Marios Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Cjoctavian napsal: biela Proboha. Libi se nekomu ta kola? Bila barva autu podle me taky neprida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Bílá se mi na O II RS líbí..je to hodně elegantní kombinace. Ale ta kola, to je hnus, podle mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jirik.DC napsal: Bílá se mi na O II RS líbí..je to hodně elegantní kombinace. Ale ta kola, to je hnus, podle mně Nie su nahodou take kolesa na golfe GT? Mne sa zda ze su Ale nepasuje to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Mne sa zda ze, je to je nejaka imitacia vo vacsom formate - zdaju sa mi vacsie ako 18" z GTI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 jsou to jak kola od vozu a navíc min. 19" nebo snad dokonce 20" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) Kola z A8 sluší i Octávii :mrgreen: (z německého fora) Editováno: 31. leden 2008, autor: palmexman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Podle mého názoru dvojková octávka v tuningu neni hezká.Neni nad eleganci v původním zněni...maximálně RS kola a folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Kolesa z R8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmexman Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Cjoctavian napsal: Kolesa z R8 Zajímavé ale asi tvrďárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 nemá podobný MadMike? neni to dokonce jeho auto? jinak kola z A8 na čenrým kombajnu možná, jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Cjoctavian napsal: Kolesa z R8 to je frajeřina. jen ty kotouče jsou už celkem malé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nn tohle neni moje OII, tohle je jeden Němec, já mam brzdiče na zeleno jinak je skoro stejná Tohle je moje OII - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 řikal jsem si, že jsem ty kola už někde viděl , ale až ted mi došlo, že jsou z R8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Chlapi mám docela zavažný problém a snad už mi někdo poradí , potřebuju vědět která firma vyrábí kola Zenith pro škodovku, potřebuju to vědět pro přepis v TP děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 A naco to potrebujes zapsat do TP? 17" más v TP zapsané a pokud chceš 18" tak to vyřeš jak Luke - on to totiž neřeší Ale pokud chceš vědet výrobce tak vydrž do odpoledne, mrknu na kola a napiśu ti to, ale zdá se mi to že tam je napsáno SUOFTEC nebo tak něco... Jinak ta RS vypadá suprově na těch R8 kolech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 já už jsem se na ně ve sklepě koukal, ale nic na nich nápsáno není. Tedy jen nesrozumitelný značky a nikoliv název výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jeeej kurna jsem byl doma a zapomel se na to podivat, tak zejtra. Ale jinak opravdu tam Jirko neco napsaneho je, je to z vnitrni strany napsane na jednom z tech paprsku a myslim ze tam je dokonce made in hungary... Zejtra zjistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to ne, já tam mám napsáno, že je to vyrobeno u nás a nějaký číselný kódy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 pro Škodovku vyrábí kola například Ronal... tak estli to nebude od nich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak jsem se byl podívat na kola a mám tam napsáno na jednom z těch paprsků SUOFTEC, tak jsem si to pamatoval dobře, jak jsem psal vejš. Pak tam mám ještě napsáno HUNGARY a potom plno čisel a kódů... Myslím že nejlepší bude, když zajdeš do škodovky a zeptáš se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 na těch 18" je napsáno Made in CZ, znak Škoda a číselný kódy. Nic víc. Tzn., že 17" se asi dělají v Maďarsku a 18" u nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 jirkaK napsal: na těch 18" je napsáno Made in CZ, znak Škoda a číselný kódy. Nic víc. Tzn., že 17" se asi dělají v Maďarsku a 18" u nás. Já jsem koukal na stránky a 18 RS jsou levnější než 17RS Je to pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 tak logický to není, ale tady u nás v tatarstánu bych se ničemu nedivil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Luke288 napsal: tak logický to není, ale tady u nás v tatarstánu bych se ničemu nedivil To neni možny! To nemá s logikou nic společného,ne?Na 18 použiju vic "hliniku" než na 17! Já jsem pěknej debil,že jsem koupil RS17... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.