Petta Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 protože si brousím zuby na Octavii, tak pozorně pročítám témata v této sekci a zarazila mě jedna věc: vím, že to nejsou stránky jen o tuningu, spíše tu hledám pomoc nebo inspiraci, ale zaráží mě, jaký názor, hlavně v této sekci, máte na tuningové doplňky. spousta věcí se na O2 nepovedla, ale často čtu: mračítka dolů, podložky nikdy, tato kola ne. moc se mi líbí tvary RSa a je to snad jediné, co některým nevadí. vím, že O2 si nekupuje každej, ale až na pár vyjímek samé sériovky. nechci do vás rejt, ale zajímá mne, jak to je? za pár let to bude jinak, jako to je teď s O1. jen jako nezávislého mě to překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) Zajímalo by mě co říkate na toto. Je to takový odvažnější tuning. Mě na tom nesedí jedna zásadní věc a to absence mlhovek vpředu. Cena je taky pěkně vysoká. Editováno: 9. Září 2007, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Zajímalo by mě co říkate na toto. Je to takový odvažnější tuning.Mě na tom nesedí jedna zásadní věc a to absence mlhovek vpředu. Cena je taky pěkně vysoká. vůbec nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 protože si brousím zuby na Octavii, tak pozorně pročítám témata v této sekci a zarazila mě jedna věc:vím, že to nejsou stránky jen o tuningu, spíše tu hledám pomoc nebo inspiraci, ale zaráží mě, jaký názor, hlavně v této sekci, máte na tuningové doplňky. spousta věcí se na O2 nepovedla, ale často čtu: mračítka dolů, podložky nikdy, tato kola ne. moc se mi líbí tvary RSa a je to snad jediné, co některým nevadí. vím, že O2 si nekupuje každej, ale až na pár vyjímek samé sériovky. nechci do vás rejt, ale zajímá mne, jak to je? za pár let to bude jinak, jako to je teď s O1. jen jako nezávislého mě to překvapilo. Jde o to, že O II je na nějaký tuzing ještě moc mladá a nová..takže na olaminovávání a různé radlice vpředu místo nárazníků má času až až. S novostí souvísí i pořízovací ceny a to i u ojetin..až za pár let klesne cena, určitě přibude i různých slátanin, jaké jsou kolikrát dneska k vidění na O I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 (editace) Zajímalo by mě co říkate na toto. Je to takový odvažnější tuning.Mě na tom nesedí jedna zásadní věc a to absence mlhovek vpředu. Cena je taky pěkně vysoká. Mně na tom nesedí něco jiného..a to je celý přední nárazník..jestli to tak lze vůbec nazvat.. Na zadku zas koukám, jak se někdo vyřádil na přechodech jednotlivých ploch, hlavně na tom odskoku..vypadá to jak bastlený v garáži na koleně Editováno: 9. Září 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 cože? tohle, že je odvážnější styling? lol no tak to pardon, tohle je TUZING největšiho kalibru. ten kdo tohle tvořil nemá špetku citu pro design. navíc by to potřebovalo tak 20ky kola a ne tyhle 16ky, takhle to vypadá jako vesmírná loď. doufám, že se nenajde moc lidí, kdo v serii docela povedený auto takhle zkazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 navíc by to potřebovalo tak 20ky kola a ne tyhle 16ky, takhle to vypadá jako vesmírná loď. Kola jsou originál Škoda. Tady šlo o nárazníky. Jde o to, že O II je na nějaký tuzing ještě moc mladá a nová.. Naprosto souhlasím. Právě proto na ni ještě skoro nic není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 jistě, ale i originál škoda dělá 18ky. to, že na OII ještě nic neni neznamená nutnost za každou cenu vymejšlet něco "cool" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 jistě, ale i originál škoda dělá 18ky. Kola jsou originál Škoda. Tady šlo o nárazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2007 no to je něco jako když budu vyrábět okna a na svuj firemní barák si dám okna nejlepší kvality, ale budu mít oprejskanou omítku, děravou střechu, vevnitř plíseň... pokud jsi teda pochopil, co jsem tim chtěl říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 niecim novym prispejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 niecim novym prispejem Nejhezčí je tam ta kočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 niecim novym prispejem Nejhezčí je tam ta kočka ...keby sa este netvarila ako stara vrazda, ale radsej sa usmiala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ...keby sa este netvarila ako stara vrazda, ale radsej sa usmiala... O to je to smutnější, že i přes to mi tam přijde nejhezčí.. nějak nemám pochopení pro tyhle laminátové paskvily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ale ta cierna myslim, ze ma spoiler z cupovej Octavky...ta modra nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 ale hovno, je to ten kit od Milotecu a má to udělaný přesně jako jsem to kdysi měl já, i s tím chromovaným bazmekem pod maskou. Ten je ale od Autostyl Janko. To mi připomělo, že mi oba dva nárazníky s úpravou od Milouše ležej ve sklepě. Nechce to někdo koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Na té černé mi to přijde taky od janka, ty nástavce dopředu a deflektor (jak to nazývají ) vzadu mají i na svém webu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 hej hej, to na cupovej vyzera trochu inak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 hej hej, to na cupovej vyzera trochu inak... To už vypadá o několik tříd líp..aspoň jako od profíků, jen dobrý asi akorát na okruhy, silnice v Čechách takovým úpravám moc nepřejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 niecim novym prispejem furt tu nekdo mele o tuningu a pritom je to styling, vy tuzeri.. no a ta kocka je ukazkou hodne dobre odvedene prace pri doladovani auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 ne, ta je jen nasraná, že tam musí stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 niecim novym prispejem furt tu nekdo mele o tuningu a pritom je to styling, vy tuzeri.. Tym by som si az taky isty nebol, vzhladom na to, ze ta cierna ma 256 koni a turbo zo supa V6 Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tym by som si az taky isty nebol, vzhladom na to, ze ta cierna ma 256 koni a turbo zo supa V6 Tdi Ta v těch šatech? Tak to bych jí nehádal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) Editováno: 31. leden 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 biela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.