Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Je tu někdo z Prahy (nebo okolí) , kdo už má na Rapidu černou střechu a podělil by se o info kde to dělali a kolik si za to řekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Na sk beru za strechu 100€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 To: Fezoj07 ty osobně lepíš folie ? pokud jo tak myslíš že by jsme to nějak mohli pořešit i z tou podlahou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Nie nelepim chcel som na OTII ciernu strechu tak som zistoval ceny.Ja nemam na to miesto ale človek šikovná s garážou si to dokáže urobiť sám len by som odporúčal kvalitnú foliu a rezaciu niť :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 aha, škodaprávě že z lepením fole na střechu mám blbé zkušenosti, sice byla levnější ale nedařilo se mi to tak sem jí nakonec nastříkal barvou a byl klid ... ale rapid je novější tam bych se do lakování už tak nehrnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 No na foliu na strechu musia byt dvaja.Co mam skusenosti s 3M tak super sa snou pracuje.A ak chce tak cim skor kym nemas strechu od kamienkov. Co ti robila folia ked si ju lepil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 střecha byla OK jen ta folia po nalepení se nalepila blbě a měla pod sebou vzduch a když jsem se ju pokoušel srovnat tak se moc natahovala a ta struktura už nebyla pěkná, tak sem ju strhl a bylokdyž se dívám sem tam na videa tak jim to dělá taky ale oni to vždycky pěkně vyhladí a je to pěkný ale mě se tak nedařilo no ale to už je teď jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 16. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 A proto se ptám na firmu, co to dělá ja jsem levej na obe ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Odporucil by som ti chalaniska v malackach ale to je pre teba daleko. Hardb skus kvalitnejšiu sice neviem ci sa to neoplati skor dat nalepit oni tie folie su dost drahe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Plus mínus to stojí kolem 2,5 tis skoro všude co jsem se ptal. Mně to dělali starší manželé co mají reklamku normál doma v teplé garáži. Já zkusím cokoliv, ale bylo to loni v zimě - takže teplá místnost nutnost což jsem neměl a pak se s tím otravovat a ve finále to zmrvit? Radši jim dám tu tisícku za práci a je to profi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 přesně tak, když už at je to pořádně udělané měl by jsi na ně kontakt ?jinak 2.5 t se vším všudy folie i z prácou ?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Myslim ze to bude aj z pracou kedze u nas to stojí 100€ +- je to to iste.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 asi máš pravdu, ale když jsem se díval jen tak trochu tak sem našel nebo spíš dohledal nějaké lidi kteří to dělají asi častěji a ta cena tam byla kolem 4 000 což už je rozdíl a když bych vzal že folie může stát +-1500 tak by to muselo být prostě parádní za ty peníze kolem těch 4000sice se jedná čistě o estetickou věc ( pokud bych nebral kompletní polep auta s tím že je to "ochrana" ) tak víc jak asi ty 3000 bych za to osobně nedal s tím že bych chtěl mít nějakou záruku na odvedenou práci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Suhlasim s tebou.tiez som si povedal ak to budem velmi chcet tak si to urobim sam.Robil som si na okte stĺpiky a pohoda.2500 cz je dobra cena 4000 už je podla mňa prestrelene.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Je to cena i s prací, ale chce to ty lidi i přitlačit. Řekl jsem jim jestli mně nalepí střechu za 2,5tis. Oni že asi ne, do té ceny se nevejdou. Tak jsem řekl. " O 15km dál dělá za 2,5tis a já víc za to nedám. Ale vy jste prý lepší". Normálně trochu psychologie a nakonec jsme si plácli. Přece by se nedali zahanbit a navíc byla zima, takže nějaký kšeft lepší jak nic.. Jinak tuším 3 lidi mně nabídli cenu kolem těch 2,5tis, já jsem si vybral ty nejblíž které jsem teda ukecal.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brkos Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 Já jsem si lepil sám. Jak střechu, tak kapotu. Vyšlo to na cca 500. Je to celkem v pohodě, nejhorší jsou třeba zrcátka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Mám trošku jiný problém. Lepení umím. Dělal jsem kapoty dveře i zrcátka. Chce to pořádnou folii s mikrokanálky a trochu zručnosti. Dělám to těmahlema foliema: http://tatechnix.cz/26507-cerna po několika zimách oka. Nicméně teď stojím před výzvou. Kamarád na rapida 2014 chce polepit střechu, ale má jí totálně zaprasenou. Nějaká asfalt, zvíŕátka atd. Nejde to dolu. Potřebuju 100% čistotu bez vosků a mastnoty. Doporučíte mi něco? Čím to vyčistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2017 Jestli je to asfalt tak vyzkousej bud drahou metodu coz je odstranocac asfaltu treba https://www.detailingshop.cz/cistice-laku-a-clay/gyeon-q2m-tar-500ml-odstranovac-asfaltu-a-organickych-necistot-2/ a pak odmastit https://www.detailingshop.cz/cistice-laku-a-clay/gyeon-q2m-prep-500ml-cistic-a-odmastovac-povrchu/. A nebo jde sundat asfal obycejnym sadlem, ale to nemam vyzkousene a pak zase necim odmastit. Pak je este moznost to vzit tim na asfalt a vyclayovat ji a odmastit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.