sansk8 Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Zdravím pánové, chtěl jsem se vás zde zeptat, pořípadě vyzjistit, zda se již někdo zabýval problematikou dodělání paměti předních sedadel pro třídveřové Citigo. Nevíte, zda stačí pouze něco dodat do původní konstrukce sedačky, či jestli my bez paměti máme prostě smůlu a dodělávka není možná? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Vážně se po tom ještě nikdo nepídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Tak když se nikdo nemá k odpovědi... Nevím jak konkrétně u Citiga, ale u všech ostatních Škodovek musíš vedle natahání elektriky vyměnit komplet sedadla. Předpokládám, že zde to bude obdobné. Pokud by ti neseděly potahy dají se přehodit na "nové" sedadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Obávám se, že měl na mysli "mechanickou paměť" Easy Entry = sklopná přední sedadla se vrací do původní polohy po provedení patřičných úkonů s ovládací páčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 nono jo třídvéřák, tak to jsem úplně mimo, ale výměna sedaček by to taky vyřešila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Přesně tak, myslel jsem to Easy Entry. Zkusím sehnat někoho kdo to má a kouknout tomu pod sukni. Ještě zkusím i Škodovku, ale tam předpokládám že dostanu klasickou odpověd nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.