ferda25 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Není problém u mě nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Ferda...ty to vies nastavit? Ved vsade tu po fore pisu, ze sa neda... Editováno: 29. Květen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Řešení o kterém píšu...krátkým stiskem se nic nesklopí(tato možnost zůstane zachována) a stiskem po dobu jedné sekundy se sklopí(to nikoho nezdrží). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 (editace) Aha..tak to mam... Myslel som si, ze je to standardne takto. Vdaka. Editováno: 29. Květen 2016, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Standardně držíš několik sekund než se sklopí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 (editace) Takze uz i ja sa hlasim k tym, ktorym nefunguje sklapanie zrkadiel cez DO. Troska som sa v tom hrabal a u mna to sposobuju spolujazdcove dvere. Proste okno strati naucene polohy. A koli tomu nejdu zaklopit zrkadla. V diagnostike ziadna zavada. Takze typujem na poskodeny plus kabel v prechodke A stlpika. Lebo inac si neviem vysvetlit uz po xty krat zabudnutie nastavenej polohy okna. Ci mate niekto inu skusenost co by to mohlo sposobit, resp. Co drzi pamat v Rj spolujazdca? Dakujem za kazdu radu. Editováno: 12. Prosinec 2016, autor: imo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Je to přesně jak píšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Tak už len objednám prechodku do dverí a rozoberem to. Mám ešte ten prvší typ a tam sa strašne rád zlomý ten plastový zobáčik. Aspoň, že chlapci ten novší typ už upravili a tam sa dá prechodka demontovať bez poškodenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2016 Musíš to otvírat ne na nahoře ale dole z boku, tj. využiješ výšku té gumy a místo abys něco zlomil to vlastně otevřeš ze spodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Takže po prvý krát sa mi podarilo otvoriť prechodku tak aby som nezlomil ten zobáčik Vďaka Ferdovi za radu! Ale bol som sklamaný, lebo káble boli úplne v poriadku. Pre istotu som to celé rozpinoval a dal dole aj prechodku aby som to celé prekontroloval, ale nenašiel som, že vôbec nič čo by nasvedčovalo poškodeniu drátov. Jediné čo som zisatil, že chlapci v škodovke sa asi snažia ušetriť každý cent, lebo kabeláž v spolujazdcových dverách je ešte o kúsok kratšia ako krátka. Takže som zvedavý prečo jednotka dverí dokáže zabudnúť polohu okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Tak jedině motorek nebo ještě husí krk u řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) Před hodinou, ferda25 napsal: Tak jedině motorek nebo ještě husí krk u řidiče... Teraz som vo faze testovania. Na motorcek to netypujem lebo okno som nestahoval a skor ho nepuzivam. A nevidim dovod aby jednotka u spolujazdca zabudla polohu koli poskodenym dratom u vodica. Ale je pravda ze schemam som sa extra nevenoval. Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: imo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Řidičovo dveře ovlivňují opravdu i funkce, které by člověk nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Vodicovu prechodku som mal otvorenu niekedy asi v augoste koli vymene prechodky po jej zlomeni pri reklamacii nefunkcnosti tlacitka na dverach pre central. Ale kedze som nemal sa s nimi natahavat tak som si to vymenil sam. A az na +kabel ktory bol dopraskany na izolacii ziadne poskodenie. Teraz budem jazdit len sam tak sa necham prekvapit ci to jednotka zabudne. Zatial to funguje. Tak som zvedavy. Potom dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Beginer Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 (editace) Chlapi mne sa stalo podobná vec ako vám a vyriešil som to takto. Puliroval som auto dva dni a vybilo mi na totalku baterku ...keď som to zistil klasika nabil som ju ... a zistil som že mi nesklapaju spätaky .keď funkcia na palubovke alebo maxidote dúfam že som to dobre nazval bolo sklapanie zahaknute..teda potvrdené.. potom držím ovládače či mi reaguju aspon okná kľúčikom a zistil som že iba zadné okná reaguju.. tak som si našiel na palubovke zase v nastaveniach komfort okná potvrdil som ovládanie všetkých uzatváranie a otváranie a bolo po zavade. Začali sa skapat spätaky. Editováno: 17. Červenec 2018, autor: Tomas Beginer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Ahoj všem. Dneska ráno jsem přišel k autu venku -4 stupně, zapnu klíček a nastartuju a hle, pravé zrcátko se vyklopilo úplně na druhou stranu. Tak jsem vnitřním ovladačem sklopil zrcátka a obě se sklopila, ale pravé až na sklo, byla to docela rána. Potom se zase vyklopilo až na druhou stranu. Musel jsem do práce a tak jsem ho narovnal růčo, šlo to lehce a na parkovišti zase rána až na sklo při sklopení. Před 2-ma dny jsem byl v myčce, jestli to s tím nemá něco společného. Někde jsem kdysi četl, že to jde opravit, ale už jsem to nenašel. Můžete prosím poradit jak to opravit nebo dá se sehnat jen mechanizmus??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Ahoj, tak zkus jednoduchou věc. Kup si sprej na odstraňování námrazy autoskel, sklop si zrcátko (vlastní odrazovou plochu) dolu abys ho mohl stříkat ze shora přímo za zrcátko. U mě zabrala asi 1/3 náplně spreje, která rozpustila námrazek utvořený v mechanismu zpětného zrcátka. Párkrát jsem zpětná zrcátka nechal sklopit a vyklopit a nechal zrcátka nesklopená. Takže tak Ace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Samotny mechanizmus nekupis, musis cele zrkadlo. Ak je clovek zrucny, dokaze to cele ozobrat a vycistit/premastit. A nabuduce trochu pohladaj podobnu temu pred tym jak zalozis novu, tato je nahodou hned prvej strane :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix87CZ Vloženo 3. Březen 2023 Sdílet Vloženo 3. Březen 2023 (editace) Mohl bych aktualizovat toto téma. Také se mi nechce sklopit zrcátko na straně u řidiče. Přitom spolujezdcovo, chodí dobře, jak sklopení celého zrcátka k autu tak i zklopeni skla při zpatečce. Koukal jsem že na straně u řidiče nemá světlo to osvětlení pro nástup. A na straně u spolujezdce světlo v zrcátku nesvítí. Je možné že někdo tam zrcatko měnil a dal tam levnější vnitřek?? Jiný typ zrcátka bez sklápění?? A nebo je chyba jinde. Maxidot má v nastavení zklopeni synchronizovaně. Dal by se někde sehnat originální díl (vnitřek asi 9 pinů) a jak složitá by byla výměna?? Auto by to asi umět mělo? Auto jsme kupoval jako ojeté ale v pěkném stavu. Tohle je zatím jediná chyba kterou to auto má. Co na něm nefunguje Editováno: 3. Březen 2023, autor: Fenix87CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 4. Březen 2023 Sdílet Vloženo 4. Březen 2023 zkus to sklopit vevnitř čudlem na dveřích , pokud nesklopí je realna šance , že je to LEVNĚ opravený (nahrazený) po uražení zrcadla ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix87CZ Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 (editace) Toho se taky trochu bojím že to někdo vyměnil a dal tam jen obyčejné vyhřívané zrcátko bez sklopení. Asi by dneska nebyl problém sehnat spodek zrcátka (po bouračce) a vyměnit ho (vnitřnosti)??. Koukal sem že za originál chtějí 11tis Editováno: 5. Březen 2023, autor: Fenix87CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Březen 2023 Sdílet Vloženo 5. Březen 2023 https://lagabasen.com/visa-produkter?partcode=3043&sbrcarcode=4207&vehicle=0&sort=priceasc Cca 160 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix87CZ Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 Dobře děkuji u nás bych to asi za tuhle cenu nesehnal. Kolik by to zrcátko mělo mít pinů 9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.