misor1994 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Caute, neviete nahodou, kde ma bixenonove svetlo vedenie vzduchu pre odvetravanie? Ak nejake ma. Nasiel som odvetravaciu trubicku ako samostatny diel, ale nevsimol som si ju na svetle. Zarosilo sa mi svetlo, vysusil som ho fenom, ale chcel by som tu trubicku skontrolovat a pripadne precistit, lebo na svetle nemam ziadne znamky poskodenia. Dakujem https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5e0941131-rurka-odvetrania-skoda-30625.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 Koho by to zaujimalo, je to miesto v cervenom obdlzniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Tak jsem dnes v AS také nepochodil - mlží se mi přední světlo u řidiče (LED). Technik ukázal jakýsi word s fotkami a pokud nebude ve světle viditelně stékat voda po vnitřní straně světla, Škodovka nebude řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Ono to ale ničemu reálně nevadí. Stává se mi při mytí, když je vhodné počasí, ale neřeším to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 před 6 minutami, Bubaq napsal: Ono to ale ničemu reálně nevadí. Stává se mi při mytí, když je vhodné počasí, ale neřeším to. Ale jo, na funkci to asi nemá vliv. Ale když se podívám, že světlo u spolujezdce je ok (suché) a u řidiče taková "prasárna", tak mě to u auta s danou cenovkou dost se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Taky hezký... 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 Není tu někdo, kdo má O3FL hnědá metalíza a v rámci záruky mu byly měněny světlomety (mlžení)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_6000 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) Ano mne mam O3FL kombi capucinno beige. Meneny pravý svetlomet mal som na fóre aj príspevok. Menené v rámci záruky. Pozrite príspevky skôr. Editováno: 10. Červen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryzen Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) V únoru 2021 jsem koupil O3 COMBI FL 2017 - stála v bazaru a byla ve sněhu pár týdnů možná měsíců na Vysočině. Když jsem auto kupoval mělo zamlžené přední světla. Pak jsem parkoval venku, ale pod střechou. Během týdne - dvou se ty zamlžené světla odpařila a za půl roku co jsem auto měl už se to nevrátilo. Dle mě to dělá prostě ta zima a sníh na světlech, jak byli světla dlouhodobě zasněžené a v ledu tak se prostě zamlžili. Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: ryzen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 (editace) Mlží se i za deště - klidně i v létě. Ledky holt nevyzařují takřka žádné teplo. Editováno: 31. Prosinec 2021, autor: stanmar oprava textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Červen 2022 Sdílet Vloženo 10. Červen 2022 Celkem rozšířený omyl. LED-ky vyzařují teplo a to taky dost. Dokonce když se nedostatečné chladí tak klesá jejích svítivost dost rapidně. Zde je problém ten, že žárovka hřeje uvnitř paraboly, LED-ky mají chlazení čipu umístěné vně paraboly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 V 30. 12. 2021 na 16:53, spartakcz napsal: Není tu někdo, kdo má O3FL hnědá metalíza a v rámci záruky mu byly měněny světlomety (mlžení)? Počkat, to jako že mlžení světlometu je fixováno na barvu vozidla? :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Stretol sa už niekto s týmto? Svetlo sa mi nerosilo len zrazu stekanec a kalužka vody. Nikde nie je poškodené ani prasknuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 Je jednoduché pravidlo - dokud se mlží ale nekape, je to běžný jev, který se děje v podstatě na všech nových autech s LED světly. Pokud mlží, kape a stéká, tak je to na reklamaci, kterou prodejce uznává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) Dela to hlavne kdyz auto stoji venku, je chladno cca pod 13 stupnu a vyjede se nekam se zapnutyma svetlama hlavnima pak prijedes a je to tam mlzna cara prez denni sviceni nekdy az cely roh na vnitrni strane svetel. Skusil jsem dat do svetel ze zadu vedle objimky vysouseci pytlicky tak uvidim. Ale irituje mne to jak nevim co teda, normalne se stydim jezdit...S3 LaK 2018. Resim to kdyz nepomuzou sacky tak skusim vyvrtat tu pomocnou dirku podle tpi skody s tim labyrintem. Editováno: 24. Říjen 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) dej te si to od 10 minuty https://www.youtube.com/watch?v=W7p1AC1_jjg&t=708s Editováno: 24. Říjen 2022, autor: roubic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Tim chces rict, ze vsichni mame popraskany tmel kolem svetel? Teda ti komu se to mlzi? Jenze ono se to mlzi i u novych aut a i u jinych znacek... A tezko nove auto ma popraskany tesneni... spis nejake nedostatecne odvetravani. Myslim u tech kteri maji jen mlhu dole prez denni sviceni... U stekani a kapek je to jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Nechci rict nic :) ale nez neco vrtat a premejslet proc se to mlzi tak se tohle muze vyzkouset a treba se par lidi bude divit komu to bude bublat stare auta to nedelaj a nove jo tak nekde problem bejt musi bud v lepidle nebo spatne vetrano nebo netusim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) Jo kvuli tomu natlakovani... to jo ale to musej lampy ven a to az posledni moznost :( jestli ten tmel popraska uz od vyroby tak je neco hodne spatne... Editováno: 24. Říjen 2022, autor: JSvoboda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) Materiál ktorým to lepia nepopraská nikdy je to butyl -kaučkové trvale plastické lepidlo Orgavyl. Mal som rozlepené obe svetlá kvoli výmene nových plexi a na spojoch po rozlepení boli vidiťelné defekty kadial sa do svetiel dostal aj prach a špina o vlhkosti nehovorím,obidve sa rosili.Po výmene mi vznikla medzi sklom a telom svetlometu trochu širšia špára ktoru som vyplnil transp. slikonom a je s tým pokoj a je jedno ako je von.Je to choroba aj u podstatne drahších aut ako Škoda napr. minule BMW 5 rok stare obe svetla v hajzlu fuj... Editováno: 24. Říjen 2022, autor: marian.marcin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 Jak je to caseve a cenove narocne v servisu to znovuzalepeni? Cca Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 24. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2022 (editace) Robil som to sám doma,jedno svetlo tak dve hodky v pokoji a rosou na čele ale dá sa to a treba rozbabrat celý predok auta k tomu . Editováno: 24. Říjen 2022, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup92 Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Teď při kódování, mi svítily jen led pásky na predfl. Dole světlo u led zamlžené. Je to normální chování v tomhle počasí. Dělal jsem dřív v MB a tam byl přípis na vložení pytlíku s pohlcovačem vlhkosti, jako jsou u sušeného masa, bot apod. Takže tolik ke spravování u Škodovky a u prémie, je to všude stejný šunt. Jako bývalý servisní technik bych mohl vyprávět ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo 28. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2022 Ja sem tam dal taky pytliky va2 140x70 cca z eobaly cz, zadem prez krytku za xenonem. A zatim zadny mlzeni neni. Mam to tam uz 14 dni. Pytliky kontroluji a jsou jako nove stale tak asi neco vydrzi. Doporucuji vsem komu se mlzi svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.