Publikováno Prosinec 9, 201410 r Nemáte někdo tip na střešní nosič? Upevnění je (myslím) stejné jako u FII, tedy do rámu dveří. Na internetu jsem nic nenašel a tak jsem psal do HAKR Brno. Prý už to oměřovali a nosiče budou do 14 dnů hotové. Jenže já jedu po Vánocích na hory... Mám doma aero tyče od Thule 860 a tak bych si mohl vystačit dokoupením patek Thule Rapid System 754 s vhodným kitem, co?
Prosinec 17, 201410 r Autor Střešní nosič pro FIII je už možno objednat v autosalonech. Dnes si ho jdu vyzvednout (spolu s autem ). Hodím sem pak nějaký foto/info.
Prosinec 22, 201410 r Autor Nosič mám, zatím leží v garáži. Po Vánocích nasadím a poreferuju zážitky z užívání. Cena v Š-A salonu 3800 CZK.
Březen 8, 20169 r zdarec, blbej dotaz, existuji overene tyto pricniky i na verzi combi bez hagusu? diky
Březen 8, 20169 r Ale jde, třeba Thule: http://cdn1.static-tgdp.com/assetloader.axd?pimid=141794&id=503386&brand=Thule&market=CZ
Listopad 19, 20204 r zdravím, chtěl bych se zeptat na originál příčný střešní nosič na Fabii III hatchback. Jak je to usazeno ve dveřích, nevadí tomu těsnění? Díky moc za postřehy.
Listopad 19, 20204 r V karosérii jsou otvory a na nosiči čepy a to jde do sebe. Při krátkodobém nasazení se to na těsnění neprojeví, by tam museli být dlouhodobě. Detaily
Listopad 19, 20204 r Ne, to je pro combi. Ono nad 80 už to začíná dost hučet i ty originální. Nasazení otázka 5 min.
Červen 26, 20223 r Ahoj škodováci, chci se Vás optat na střešní nosič. Vrátí se zpět gumové těsnění ve dveřích do původního tvaru, po sundání nosníku? Po cca měsíci vození na autě? :))
Červen 5, 20232 r Zdravím Vás, měl bych dotaz ohledně těsnění dveří při použití originálního střešního nosiče. Tři strany jsou v pohodě. U řidiče je problém viz foto (ohýbá to těsnění dveří). Co s tím, nebo to mám tak nechat? Děkuji za rady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.