Milh@us Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Zdarec, já pracuju jako montér oken, intériérových a vchodových dveří, plovoucích podlah. Dále grafické návrhy kuchyní a nábytku. A nakonec pracuju i jako truhlář. Takže pokud byste něco chtěli koukněte na www.standera.cz , u nich dělám. Dále děláme pro firmy: www.dooreg.cz www.pol-skone.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Ahoj jsem Lukáš 20 let, pracuji u firmy Limagroup s.r.o. www.limagroup.cz zabývající se se montáží plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří. Nově zavádíme i interiérové dveře a zárubně od firmy SOLODOOR a.s. www.solodoor.cz. Plastová okna jsou z profilů VEKA (Německý produkt) profily svařovány a okna vyráběna na Moravě v Dubňanech firmou LIMA plast s.r.o. www.limaplast.cz. Dřevěná eurookna odebíráme od TTK CZ www.eurooknattk.cz/index.php. Hliníková okna a dveře od firmy Okna MACEK s.r.o. www.oknamacek.cz. !!!Také po domluvě možnost odvozu starého dřeva z demontovaných oken na zátop do okolí 50 km od Prahy ZDARMA!!! LZE I DÁLE, ALE JE DŮLEŽITÝ MALÝ PŘÍSPĚVEK NA NAFTU!!! Pro případný zájem ohledně dřeva mi zanechávejte osobní zprávu. Jinak na výše uvedených kontaktech další info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Neni tady doktor? Potřebuju opravit rameno a nějak se mi to nedaři.Asi nějaký zánět či co.Zkoušel jsem obstřiky ale marně.Takže shánim doktora ortopeda.věřím Vám škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomin Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Zdarec ja bych se s váma v práci taky nerad potkal makám jako kameník v OLOMOUCI pomníky atd. takže ROMARIOOO když nepomúže doktor tak se stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zapo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Ja jeste studuju a vedle toho mam paintballovy hriste v CB a Vimperku, ale hlavne sjednavam zajisteni na stari s dozovotni rentou Romariooo: zkus Fastum gel, jezdil sem zavodne na kole a tohle bylo na zanety, narazeniny atp. super vec. Snad ti to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Kluci: děkuju.Do hrobu se ještě nechystám...potřebuju vychovat obě děti a jinak chodím na laser a snad to pomuže...Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 OT: Potvrzuju Zapova slova, Fastum je supr, taky jsem ho obcas pouzival pri (nebo spis po) cyklozavodech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 zivim sa ako SUN Solaris (UNIX) proffesional. Staram sa aby vasim nemeckym kolegom fungovala O2 Telefonica ako sa patri Pomoct mozem snad len s poradenstvom ohlade Linuxu, Solarisu, Unixu obecne, spravou serverov porpipadne nejakym navrhom serveru/dat. a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonardus Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Zdarec taky se pridam do party Jsem z Kutny Hory, ucim se autotronikem a jinak se trochu motam kolem pocitacu, delam do modelareni a tak nak co je doma potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lynx Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Dělám prodejce značky Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 lynx:a nabídnout mužeš co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Taky se sem přidám.Vlastním malou firmu TV-VIDEO-SAT ,opravujeme ,prodáváme .montujeme vše od elektroniky až po diagnostiku koncern.vozů.Opravy tachometrů-(nestáčíme) opravy zámků koncern.vozů,montáže audia, tv ,dvd a cb do všech vozů i kamionů.Sídlíme na Domažlicku v obci Spánov kdyby někdo něco od nás potřeboval,třeba i radu tak 777227503 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tož to já jsem dispečer distribuční firmy Gist Ltd. - zásobování řetězce Marks - Spencer...Thatcham, Velká Británie.. jinak se bavím diagnostikou, kodováním atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tak ja jsem student :-) ale jednu vec bych tu mel :-) kdyby někdo chtěl MED :-) tak neni sebemensi problem :-) muzete se stavit kdykoliv :-) ........(lesní,květový,pastovaný,medovina :-) svíčky:-) všechno máme -------PS:VČELÝ MED Z VYSOČINY :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcoH6 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak já si přihřeju svou polívčičku: instalace autofolií SunTek a folií na skla budov (protisluneční, bezpečnostní, privátní folie) a montáž stínící techniky. Oblast severních čech, ale můžu dojet i za vámi. Více na www.carfolie.cz (včetně ceníku, členové 5% sleva z aktuálních cen - případné slevy se sčítají). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Tak ja jsem student :-) ale jednu vec bych tu mel :-) kdyby někdo chtěl MED :-) tak neni sebemensi problem :-) muzete se stavit kdykoliv :-) ........(lesní,květový,pastovaný,medovina :-) svíčky:-) všechno máme -------PS:VČELÝ MED Z VYSOČINY :palec2: Tak já bych si ten včelÝ med vzal, máme dost velkou spotřebu, škoda jen, že je to trochu z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ahoj, tak já se přidám, pracovně se s vámi budu nerad setkávat (nebo spíš vy se mnou)...asi stačí naše firemní heslo: "pomáhat a chránit" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ziki Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Čus,vlastním pokrývačskou firmu,tak až vám někomu poteče na hlavu,máte po problému (Mladá Boleslav). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek61 Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Ahoj, pracuju pro mobilního operátora Vodafone jako obchodník pro firemní zákazníky. Pokud podnikáte a štve vás každý měsíc faktura od stávajícího operátora a chcete ušetřit, dejte vědět a něco vymyslíme, možnosti jsou opravdu velkorysé Dále nabízím zprostředkování PC kurzů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 kibi: a kde pomáháš a chrániš? Z jakého jsi města? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 kibi: a kde pomáháš a chrániš? Z jakého jsi města? Donedávna jsem sloužil v Praze, teď doma na Chomutovsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Jo , v Janově , tam je třeba .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Koukám, že tu zatím nemám konkurenci. Dělám do realit. Konkrétně manažer kanceláře a realitní makléř - RE/MAX Magic Říčany - www.re-max.cz/magic Pokud budete potřebovat prodat, koupit, pronajmout RD, byt, pozemek, kom. objekt nebo prostory aj. na Praze východ a klidně i v celé ČR, můžete se na mě kdykoli obrátit. Stejně tak pokud heldáte práci - podílím se i na výběru nových makléřů do naší pobočky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 'marcush' : pernikář tady odsud z fora shání pronájem v Praze.Tak jestli mužeš tak mu napiš SZ.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 2Romariooo: Díky za info. Napsal jsem mu, snad budu schopen pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.