dedecko Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Mám dotaz. Chtěl bych u Swingu 6.5 na volantu měnit rozhlasové stanice, které jsou uloženy v oblíbených. Na volantu se ale dají měnit jen ty z toho celkového seznamu, kde jich je snad 30 a to nemá smysl, když mám jen 3 oblíbené. Dá se to nějak obejít třeba tím, že bych z toho celkového seznamu většinu stanic promazal? V návodu se o tom nepíše, a na fóru jsem také nic nezjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 17. leden 2018 Sdílet Vloženo 17. leden 2018 Pokud chceš na volantu přepínat stanice ze seznamu uložených stanic, běž do nastavení rádia -> šipky -> paměť. Pokud máš na mysli něco jiného, tak nevím, v nastavení šipek jsou jen dvě volby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedecko Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Dík. Najednou to v tom manuálu vidím. Dobrá rada nad zlato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liberator Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 Ahoj, uvažuji o pořízení couvací kamery - tuší někdo, jestli by bylo možné dostat z ní obraz do Swingu, optimálně tak, aby měla kamera přednost před ostatním (tzn. aby při zařazení zpátečky obraz naskočil bez nějakého přepínání) ? Jedná se o Spaceback Ambiente plus, výroba říjen 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 pri F3 je podmienka Swing s Bluetooth. bez toho to údajne nepôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Máje nědko aktivovaný DAB? Hraje přes to rádio líp? Já jsem si za digitál nepřiplatil a hraje to docela hrozně :-D Většinou raději pouštím hudbu z SD karty. Mám sving 6.5 infotainment s radiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Áno, digitálne rádio má podstatne kvalitnejší zvuk v porovnaní s analógovým rádiom, kvalita sa už blíži externému zdroju (SD/USB/BT). Ja som si priplatil, keďže auto plánujem na viac rokov, akurát v mojich končinách je problém so signálom, v celom kraji jeden vysielač, ktorý vzhľadom na kopcovité okolie ledva dosiahne za hranice mesta. Čiže aj tak radšej počúvam externý zdroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Zdravím. Funguje u toho nového 6.5" swingu i hlasové ovládání. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-tony Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 (editace) Mně ne. Mám hlášku. Hlasove ovladanie není dostupne po stlačení. Ale mám jen sving verzi Style bez připlaceníza smartlink atd. Mně tam jede jen nastavení auta, radio, SD, usb a bluetooth hansfree. Případně bluetooth audio. Tak možná když si to připlatíš smatrtlink tak to pojede. Nejsem si jistý. Editováno: 5. Únor 2018, autor: s-tony 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Ahojte, vím že se to jinde už řešilo, ale bez výsledku, tak zkusím oživit. Fotky ke kontaktům v telefonu. Stejně jako jsem si v pohodě přidal loga ke stanicím rádia, stejně se nabízí i velké siluety hlav v oblíbených kontaktech telefonu. V mobilu fotku u kontaktu mám. Myslím že to asi nejde, ale možná jste to někdo nějak vyřešili? Nový Swing, v autě MR2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Pokiaľ viem, Swing nepodporuje obrázky kontaktov...... obrázky podporuje až Bolero a Amundsen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 tak nejak. dokonca neviem či to nie je spomenuté i v návode. tiež mi to na F3 vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Jen pozor, Swing co má @paslik v Rapidu FL je docela jiný než ten v FIII, ten Swing v Rapidu umí třeba i SmartLink (samozřejmě za příplatek). Zobrazení by mělo být v nastavení: ■ Zobrazit obrázky pro kontakty - zapnutí/vypnutí zobrazování obrázků přiřazených ke kontaktůmhttps://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Rapid_Spaceback_NH/11-2017/Manual/Rapid/A05_Rapid_Spaceback_OwnersManual.pdf strana 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Len str. 106 sa týka rádia Amundsen. Nastavenia pre Swing začínajú až od str. 109.. a tam o obrázkoch už nič nie je. Tak neviem.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 fajn, len strana 106 patrí pod Amundsen. pre Swing táto možnosť v návode chýba Amundsen: Swing: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paslik Vloženo 20. Červen 2018 Sdílet Vloženo 20. Červen 2018 Díky za zprávy, asi opravdu máme smůlu. Proběhl jsem teď ještě nabídku, volba pro obrázky tam opravu není. Možná až jednou přijde upgrade firmware, že se to objeví.. Ano, SmartLink volbu mám, ale nezaplacenou... 5 litrů jim za to fakt nedám.. Na zrcadlení Waze by se to ale hodilo.. třeba si napíšu Ježíškovi.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Dá se swing s BT normálně koupit nebo je to prodej výhradně pro ŠA a obyčejný smrtleník má smůlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Vieš si to kúpiť aj samostatne, (bazár, allegro, mihocar atď), ale aj tak musíš ísť do autorizáku, kde ti musia nové rádio aktivovať kvôli ochrane komponentov. Mrkni napr. tu.. je to Fabia, ale technika a postupy sú v podstate identické: https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2298003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 (editace) brrrrm: díky, na to jsem koukal už předtím. Spíš mne zajímalo, zda se swing dá koupit nový, abych pak neměl potíže v AS při jeho aktivaci. Ale co tak prolézám internet, zdá se, že to rádio se legálně koupit nedá, ani jako ND . Ještě otázka do fóra: jaké typové číslo má Swing s BT pro Rapida, který by pasoval do mého MR2017? EDIT: Zdá se, že by mělo jít o číslo 5JA 035 869 C. Editováno: 18. Říjen 2018, autor: CzechDave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Skodovka ho objednat pravdepodobne vie. Len ci bude niekto ochotny a za aku cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Ve skodovce ti ho objednaj, ale za jakou cenu. Jako driv columbuse do supa 2 chteli snad 45 000,- :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Narazil jsem kdesi na německém webu na Swinga s BT, stál kolem 1100 euro. Tož asi tak :D. Koupím rádio Geborn pro Rapida, integrovat do systémů auta to půjde a BT handsfree / navigaci to má. To mi bude stačit ke štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Zdravím, mám rapida se swingem mr. 2019. Nyní mám půjčenou fábií se swingem 2017 a ta fábie má daleko lepší zvuk než rapid . Rapid je téměř bez basů. Nevíte v čem může být problém? V nastavení mám basy naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 A máš zapnutý Škoda Surround a virtuální subwoofer? Tam je ještě třeba dát pozor, že to nefunguje při Rádiu, ale jen z médií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 A nemáš v Rapide len 4 repro a tá Fabia nebude so 6 repro + spomínaný Surround? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.