Březen 20, 201510 r Tak pokud se ti nezdá zadní kolo, tak se stav do pneuservisu a nech ho roztočit na vyvažovačce a uvidí se jinak by mohlo hučet i zadní ložisko podle mě.
Březen 20, 201510 r Autor Uz me volali ze skodovky..psal jsem jim mail...zakze v pondeli jdeme auto projez aby si poslechli zvuk ze zadnich kol a pak na to mrknou...zepry taky rikal,ze to bude asi lozisko...akorat problem...likvidatorovi jsem rikal ze naraz byl do zadniho leveho kola a tim se auto posunulo a narazilo pravym kolem o patnik a znicilo mi okrasny disk,takze bude potreba zkontrolovat obe kola...a on zjevne se zaobiral narazem na leve kolo a k pravemu napsal vymenit pravy zadni okrasny disk..natoz mi do telefonu rekl vedouci servisu,ze tam v papirech maji pouze psane o levem kole,coz znamena, ze pokud zvuk pujde od praveho kola,tak mi to asi pojistovna nezaplati...toz kua kde jsme do haje? Magor mi sejme auto a ja sr s autem budu srat jeste 2mesice a neco platit ze sveho za vinu druhehu...me fakt poser.
Březen 24, 201510 r Autor Likvidator naridil predtim jen aby se udelala geometrie na vsech ctyrech kolech,takze po dnesnim zhodnoceni ve skodovce je vysledek takovy,ze po narazu se znicily loziska obou zadnich kol a krivy plechovy disk...sem zvedavy co na to rekne pojistovna,kdyz uz uzavrela pojistnou udalost a ted bude dalsi dodatek tak na 10 000kc :-D
Březen 25, 201510 r Autor Zatim vysledek je takovy... Prvni oprava vvymena zadniho plechu,strikani,prestrikani narazniku+ zapujceni rapida uplne noveho,misto slibeneho superba...sumasumarum 18500kc...druha oprava ktera skoncila dnes je,ze byly v prdeli obe loziska na zadnich kolech a zniceny jeden plechovy disk...sumasumarum 7400kc... Prvni fakturu pojistovna zaplatila celou..uvidime,jak se postavi k dodatku druhe opravy. Upraveno Březen 25, 201510 r od Jiří Vašíček
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.