Březen 14, 201510 r Yeti MC, Citigo MC a Rapid MC taky nemají jinou kombinaci, ne? Takže o více variantách u FIII celkem pochybuju.
Březen 14, 201510 r Aha, ok ...tak u nás bolo na výber, či chcem červenú alebo šedú kombináciua , ak si dobre pamätám.
Březen 14, 201510 r To bylo ale jen u Dynamic paketu u OIII, Yeti, Rapid a FII MC.. nové MC mají všechny jen jednu možnost.
Září 25, 20159 r Se svýma 196 cm mi sedačky naprosto vyhovujou. Jen to auto bych potřeboval trochu přifouknout abych tam nelezl jako za kulomet.
Červen 22, 20169 r Dnes sem zjistil po roce a ctvrt ze na sedackach ve vybave Style uz se mi rozparala nit na sedaku, to teda dlouho nevydrzela
Červen 27, 20169 r Asi na tebe můžou zkusit, že doba životnosti některých dílů je kratší, než záruční lhůta, ale já bych na tvém místě šel do reklamace. Asi záleží i na nájezdu. Pokud si za rok a čtvrt dal 150 tisíc km, mohli by to trochu měnit situaci.
Červen 27, 20169 r Já si včera všiml, že přední hrana sedáku se začíná lehce prošoupávat. Jako po roce a 22tis. mi to přijde docela brzo.
Červen 30, 20169 r Teď jsem si chtěl pobrečet že po 10 tis. mam nehezky ošoupanou hranu sedadla... koukám že nejsem jedinej. Jsem hodně rozezlen. Každopádně v tom jezdím v obleku a hlavn při své výšce se té hrany ani nedotýkám takže uvažuju o reklamaci... ale nevím jak to chodí. Nemusím do autosalonu kde jsem to kupoval?
Červen 30, 20169 r Reklamovat můžeš kdekoliv, každopádně ideálně tam, kde máš nějakou referenci. Je to hodně o lidech. Jinak připojuji foto jak to vypadá u mne. Řidičova: Spolujezdec: Možná panikařím, ale po tak krátké době mi to nepřijde normální. Navíc to jsou "příplatkové sedačky". Navíc v 80% jezdím taky v obleku. Upraveno Červen 30, 20169 r od Reeshanek
Červen 30, 20169 r tak ja uz dnes dostal odpovedi, vcera si to nafotil a mel mi dat vedet, dnes volal ze to posilal vyrobci sedadel a ze se jedna o mechanicke zatrzeni, tudiz na to se zaruka nevztahuje, s necim podobnym sem pocital bohuzel
Červenec 1, 20169 r Tu nit bych jim snad i odpustil... ale jakmile se prodře potah tak je to v háji... to se prostě u auta s nájezdem 10-22 tis stát nesmí dle mého...
Červenec 3, 20169 r No tak to mám pocit, že tu výrobu někdo solidně odfláknul a naúčtovali si peníze za příplatkové sedačky s veselým úsměvem jak to pěkně vymyslel. :-/
Září 30, 20168 r Dá se na ty sportovní sedačky zezadu přidělat držák na tablet pro cestujíci vzadu (pro dítě )? Předpokládám, že díky té konstrukci asi ne, ale za zeptání nic nedám;)
Říjen 1, 20168 r Dá, mám ho na obyčejných sedačkách. Je od fy. Vivanco. Dělají na 7/8" a 10" tablety.
Říjen 2, 20168 r Tak tohle nikdy. Ze je to nevzhledny bych i prekousl, ale ze je to v pripade nehody nebezpecny, to uz ne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.