Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mr.Pavka, určitě to prosím nahoď, minimálně mě by to zajímalo také  :)

Neni kam spechat:)

Foceno mobilem

post-85140-0-49964100-1419522329_thumb.j

post-85140-0-54172400-1419522437_thumb.j

Upraveno od Mr.Pavka

Díky  :kol-47:

S tou stránkou kde je napsáno jak se sundá kryt řadící páky sem to trochu nedomyslel. Že sem to taky nevyfotil.

Ale průměrně technicky zdatnej člověk by na to měl přijít.

• 1 rok později...

Zdravím všechny, mám dotaz:

pořídil jsem zánovního Roomstera s rádiem Swing, který disponuje pod ruční brzdou přípojkou AUX IN, ale tato po připojení mob. telefonu (který jinde obdobným způsobem hraje) kabelem jack - jack nepřenáší zvuk. 

V nastavení rádia samozřejmě volím tlačítko MEDIA, po čemž se ale na displeji rádia tlačítko AUX neobjeví (toto je popsáno v návodu rádia).

Napadá někoho, čím by to mohlo být? 

Za odpovědi předem děkuji.

Sa mi zdá, že sa dá AUX vypnúť v rádiu skús pozrieť v nastaveniach či neni vypnutý.

Taky myslim, pripdne muze byt odkodovany ...

Díky oběma. Zítra se stavím u prodejce - snad bude vědět víc. I ve výpisu výbavy je AUX-In k dispozici...Ještě mě napadlo, zda při mnou objednaném dodatečném připojování zadních repro něco chlapcům v servise nevypadlo  :kol-32:

Je to klasicky mensi konektor, je mozne ze to panove zapomneli ...

Tak nezapomněli :kol-28: . Nedalo mi to a hned po ránu jsem vyrazil do garáže. V nastavení bylo AUX-IN vypnuté, takže už funguje.

Moc vám děkuji za pomoc a ochotu  :kol-47: .

Zdravím nám rádio BLUES a vstup na AUS IN mám, ale přesto nehraje v rádiu se dostanu do menu, ale jak (čím) změnit to velké OFF na ON?

Díky za rady.post-91599-0-20772700-1468259192_thumb.j

Zkoušel jsem snad vše ani šipky nefungují.  OFF stále odolává :( , tak asi jenom servis

• 4 roky později...

Ahoj, mám zajímavý problém.

Mám F2 2008 s Dance.

Předchozí majitel byl bohužel tuner.

Zezadu v rádiu na prasáka zaizolované cinch L/R konektory do mega dlouhého AUX kabelu s klasika jackem.

Ten a ani ten zabudovaný na středové konzoli nefungoval. Tak jsem to z tama vytrhal a koupil si origo kabel co sem zapojil na ten myslím 10ti pin konektor.

AUX je zaplé a at ho přepnu na 1,2 nebo 3 tak prostě nehraje.

Nevíte někdo co s tím? V diagnostice jsme nenašli žádné související problémy, ač pochybuji že by tam něco bylo.

Může být čistě tato funkce fyzicky poškozena v rádiu? Přijde mi to divné. Nedá se rádio nějak přehrát?

Rád bych si občas něco pustil z mobilu at už přímo kabelem nebo BT receiverem.

Předem díky za tipy.

Upraveno od Routh

Ahoj.

Je mozne ze vstup aux in je zhoreli. Kdyz aux- in je zhoreli tak radio k vymeny nebo nepouzivat tohoto vstupu

Nevím jak často může u rádia shořet pouze a jenom AUX vstup. Na jiných audio zařízeních sem to v životě neviděl aby to odešlo.
To už spíš celé, tranzistory na zesilovači začnou propouštět nebo se odpálí.

• 2 roky později...

Ahoj, 

Pro oživení přidávám možné řešení AUX vstupu u "čínského" autorádia, kde zpravidla není napinovaný původní AUX ve FAKRA svorkovnici. Sice rádio má vlastní LTE internet a Bluetooth, ale spolujezdkyně stále občas ráda postaru hraje ze svého mobilu přes kabel 😁 (zvuk je navíc výrazně kvalitnější než přes BT). 

Tahle vychytávka se dá koupit na Ali, a včetně USB portů se na opačném konci zapojí přímo do svorkovnice na rádiu, většina současných čínských rádií má vzadu konektory stejné. Dají se koupit i varianty s AUX kabelem nebo bez konektorů. Přišlo mi, že záslepka napravo od climatronicu je vhodné místo, kam ji umístit, jak pro nabíjení mobilů tak pro AUX :)

IMG_20220928_162954.jpg

• 1 rok později...

Mám v autě orignální AUX. Pokud na něj připojím telefon a pustím si hudbu, tak to někdy funguje normálně a někdy se hudba začne pauzovat. Netušíte čím by to mohlo být? Nedostatečná kvalita propojovacího kabelu z Alzy....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.