Vapnocik Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 V 5. 12. 2018 na 7:25, KillersMPL napsal: Chtěl jsem se zeptat jestli nebudu mít problém rozchodit nový Swing s dotykovou obrazovkou, když ho vyměním za normální Swing co mám v Rapidu MR2014. Také bych mě tohle téma zajímalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) Cau, nemate nekdo zkusenost s demontazi kryciho ramecku pro swing 6.5? MR18 nebo 19. Toho cernyho. Editováno: 1. Březen 2019, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Ahoj, tak ramecek swingu jsem uz odmontoval sam, staci vzit ruzny vernostni karty a nastrkat je kolem dokola do mezery mezi palubkou a sedym rameckem swingu, vypadne to skoro samo, dolu mezi klimatizaci a swing se nic strkat nemusi:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 @Sklennny Jestli to rádio měníte za jiné, neprodal byste mi tohle stávající? Vidím, že má Bluetooth, měl bych zájem :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Ne nemenim, pouze budu lepit ochranne sklo na displej... Na prodej je viz.foto Editováno: 5. Březen 2019, autor: Sklennny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Nemáte někdo zkušenost zda by šlo vyměnit SWING z MR2016 za SWING 6,5 z nového Rapida? Koukám na kolegy rádio výše a nemá tam vůbec šrouby na uchycení což já třeba mám tak nevím jestli by to vůbec fyzicky pasovalo , natož pak dokodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 (editace) Taky nad tím přemýšlím. Mám MR 2017 se starým swingem a jestli tam půjde nový swing 6.5? Editováno: 8. Srpen 2019, autor: Malarkey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Podívejte se do tématu k FIII, tam už jedná výměna starého swingu za nový 6,5" proběhla a finguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Máte někdo Smartlink ve swingu? Máte tam i carplay? Já když zmacknu tlačítko app, tak tam mám jen android auto a mirrorlink, ale podle různých obrázků na netu, tam bývá i carplay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Skúšal si to s pripojeným iPhonom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikTU Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Ahoj, mám Swing 6,5" a u mne nabídka App vypadá takto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Já mám toto ? já platil aktivaci Smartlinku dodatečně. Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Levisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Mám Swing Smartlink+ a tři položky jak JirikTU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 A vy to máte z výroby nebo dodělávané? Ještě musím zkusit k tomu připojit iPhone jestli jde. AA i Mirrorlink fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Na mě zbyla už tak vybavená skladovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 (editace) Tak jsem s tím byl zpátky v servisu a jen uvedli do továrního nastavení smartlink a už tam carplay naskočil. Mám tam tedy už všechny 3 položky. A ještě se zeptám, zobrazují se vám fotky volajících? Editováno: 22. Srpen 2019, autor: Levisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Fotky kontaktů umí až Bolero a Amundsen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Zdravím Vás. Vie mi niekto poradiť, či sa dá dorobiť ku SWING MR 2013 AUX vstup a čo je na takéto dorobenie potrebné. Ďakujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Zdravím mám Rapid SB r.v. 7/2018, radio SWING. Do prosince 2019 mi fungovalo radio s telefonem Samsung A7 perfektně. Po aktualizaci androidu se mi BT neustále přihlašuje a odhlašuje. Zkoušel jsem telefon v jiném autě (Octavia III r.v. 2016) a tam je to v pořádku. Setkal se už někdo s něčím podobným ? Umí někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 (editace) Smaž daný telefón ze spárovaných zařízení v rádiu a potom proveď znovu párování telefonu. Nalezneš to v /Phone/Nastavení/Bluetooth/Spárovaná zařízení Editováno: 10. leden 2020, autor: petercheco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Mám rapida 2018 a telefon Samsung A7 a také mi to nejede, neustále se připojuje a odpojuje. Zkoušel jsem vše možně nastavit, smazat, restartovat a nic. Stále nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 před 16 hodinami, petercheco napsal: Smaž daný telefón ze spárovaných zařízení v rádiu a potom proveď znovu párování telefonu. Nalezneš to v /Phone/Nastavení/Bluetooth/Spárovaná zařízení To už jsem zkoušel... Taky několik restartů telefonu, hledání dalších aktualizací (zatím není). Zkoušel jiný telefon: Samsung G4 a ten kupodivu funguje normálně. Nejde jenom kombinace můj Rapid a Samsung A7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Jo,jo. V prosinci byla aktualizace a od té doby mi to nejede. Už mě ten samsung sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 (editace) V 11. 1. 2020 na 8:37, Woody napsal: Jo,jo. V prosinci byla aktualizace a od té doby mi to nejede. Už mě ten samsung sere. Tak jsem včera navštívil značkový servis. Technik mi poradil, abych si v telefonu obnovil na tovární data ... A celý telefon znova nastavil. V autě mám prý nejnovější software a nic s tím udělat nejde. Editováno: 15. leden 2020, autor: Jirka65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Tak co, zkoušel jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.