Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jak řešíte špatné gumičky do stěračů? Kupujete celé stěrače nebo jen gumičky, popř. kde koupit a jaký rozměr? Děkuji

rovno cele... pytaj si v autodieloch na superba a bosch.. spokojnost.

Já měním jen gumičky a plus minus jednou za dva roky celé stěrače.

Teď jsem dal Valeo, ale nic moc, možná proto, že někde dlouho ležely ve skladě a gumičky už jsou ztvrdlé.

Bylo by dobré, kdyby na stěrače povinně dávali datum výroby, protože pětiletá skladovka stojí za pěkný velký h...o a jsou to vyhozený prachy

Supe, naprostý souhlas, sám jsem se takto napálil a koupil jsem drahé od Bosche a byla to hrůza a tak ze vzteku a částečně i z nutnosti jsem v rychlosti koupil nějaké no name Čínu a ty byly v pohodě dvě sezony. Přesně tak, ty drahé leží kdovíjak dlouho ve kšeftě a jsou v podstatě k tomu velkýmu ho.nu!!! 

Okej, chlapi, jaké jsou tedy délky jednotlivých stěračů? 530+530 nebo 530+500? Teď bych měl mět podle OBček sadu 530+530, ale zaměnit nejdou - ten řidičův mi začal totiž srašně kurevsky stírat, tak jsem ho chtěl vyměnit za spolujezdcův, ale tam nepasuje, protože je moc dlouhý (takže mám asi 530+500).

já mám třeba 2x 530 ale na každém je úchyt trochu jinde, čili nejdou zaměnit, pak lehve přesahujou, ten úchyt je asi o 2cm jinde, teda pokud jde o flat, když jsem jednou koupil 2x 530 řidičuv, tak jsem vyměnil u řidiče celý a u spolujezdce jsem musel vyměnit pouze gumičku

Upraveno od Doktorone

To bude presne moje situace - delka je stejna, ale uchyt je asi o neco mimo, proto nejdou prohodit 1:1.

přesně tak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.