pavelfabia Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Zdravim.Chci se zeptat zda je nejake jiné reseni problemu se zamkem nez vymena za novy.V lete mi to dělalo pokazde když mi svitilo na dveře slunce.prisel jsem odemknul a pote se mi central jakoby zblaznil.porad odemykal a zamykal.ted když je něco malo nad nulou tak mi to dela když třeba zavru dveře.je potřeba kupovat zamek novy? original vychazi přes tri tisice bohužel:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 No a proč chceš kupovat nový? podívej se na Bazar,nebo bazoš. Koupíš zámek s centrálem za 500Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 22. Listopad 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Ja nikde zadny nenasel.mozna jsem toho prosel malo.domluvil jsem se na pondeli na vrakaci,ale nevo tam jestli to byla fabie s centralem.jak poznam pripadne rozdil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2014 Jak to že jsi nic nenašel,kolik ti je,že neumíš vyhledávat. Je jich tam desítky! Zámek s centrálem má na zámku servomotorek a trčí z něj modrý konektor na napojení kabeláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czgif Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Stačí koupit mikrospinač a vyměnit cca 50 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 18. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Myslite,ze by tam postacila jen cina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattSK Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Mna tiez caka vymena mikrospinaca a radsej dam o par korun (euro) navyse za origo diel ako za cinu... Je to vec, ktora sa meni dost naprd, tak radsej tam dam daco kvalitne ako to za chvilu zase menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 to by mě zajímalo, co to je "origo", když škodovka tento díl oficiálně nedodává. Ale stejně není moc o co stát, protože ty mikrospínače, co se montují při výrobě stojí za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattSK Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Tak nie je to "origo" (o tom viem), ale DUFAM, ze bude aspon o nieco kvalitnejsi ako ten made in china. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 a ty "origo" se vyrábějí kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattSK Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Vidim, ze pan rad provokuje a je detailista :-D no tak presnejsie povedane, nie je "origo", ale "nemecka prvovyroba" (aspon podla skoda-dily). Ci to tak naozaj je, to neviem. Ospravedlnujem sa za moj preklep ;-) Editováno: 28. leden 2015, autor: MattSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 ale já vůbec neprovokuju, to byl opravdový dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MattSK Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 No tak teda okej. Ako som napisal, skoda-dily ma v ponuke dva mikrospinace. Jeden lacnejsi - cina a druhy drahsi - nemecka prvovyroba. Tak je to tam napisane a preto som predtym ja napisal, ze je to "origo" ;-) rozdiel v cene tam je tusim 4€ ak sa dobre pamatam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.