Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Prečo rád? Určite bude v kombinácii aj s inou farbou, napr. šedou.

Yeti MC, Citigo MC a Rapid MC taky nemají jinou kombinaci, ne? Takže o více variantách u FIII celkem pochybuju.

Aha, ok ...tak u nás bolo na výber, či chcem červenú alebo šedú kombináciua , ak si dobre pamätám.

To bylo ale jen u Dynamic paketu u OIII, Yeti, Rapid a FII MC.. nové MC mají všechny jen jednu možnost. :(

Hmm, na me je tam ty cerveny taky nejak moc.

Mě by to asi nevadilo, na to bych si zvyknul, bylo by to tošku veselejší :-)

• 6 měsíců později...

Se svýma 196 cm mi sedačky naprosto vyhovujou. Jen to auto bych potřeboval trochu přifouknout abych tam nelezl jako za kulomet.

• 8 měsíců později...

Dnes sem zjistil po roce a ctvrt ze na sedackach ve vybave Style uz se mi rozparala nit na sedaku, to teda dlouho nevydrzela

myslite ze se na to vztahuje zaruka, nebo je to bezne opotrebeni veci?

Asi na tebe můžou zkusit, že doba životnosti některých dílů je kratší, než záruční lhůta, ale já bych na tvém místě šel do reklamace. Asi záleží i na nájezdu. Pokud si za rok a čtvrt dal 150 tisíc km, mohli by to trochu měnit situaci.

Já si včera všiml, že přední hrana sedáku se začíná lehce prošoupávat. Jako po roce a 22tis. mi to přijde docela brzo. 

Najeto cca 13500

Teď jsem si chtěl pobrečet že po 10 tis. mam nehezky ošoupanou hranu sedadla... koukám že nejsem jedinej. Jsem hodně rozezlen. Každopádně v tom jezdím v obleku a hlavn při své výšce se té hrany ani nedotýkám takže uvažuju o reklamaci... ale nevím jak to chodí. Nemusím do autosalonu kde jsem to kupoval?

Reklamovat můžeš kdekoliv, každopádně ideálně tam, kde máš nějakou referenci. Je to hodně o lidech. 

Jinak připojuji foto jak to vypadá u mne. 

Řidičova:

post-19561-0-30026900-1467299358_thumb.j

Spolujezdec:

post-19561-0-00408000-1467299379_thumb.j

Možná panikařím, ale po tak krátké době mi to nepřijde normální. Navíc to jsou "příplatkové sedačky". Navíc v 80% jezdím taky v obleku. 

Upraveno od Reeshanek

tak ja uz dnes dostal odpovedi, vcera si to nafotil a mel mi dat vedet, dnes volal ze to posilal vyrobci sedadel a ze se jedna o mechanicke zatrzeni, tudiz na to se zaruka nevztahuje, s necim podobnym sem pocital bohuzel

...

post-98762-0-61599600-1467303655_thumb.j

Tu nit bych jim snad i odpustil... ale jakmile se prodře potah tak je to v háji... to se prostě u auta s nájezdem 10-22 tis stát nesmí dle mého...

To neni jen ta jedna, uz dalsi zacinaj

No tak to mám pocit, že tu výrobu někdo solidně odfláknul a naúčtovali si peníze za příplatkové sedačky s veselým úsměvem jak to pěkně vymyslel. :-/

• 2 měsíce později...

Dá se na ty sportovní sedačky zezadu přidělat držák na tablet pro cestujíci vzadu (pro dítě:) )? Předpokládám, že díky té konstrukci asi ne, ale za zeptání nic nedám;)

Bohužel...

Bohužel...

Škoda...

Sent from my iPad using Tapatalk

Dá, mám ho na obyčejných sedačkách. Je od fy. Vivanco. Dělají na 7/8" a 10" tablety.

IMAGE_FULL_3.jpg

[emoji106] dík za tip, to nevypadá špatně

Sent from my iPad using Tapatalk

Tak tohle nikdy. 

Ze je to nevzhledny bych i prekousl, ale ze je to v pripade nehody nebezpecny, to uz ne. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.