iritovalo pomale kurenie TDCi. Sice bolo sklo rozmrazene za minutu, ale v aute som sa triasol aj tak. Cize sa tiez priklanam k Webastu, nech uz ma komfort cela posadka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraa Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 V 5. 12. 2016 at 3:29, Hurec napsal: Nove mam koupenou tu sprcku (cti folii stribrnou) na aute a nestezuju si. Prijdu, sprcku hodim pryc, objedu bocni skla, dozadu se jebne vyhrivani a odjizdim z parkoviste jako prvni. Pohoda. Nasazeni trva minutu. Fólii praktikuju už x let a neměnil bych. Snad jednou se mě stálo když padal mrznoucí déšť že to zatékalo pod to a musel jsem škrábat. Na předchozí fabii se to skrabalo pořád a to sklo bylo hodně poskrabany a při přímém slunci to pak bylo hrozný, proto u nové se skrabani chci co nejvíc vyhnout a projistotu pořád v kufru vozim rozmrazovac ve spreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Skrabku ani folii nepouzivam, v Lidlu je obcas v akci nemrznouci kapalina do ostrikovacu do -60°C, je to 5l kanystrik za cca 150 Kc a vydrzi mi to na celni sklo nekolik let, staci nalit do rucniho rozprasovace a postrikat pred jizdou okno, pusobi to rychle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ještě nikdy jsem v Lidlu neviděl tuto směs do -60. Jakou fólii používáte na F3? Já mám klasicou "alobal"/miralon za 59 z hornbachu ale nedosáhne mě na stěrače dolů takže pod stěračema musím občas škrábat. Na F2 byla fólie skoro přes celé sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Ja použivam plachtu a odmrazovač od autolandu 6 minut temu, MilanHos napisał: Ještě nikdy jsem v Lidlu neviděl tuto směs do -60. Jakou fólii používáte na F3? Já mám klasicou "alobal"/miralon za 59 z hornbachu ale nedosáhne mě na stěrače dolů takže pod stěračema musím občas škrábat. Na F2 byla fólie skoro přes celé sklo. Podivej si na allegru. Tam jsou různe plachtičky a maji dokonce dobre ceny. Doporučuji prodejci Tiger Sports nebo tiger sport. Oni Ti udělaji plachtičku na trojkovou fabie Ja mam takovou : http://allegro.pl/oslona-antyszronowa-przeciwszronowa-mata-na-szybe-i4837809835.html Můžeš podivat v nem vlakně - granatowa fabcia. http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=OSŁONA+MATA+ANTYSZRONOWA+NA+SZYBĘ+PRZECIWSZRONOWA&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-2-1025 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Jak zacaly ty mrazy, tak jsem vzal doma starou alumatku - deravou, propalenou - a dal ji na okno pod strace, pridelal o zrcatka a radoval se, jak dalsi patek nebudu muset skrabat. Co myslite, jak dlouho tam vydrzela? Na druhy den byla pryc... Komu uz tohle stoji za to slohnout... to mi hlava nebere. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 (editace) Epo doporučuji Ti můj zpusob Utčité zloděj prodal tvou alu matku na vrakoviště jako hlink Editováno: 18. leden 2017, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 18. leden 2017 Sdílet Vloženo 18. leden 2017 Já to skřípu do dveří Ale byl aji silnej vítr hele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. leden 2017 Sdílet Vloženo 23. leden 2017 Do dveri jsem to skripat nechtel kvuli tesneni. Sice je to tenke, ale proc davat mezi dvere neco, co tam nepatri... Jo, vitr byl, proto jsem to "pricvaknul" steracema v servisni poloze a privazal o zrcatko (tohle nebyla primo delana na auto, ale vec, kterou si na vandru das pod spacak, aby te nezablo - neco jako karimatka - z jedne strany to melo popruhy, kterymi jsem to uvazal), takze s tim vetrem dost pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Tak to asi nějakej strejda bez domova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Březen 2017 Sdílet Vloženo 26. Březen 2017 Dřív jsem škrábal ale od týhle zimy jen šplíchnu rozmrazovač a pohodička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.